Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
ingilizce anlami ile ayniysa tahmin edebiliyorum. "bütten" cikacagim degince bir garip oluyor hakketen :)

yok aynisi degil, benim kastettigim daha beter, biliyorsunki ingilizce but "ama" demek, ama türkçe söyleyince garip oluyo:D
ama genede egitim sart akhi seni bilmem ama ben rezil oldum, herkes çok güzel cümleler kullaniyo:hoop::hmmm::)

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
geçen bizim eve bir ispanyol geldi 3 gün kaldı biz adam çiğköfte dedirtemedik o da bize ispanyolca bişiyleri soyletemedi. hep kınardım söyleyememelerini ama haggaten adamlar haklıymış :D

telafuz dillerde başlı başına problem.

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
. Gavur ingilizlerin dediği gibi "just go with the flow" :)[/QUOTE]
bizde bunu anlamadık o_O
bizim İngilizce böle akhi :D

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
@Ahmet_el_SivaSi (yaşını bilmiyorum kusura bakma) abi fransızca çok zor bir dilmi ? Bazen tvde onları görüyorum (gerçi son dönemde çok çıkıyorlar tv ye) komik geliyor konuşmaları ama hoşuma gitmiyor değil yani :D

@%%@ yasindayim:) aslinda fransizca kibar bir dildir, sadece sonradan ögrenen kisilerin çogunlugu kaba konusur.:islik: ben sahsen hem kibar hem kaba konusabiliyom : ) la langue française est une langue poli... fransizcada bazi harfler okunmaz, çok çok çok zor:bsmagryr: : )

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

amel

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
24 yasindayim:) aslinda fransizca kibar bir dildir, sadece sonradan ögrenen kisilerin çogunlugu kaba konusur.:islik: ben sahsen hem kibar hem kaba konusabiliyom : ) la langue française est une langue poli... fransizcada bazi harfler okunmaz, çok çok çok zor:bsmagryr: : )
Komikten kastım hoş olduğu. Bence o dilin kabası da komik olur :D

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
yok aynisi degil, benim kastettigim daha beter, biliyorsunki ingilizce but "ama" demek, ama türkçe söyleyince garip oluyo:D
ama genede egitim sart akhi seni bilmem ama ben rezil oldum, herkes çok güzel cümleler kullaniyo:hoop::hmmm::)
but "ama" peki ya "butt"? :)
.Gavur ingilizlerin dediği gibi "just go with the flow" :)
bizde bunu anlamadık o_O
bizim İngilizce böle akhi :D
:kptmya::kptmya:
"Go with the flow" "Sürüye takıl" demek
Veya tam kelime manasi "Akışı ile gitmek" ;)

Son düzenleme:
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
İlk o terimleri duyduğumda en gıcık kapacağım terimler olduğunu hissetmiştim. Hele çan eğrisi falan.

akhi en gıcığı bağlı derslerdir :) bağlı dersler bak unutma.

static-mukavemet1-mukavemet2-yapı statiği 1- yapı statiği 2- betonarme2

akışkanlar mekaniği-hidrolik-kentsel alt yapıların hidroliği

malzeme-yapı malzemeleri

ve hakeza ve hakeza :) geçemezsen dersi alamazsın. not ortolaman 2nın altındaysa sınıfı geçemezsın. 1 günluk rapor kabul edılmez en az 3 gunluk rapor.

bitse de kurtulsam ya.

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Dönem düşme ömür törpüsüdür. Sizi üniversiteye girdiğinize pişman eder. Bütün bir yıl çalışmayıp yatan aramı ayıklar. Verdiği dersleri bile tekrar aldırır. Allah kimseye vermesin :D Her üniversitede var mı bilmiyorum ama Uludağ Üniversitesi'nde vardı. Çok şükür kazasız belasız bitirdik.
but "ama" peki ya "butt"? :)

Tövbe de gece gece :snzdglsn:

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
Dönem düşme ömür törpüsüdür. Sizi üniversiteye girdiğinize pişman eder. Bütün bir yıl çalışmayıp yatan aramı ayıklar. Verdiği dersleri bile tekrar aldırır. Allah kimseye vermesin :D Her üniversitede var mı bilmiyorum ama Uludağ Üniversitesi'nde vardı. Çok şükür kazasız belasız bitirdik.

Tövbe de gece gece :snzdglsn:
ne okudun akhi uludağda ?

H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
bende uludağdayım o yüzden sordum.memur olma yolunda ilerliyoruz :( ama şu an astım okulu memleketteyim .