Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
A diye bir şey var mesela tüm zamanımı buna harcıyordum ve bunu isteyerek severek içimden gelerek yapıyordum eskiden tabi ama daha sonra bu A'dan iyice uzaklaşmaya başladım arada bir aklıma düşerse ya da A ile ilgilenen arkadaş görürsem A hakkında bir şeyler yapardık şimdilerde A ile aramıza dağlar girdi yanisi bu A bana hiçbir kötülük yapmadığı halde ben A'dan nasıl soğumuş ama bir tarafım hala A için birşeyler yapmak istiyorken diğer tarafım ise herşeyin berbat olacağını söylüyor kardeşler hulasa demek istediğim çok sevdiginiz bir şeyden nasıl uzaklaşmaya başlarız en önemli nedenleri sonuçları hayatımıza olan eksisi artısı nedir bu A bir fikir olur ideoloji olur eşya olur tüm hayatınızı etkliyecek ha unutmadan ama hâlâ hayatımda A ile alakalı dogmalar mevcuttur. Kendimi saçmalamış hissediyorum hadi hayırlısı

E Çevrimdışı

Ebu Huzeyfe eş Şami

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
A diye bir şey var mesela tüm zamanımı buna harcıyordum ve bunu isteyerek severek içimden gelerek yapıyordum eskiden tabi ama daha sonra bu A'dan iyice uzaklaşmaya başladım arada bir aklıma düşerse ya da A ile ilgilenen arkadaş görürsem A hakkında bir şeyler yapardık şimdilerde A ile aramıza dağlar girdi yanisi bu A bana hiçbir kötülük yapmadığı halde ben A'dan nasıl soğumuş ama bir tarafım hala A için birşeyler yapmak istiyorken diğer tarafım ise herşeyin berbat olacağını söylüyor kardeşler hulasa demek istediğim çok sevdiginiz bir şeyden nasıl uzaklaşmaya başlarız en önemli nedenleri sonuçları hayatımıza olan eksisi artısı nedir bu A bir fikir olur ideoloji olur eşya olur tüm hayatınızı etkliyecek ha unutmadan ama hâlâ hayatımda A ile alakalı dogmalar mevcuttur. Kendimi saçmalamış hissediyorum hadi hayırlısı
Akhi sen bir de X'i gör :D

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi

Cevap A nin ne olduğuna göre değişir.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Tanıdıgım gerçek manada muslumanım elhamdulıllah deyıp ayağa kalkan her belde de kafirlerın mazlumları ezısıne tanık oldum.
Muslumanların bırbırlerını yalnız bırakısına mı uzulsem yoksa ulkemdekı gıbı İslamı ayaklar altına alan dındenmıs gıbı gorunup İslam ile alakası olmayanların ınsanları uyutmasına mı uzulsem bılemıyorum.
Hakkı savunduğumda zindana atarız nıdaları da cabası
Ehh be gafill senın zından dedıgın bıze Yusuf aleyhısselamın guzellıgını hatırlatır.Onu oradan kurtaran ALLAH celle celalahu bızı orada ebedı mı bırakır..
ALLAH dılemedıkce sız bıze zarar veremezsınız elınızdekı top tüfek bıle ama o dılerse zırhın ıcıne de gömülsek o bızı bulacaktır.
Vel hasıl Hasbunallahı ve nımel vekıl nımel Mevla.
ELhamdulillahirabbilalemin.

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
Necip Fazıl şeriatçı olduğu iddiasıyla tutuklanır. Çıkarıldığı mahkemede suçsuz olduğunu söyleyip tahliyesini ister. Kendisine reva görülen haksızlık ve zulümleri öyle canlı bir üslup ile tasvir eder ki, mahkeme heyetindeki kadın hakimin gözlerinden yaşlar süzülmeye başlar. Bunun üzerine şairler sultanı, hanım hakimi salondakilere göstererek konuşmasına devam eder. "İşte şeriatın bir sırrı daha tecelli etti: Kadından ceza hakimi olmaz.."