Y
@Ebu Cendel Et Turki akhi bahsettigin programa benzer bisey buldum ve anladigim kadariyla orda bedava diyor sen bir bak istersen ama eger uygun degilse sakin aldirma akhi, benim yüzünden bisey olmasin: http://en.softonic.com/s/multisim-full-version-free-download
vaay, daha önce niye söylemedin akhi
seninle bazen konusak ozaman
akhi ben okulda yanlis elektrik yapmisim, elektronik bölüme geçmek istedigim zaman bana bastan baslamam gerektigini söylediler vs biraz karisik yani
ben suan kendi imkanlarimla ögrenmeye çalisiyom ve oldukça güzel oluyor.
programlar için @elhamdulillah akhi sana yardim edebilir, verdigim linke bir bakarsa daha iyi olur
@Ahmed akhiye dedigim gibi sende elektronik okuluna gittigine göre senden ders notlari filan istersem bana gönderirmisin
yani ben size soru sorar ve bisey danisabilirim sizlerde bana

yok akhi benim ödevim vardıda elektronik okuyorum üniversitede meslektaşız yani![]()
vaay, daha önce niye söylemedin akhi
akhi ben okulda yanlis elektrik yapmisim, elektronik bölüme geçmek istedigim zaman bana bastan baslamam gerektigini söylediler vs biraz karisik yani
ben suan kendi imkanlarimla ögrenmeye çalisiyom ve oldukça güzel oluyor.
programlar için @elhamdulillah akhi sana yardim edebilir, verdigim linke bir bakarsa daha iyi olur
@Ahmed akhiye dedigim gibi sende elektronik okuluna gittigine göre senden ders notlari filan istersem bana gönderirmisin
yani ben size soru sorar ve bisey danisabilirim sizlerde bana