Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Ahmet_el_SivaSi (yaşını bilmiyorum kusura bakma) abi fransızca çok zor bir dilmi ? Bazen tvde onları görüyorum (gerçi son dönemde çok çıkıyorlar tv ye) komik geliyor konuşmaları ama hoşuma gitmiyor değil yani
yok aynisi degil, benim kastettigim daha beter, biliyorsunki ingilizce but "ama" demek, ama türkçe söyleyince garip oluyo
ama genede egitim sart akhi seni bilmem ama ben rezil oldum, herkes çok güzel cümleler kullaniyo:hoop::hmmm:
geçen bizim eve bir ispanyol geldi 3 gün kaldı biz adam çiğköfte dedirtemedik o da bize ispanyolca bişiyleri soyletemedi. hep kınardım söyleyememelerini ama haggaten adamlar haklıymış
@Ahmet_el_SivaSi (yaşını bilmiyorum kusura bakma) abi fransızca çok zor bir dilmi ? Bazen tvde onları görüyorum (gerçi son dönemde çok çıkıyorlar tv ye) komik geliyor konuşmaları ama hoşuma gitmiyor değil yani
@%%@ yasindayim aslinda fransizca kibar bir dildir, sadece sonradan ögrenen kisilerin çogunlugu kaba konusur.:islik: ben sahsen hem kibar hem kaba konusabiliyom : ) la langue française est une langue poli... fransizcada bazi harfler okunmaz, çok çok çok zor:bsmagryr: : )
24 yasindayim aslinda fransizca kibar bir dildir, sadece sonradan ögrenen kisilerin çogunlugu kaba konusur.:islik: ben sahsen hem kibar hem kaba konusabiliyom : ) la langue française est une langue poli... fransizcada bazi harfler okunmaz, çok çok çok zor:bsmagryr: : )
yok aynisi degil, benim kastettigim daha beter, biliyorsunki ingilizce but "ama" demek, ama türkçe söyleyince garip oluyo
ama genede egitim sart akhi seni bilmem ama ben rezil oldum, herkes çok güzel cümleler kullaniyo:hoop::hmmm:
İlk o terimleri duyduğumda en gıcık kapacağım terimler olduğunu hissetmiştim. Hele çan eğrisi falan. Bence butu mutu fazla kurcalamayın iş nere gider ALLAH bilir.
Bu bahsi burda kapayalım lütfen (buda klasik türkçeden)
Dönem düşme ömür törpüsüdür. Sizi üniversiteye girdiğinize pişman eder. Bütün bir yıl çalışmayıp yatan aramı ayıklar. Verdiği dersleri bile tekrar aldırır. Allah kimseye vermesin Her üniversitede var mı bilmiyorum ama Uludağ Üniversitesi'nde vardı. Çok şükür kazasız belasız bitirdik.
Dönem düşme ömür törpüsüdür. Sizi üniversiteye girdiğinize pişman eder. Bütün bir yıl çalışmayıp yatan aramı ayıklar. Verdiği dersleri bile tekrar aldırır. Allah kimseye vermesin Her üniversitede var mı bilmiyorum ama Uludağ Üniversitesi'nde vardı. Çok şükür kazasız belasız bitirdik.