Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

A Çevrimdışı

AntiMürcie

Üye
İslam-TR Üyesi
İyide kardeşler sizler lanetlenmiş kavimlerin ne olduğunu bilmiyor musunuz ? Bu lanetlenmiş kavimlere edilecek tek şey beddua ve lanettir.Aralarında iman edecek olanlar müstesna elbette Allah onlara ınsaAllah hıdayet nasıp etsın.Ama gerisi zaten akıllanmayacak ve ıman etmeyecektir.Bunun için kendinizi paralamanıza gerek yok.Allahın gazabı zulmedenlerın üstünedir.Elbette müslümanlarda elınden gelenı yapmalıdır ancak boşuna kendımızı paralamanın bir yararı yok.Dua edin inşaAllah dua.Elimizden şu anda duadan başka birşey gelmez.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Cenazeler, İstanbul adli tıpta incelendikten sonra Cumartesi günü Adapazarı'nda kaldırılacak. Cenaze Suriyeli Mültecilerle Dayanışma yürüyüşüne ve mitingine dönüşecek. Ayrıca Sakarya'da bulunan STK'lar basın açıklamasında bulundu:

https://twitter.com/JihatG/status/883092580233248769

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
10 aylık bebeği ile birlikte katledilen hamile Suriyeli kadınla ilgili alevilerin facebook, twitter ve sözlüklerde yazdıklarını görünce onlara olan kinim tekrar katlandı.

A Çevrimdışı

AntiMürcie

Üye
İslam-TR Üyesi
10 aylık bebeği ile birlikte katledilen hamile Suriyeli kadınla ilgili alevilerin facebook, twitter ve sözlüklerde yazdıklarını görünce onlara olan kinim tekrar katlandı.
akhi sözlükler vs gibi pislik akan platformlara girmemeni öneririm.Hele zaten ekşisözlükte dağ tepe kızılbaş kafiri kaynıyor.İki dakika durup başlıklara baksan sinirden kafayı yersin.İslama küfreden mi ararsın Allah tealaya küfreden mi ararsın.Zinayı fuhuşu kürtajı öven mi ararsın müslümanlara mücahidlere küfreden mi ararsın ne kadar pislik varsa var.Onun için boş ver.Kızılbaş kafirine edilecek tek şey beddua ve lanettir.Zira daha önce bir kızılbaşın tevbe ettiğine ben şahid olmadım.(Tabiki arada müstesnalar olabilir)

S Çevrimdışı

Selefî Sûfî

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Su din(islam) sapik tasavvuf ehlinden ve harici kopeklerinden cektigini hicbir zaman cekmedi !

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Örtümden dolayı beni resmen tekfir eden, yahudilerin dinine mi geçtin diye konuşan eski bir tanıdık mealci..

Yıllar geçti aradan bi bitmediler hayatımda velhasıl..

20170708_002439.png

Muddessir Çevrimdışı

Muddessir

الحمد الله
Site Emektarı
Suriyeli vahşeti sonrası Otopsiden kan dondurucu detaylar çıktı. Otopsi raporuna göre Arrahman'ın kafası taş ile ezilmiş durumadaydı. Ayrıca boğazında sıkmadan kaynaklanan bere ve çürüklerin olduğu ve iç organlarında da tahribatın olduğu belirlendi. 9 aylık hamile olan kadının karnında da sopa izleri tespit edildi. Kadının karnındaki çocuğun bu darbeler sırasında öldüğü değerlendiriliyor. Arrahman'ın 10 aylık bebeğinin ise ağzı ve burnu kapatılmak suretiyle boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Ebu Mervan Çevrimdışı

Ebu Mervan

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Suriyeli vahşeti sonrası Otopsiden kan dondurucu detaylar çıktı. Otopsi raporuna göre Arrahman'ın kafası taş ile ezilmiş durumadaydı. Ayrıca boğazında sıkmadan kaynaklanan bere ve çürüklerin olduğu ve iç organlarında da tahribatın olduğu belirlendi. 9 aylık hamile olan kadının karnında da sopa izleri tespit edildi. Kadının karnındaki çocuğun bu darbeler sırasında öldüğü değerlendiriliyor. Arrahman'ın 10 aylık bebeğinin ise ağzı ve burnu kapatılmak suretiyle boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Allah bu serefsiz tecavüzcülerini öldürsün ve ebedi cehehnneminde yaksin.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
2 gun sonra hersey unutulur ve bir yenisi daha eklenir aslinda mesrulastirilir bir yenisi bir yenisi yanar ocaklar alev gibi ve sonunda bedelini daha alamadan odetemeden yitip gider koskoca yasamlar...

Strangers Çevrimdışı

Strangers

Şam Bir Sabır Kalesi Oldu...
İslam-TR Üyesi
'Cariye ve esir meselesi' adli konuyu okuyunca aklıma bir anı geldi ;)

Üniversite de iken ilgilendiğim bir arkadaş vardı bu arkadaş bir gün gelip bana cariye ile iglili şöyle bir soru sordu.
"Kişi cariye almak isterse bunda bir sınır var mı örneğin 500 tane alabilir mi" dedi.

Bende valla bilmiyorum bir sorayım dedim, çünkü benim aklıma da takıldı . Neyse akşam oldu mescide gittim derse katıldım . Ders bitince hocanın yanına gidip soruyu olduğu gibi aktardım. Ağzımdan 500 lafının çıkması ile arkada bizi dinleyen abinin çığlık atması bir oldu . Ardından şu kelimeler döküldü ağzından;
"kardeşim Allah'tan kork 500 tane alıp ne yapacaksın birazda biz müslüman kardeşlerini düşün". :)
o anı hiç unutmam aklıma geldikçe gülerim :kıskıs:kptmya: