Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Bugün ki anlık hissiyatım yarın ki ve cuma gününe kadar sürecek( hafta boyunca) vize sınavı stresi :confused:

Allah yardimcin olsun ve zihin açikligi versin akhi, tüm sinav geçenlere ve geçeceklere
insaAllah hayirlisi neyse o olsun:)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Amin inşaAllah akhi :)
yaw mekatronikçiye edebiyat ve inklap tarihi sorulur mu? ne saçma eğitim yaw :mad:

bizim elektrik lisesinde ögretmenlere böyle bir soru gelmisti, hatta biz bir ara ekonomi dersleri aliyorduk:ssrtcbya:
ögretmende demistiki her daldan ögrenmeniz lazim, cahil kalmamak için herhal ama bazen abartiyorlar, suan okul zamanima tekrar dönebilsem onlara gereken cevabi veririm ama geç ögrendim:D

_katre_ Çevrimdışı

_katre_

الحمدلله
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleykum
Konuyu ben kilitledim.
Adminler görünce konuyu tekrar acar insaAllah.
Daha fazla yazıp kalp kirmayalim.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
akıncıbir, Hilafet sancağı 3 gün yazma yasaklandı.
Tekrarı halinde daha ağır yaptırım uygulanacaktır!

ebu el-fadl Çevrimdışı

ebu el-fadl

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
selam aleykum

ben bir ara siyeri nebi diye bir kitap okumustum ama galiba baskada varmis, baksa varmis derken ben 1 tane siyer var zannediyordum
birde ben suan pdf olarak sahabelerin hayatini okuyorum orda 4 halifeden bahsetmiyor ve onlar için ayri bir kitap var diyor
peygamberimiz (sav) zamaninda ve ondan sonra yapilan savaslar ile ilgili bir siyer kitapi varmi
bilen kardesler varsa pdf olarak link verirse güzel olur : )

muhammed asım köksal islam tarihi.... bu kitabı tavsiye ederim dünyaca ünlü bir platformda siyer ödülü almış bir kitap

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
muhammed asım köksal islam tarihi.... bu kitabı tavsiye ederim dünyaca ünlü bir platformda siyer ödülü almış bir kitap

Allah razi olsun, olur akhi onuda listeme ekledim, müsait bir zamanda insaAllah aldirip okurum:eek:kyrm::)

A Çevrimdışı

Abdulvahid Selam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Idlib te mücücahidler yogun taarruzdalar.
Ey Yerlerin, Goklerin ve ikisi arasindakilerin sahibi, kudreti her şeyi kuşatmış olan yüce Rabbim ;
Dinini hakim kılmak için cihad eden mücahidlerin kalbine cesaret mermilerine isabet ver. Onlari görünmez orduların ile destekle. Ķüffarın kalbine korku sal Hedeflerini şaşırt.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Suraka Çevrimdışı

Suraka

Jihad today, Jannah tomorrow...
İslam-TR Üyesi
Idlib te mücücahidler yogun taarruzdalar.
Ey Yerlerin, Goklerin ve ikisi arasindakilerin sahibi, kudreti her şeyi kuşatmış olan yüce Rabbim ;
Dinini hakim kılmak için cihad eden mücahidlerin kalbine cesaret mermilerine isabet ver. Onlari görünmez orduların ile destekle. Ķüffarın kalbine korku sal Hedeflerini şaşırt.
Allahumma amin

AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleykum, abi youtube daki gulyarasi sayfası sizin değil mi?

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

Frm. Yöneticisi
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

Frm. Yöneticisi