Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
esselam aleykum we rahmetullah
herkes grafik çalismalar yapip bense hiç birsey yapamadigim için üzülmüstüm
bende kendi dalim olan elektronikle birseyler yapip burdan paylasabilirim diye düsündüm
birtane basit bir montaj yaptim, simdi onu nereye ve nasil paylasabilirim, tel'den kameraya çekip videoyu buraya koymak, bilen varmi:)
buna ayri bir konu simdilik açmak istemiyom:D

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Ise alindin mi bari akhi?

Bakalım Cuma'ya kadar haber verecekler.

Yazık olmuş! Senin gibi islami bilgisi yüksek
( ki yazdıklarını hep takip ediyoruz uzun zamandır) bir genç kardeşimden daha sağlam bi duruş beklerdim. Kızmak yok içimden geçeni söyledim. Dost acı söylermiş..

Şimdi şöyle bir durum var. Yaptığım doğru değil, sonuçta terk edilen sünnet. Daha farklı tepki koyabilirdim gerek nişan olsun, gerek iş görüşmeleri vs. Bunu savunma olarak algılamayın ancak bir de içinde bulunduğumuz ortam koşulları var. Ben yaklaşık 6 Aydır işsizim. İsteğe bağlı bir durumdu. Ancak yenide işe girebilmenin Ülkede ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz. Ne yapabilirdim sizce? 'Sakalımı kesmem' demeyi ben bilmiyor muyum?

Sakalsız erkek soyulmuş hıyara benzer hıyarın asıl vitamini kabuğundadır :)

Kökü bende, o sakal illaki çıkacak ;)

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bakalım Cuma'ya kadar haber verecekler.

Şimdi şöyle bir durum var. Yaptığım doğru değil, sonuçta terk edilen sünnet. Daha farklı tepki koyabilirdim gerek nişan olsun, gerek iş görüşmeleri vs. Bunu savunma olarak algılamayın ancak bir de içinde bulunduğumuz ortam koşulları var. Ben yaklaşık 6 Aydır işsizim. İsteğe bağlı bir durumdu. Ancak yenide işe girebilmenin Ülkede ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz. Ne yapabilirdim sizce? 'Sakalımı kesmem' demeyi ben bilmiyor muyum?

Kökü bende, o sakal illaki çıkacak ;)
Inseallah alinirsin akhi.

Haklisin akhi sakalli is bulmak cok zor. Allah affetsin...

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
sakal demisken, ben sakalima jilet vurmamis birisiyim, saç kesme makinasi ile düzeltirim fakat bogaz kismini yapamiyorum, yani önceden fazla uzun degildi ama simdi baya uzadi.. ben ilk baslarda bogaz alt kismi sakallari iç tarafa dogru düzeltirdim ama suan uzadigi için zor düzeltiyorum dıs tarafa dogru düzeltsem sakalimin uzun oldugu belli oluyor:) birde sakalimi sivazladigim zaman birkaç tane sakal elimde kaliyor bu herkesemi oluyor???

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
sakal demisken, ben sakalima jilet vurmamis birisiyim, saç kesme makinasi ile düzeltirim fakat bogaz kismini yapamiyorum, yani önceden fazla uzun degildi ama simdi baya uzadi.. ben ilk baslarda bogaz alt kismi sakallari iç tarafa dogru düzeltirdim ama suan uzadigi için zor düzeltiyorum dıs tarafa dogru düzeltsem sakalimin uzun oldugu belli oluyor:) birde sakalimi sivazladigim zaman birkaç tane sakal elimde kaliyor bu herkesemi oluyor???
Sakalın bir kaç teli elinde kalması normal. Bwn Sakalımla oynadığımda oluyor öyle.

Akhi bişey soracam... benim sakallar ince ve biraz seyrek. Jilet vurmadan gürleşir mi?

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Sakalın bir kaç teli elinde kalması normal. Bwn Sakalımla oynadığımda oluyor öyle.

Akhi bişey soracam... benim sakallar ince ve biraz seyrek. Jilet vurmadan gürleşir mi?

bende çok oynarim sakalimla:p benimkini görenler jilet vurdum zannediyor:D yani nasil diyim jilet vurmadigim halde gür bir sakalim var, jilet vurmadigima mutluyum:kedicik: insandan insana degisebilir, bence bu soruya yillardir sakal birakan birisi cevap verse iyi olur:)

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Akhi tam hatırlamıuom ama jilet vurmak haramdı zaten galiba ..

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ben eskiden vuruyordum şimdi pekte gerek yok.(eskiden ince teller kalınlaşsın diye jilet vuruyordum)
valla benim Sakalım yüzümü kaplıyor ama çeneden uzatmıyorym yani kırpıyorum diyelim ... bilmem bunun günahı var mıdır ?