Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
@Ebu Cendel Et Turki akhi bahsettigin programa benzer bisey buldum ve anladigim kadariyla orda bedava diyor sen bir bak istersen ama eger uygun degilse sakin aldirma akhi, benim yüzünden bisey olmasin: http://en.softonic.com/s/multisim-full-version-free-download

yok akhi benim ödevim vardıda elektronik okuyorum üniversitede meslektaşız yani :D

vaay, daha önce niye söylemedin akhi:) seninle bazen konusak ozaman;)
akhi ben okulda yanlis elektrik yapmisim, elektronik bölüme geçmek istedigim zaman bana bastan baslamam gerektigini söylediler vs biraz karisik yani

ben suan kendi imkanlarimla ögrenmeye çalisiyom ve oldukça güzel oluyor.
programlar için @elhamdulillah akhi sana yardim edebilir, verdigim linke bir bakarsa daha iyi olur
@Ahmed akhiye dedigim gibi sende elektronik okuluna gittigine göre senden ders notlari filan istersem bana gönderirmisin:)
yani ben size soru sorar ve bisey danisabilirim sizlerde bana:p:D

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
@Ebu Cendel Et Turki akhi bahsettigin programa benzer bisey buldum ve anladigim kadariyla orda bedava diyor sen bir bak istersen ama eger uygun degilse sakin aldirma akhi, benim yüzünden bisey olmasin: http://en.softonic.com/s/multisim-full-version-free-download

vaay, daha önce niye söylemedin akhi:) seninle bazen konusak ozaman;)
akhi ben okulda yanlis elektrik yapmisim, elektronik bölüme geçmek istedigim zaman bana bastan baslamam gerektigini söylediler vs biraz karisik yani

ben suan kendi imkanlarimla ögrenmeye çalisiyom ve oldukça güzel oluyor.
programlar için @elhamdulillah akhi sana yardim edebilir, verdigim linke bir bakarsa daha iyi olur
@Ahmed akhiye dedigim gibi sende elektronik okuluna gittigine göre senden ders notlari filan istersem bana gönderirmisin:)
yani ben size soru sorar ve bisey danisabilirim sizlerde bana:p:D
akhi yapabileceğim bir şey varsa yaparım şifreli kapı kilidi yapacağım bir de ödevim :D devre şeması bu değil ama benziyor biraz :)
at89c51-sifreli-kapi-kilidi.png

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Elektronik Mühendisliği mi akhi? Bide sınıf kaç
yok akhi 2 yıllık son senem ama mühendislik nasıldır bilmiyorum ama çok zorluyor hocalar plc dersi var adam bizden plc ile program tasarlamamızı istiyor vicdansız nasıl yapacağım bilmiyorum.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
@Ahmet_el_SivaSi akhi vay sende ne cevherler varmış :) bize böyle şeylerle gel diyecem amma bu sefer ben çok cahil kalırım bu konularda :D akhiler seviyeyi biraz indirin inşeallah avamda anlasın :D

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
baya güzel akhim, eline saglik:):harika:
sen program filan yükleme yapmaya basladinmi, hani entegre devrelerin çoguna bir program filan ekliyorlarya, benim bulduklarim parali:D
entegrelere program yükleniyor ama 1 sene kursuna gideceğim onun adıda pıc programlama diye çok zor yani bilmiyorum hazır yaptırıyorum inşaAllah öğreniriz

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
yok akhi 2 yıllık son senem ama mühendislik nasıldır bilmiyorum ama çok zorluyor hocalar plc dersi var adam bizden plc ile program tasarlamamızı istiyor vicdansız nasıl yapacağım bilmiyorum.
nerde okuyorsun ahi?
bide ahi ödevin için youtubeden faydalan bence. bazen youtubede faydalı videolar bulabilirsin...

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
@Ahmet_el_SivaSi akhi vay sende ne cevherler varmış :) bize böyle şeylerle gel diyecem amma bu sefer ben çok cahil kalırım bu konularda :D akhiler seviyeyi biraz indirin inşeallah avamda anlasın :D

herzamanda olmaz akhi insanlar usanir:hmmm: arada bir paylasim yapabilirim, ama ençok kendi yaptigim seyleri paylasmak istiyom, oda suan mümkün degil, yapinca "bunu ben yaptim" der paylasirim insaAllah:)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
entegrelere program yükleniyor ama 1 sene kursuna gideceğim onun adıda pıc programlama diye çok zor yani bilmiyorum hazır yaptırıyorum inşaAllah öğreniriz

bende bununla ilgili bir adam var onu dinliyom ama dedigin gibi zor, onun yaptigi hazir programlar var ben ordan indiriyom ama çok az var..
neyse bu konuda birbirimize destek olalim insaAllah:)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Abim mekatronik mühendisliği okuyor. Ben ondan kaptıklarımı sizinle paylaşırım inşaAllah :D

ama burdan paylasmistinya çok zor oluyor, birdahaki sefere sana e-mail filan vereyim bana ordan gönderirsin;)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi