Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Eyvallah akhi :D yarın kesin sonucu öğrenecez ama fazla umudum yok yani. Sadece direksiyon sınavı ilk girişte 80tl, sonra katlanıyor bildiğim kadarıyla. Biri 180tl verdi ama 3. girişiydi sanırım adamın.
Aboov gitti en az 100 kağıt desene :) Sağlık olsun be... Sizin orda neden ehliyetle mehliyetle uğrasıyorlar onu da anlamıyom ya. Nasıl olsa kural mural dinleyen yok. Adamlar yan aynalara bakmak yerine korna kullanıyorlar o derece yani:D

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Onu değil de tokum deyip 2 porsiyon adana nası yedin onu anlat ya en zevklisi o :D

Simdi mübalaga yapma tokum dedim de 2 porsiyon yedim, sanki acim deyip 6 porsiyon yemisim gibi konusuyorsun :eek:kyrm:

Benim memlekette bir kardesim var, kendisi firina gece ise giriyor sabah patron geliyor diyor kac ekmek sattin diyor 8 tane yedim 2 tane sattim : )) adam diyor abi yediklerin senin olsun bir daha gelme calismaya diye. :hmmm: Yani dua et onun gibi bir misafirin gelmiyor, sonra gelip forumlarda yazacaktin :eek:kyrm:

Not: Rakamlar daha da fazla olabilir, hatirladigim buydu, Allahu alem.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
kücük bir servet ödemişindir ozaman ha akhi?

:'( :'( :'(
hiç sorma akhi araba kursunda sürerken iyi ama inspektörün yaninda kötüydüm, asiri stres vardi korkutan hata yapiyodum
en sonuncusunda frene basti bende dedimki tamam kaybettim, geri taa bastan baslama gerekiyordu, önce Allah sonra bana çok çok dua eden akrabalar ve tanidklarin sayesinde aldim

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
EDIT: bazen internetim çalismiyor ve çok zor yada hiç giremiyom
eger konusmalarimda bir degisiklik varsa beni, benim olup olmadigima iyice emin olun, yani konusan ben olmayabilirim:confused:o_O:ssrtcbya::krktm: bisey olacagindan degil sadece uyari ve tedbir:D

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Neden biri ağına girdiğinden mi şuphelendin ?

yok canim kimse girmedi : ) sadece bir hatirlatma yaptim
ama bazen bozuluyor ve internet baglantim yok diyor, var oldugu halde...
bir mesaj yazip gönderiyom bazen uzun sürüyor:confused:
devam ederse @elhamdulillah akhiye danismam lazim:)

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
geçmişim direksiyondan akhiler :ssrtcbya:
Heeeyt beeee...

maxresdefault.jpg

Ahadun Ahad Çevrimdışı

Ahadun Ahad

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
O değilde kobani noldu şuan. Uzun süredir gündeme gelmiyor. Dün 51 ışidli öldürdük diye haber yapmışlar. Tabi klasik ypg medyası ikide bir yalan fitne haber yapıyorlar.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Ders çalışmak yerine foruma takılanlar parmak kaldırsın :)

youtube'den sonra en çok girdigim site, kapatiyom diyom 20-30 dakika sonra tekrar giriyom:D number one bile oldu suan:p YouTube'e eskisi kadar giremiyom:islik: ders yok bende, belki var akhilerde:eek:kyrm:

eL_Muhacir Çevrimiçi

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi