Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Bakalım Cuma'ya kadar haber verecekler.

Şimdi şöyle bir durum var. Yaptığım doğru değil, sonuçta terk edilen sünnet. Daha farklı tepki koyabilirdim gerek nişan olsun, gerek iş görüşmeleri vs. Bunu savunma olarak algılamayın ancak bir de içinde bulunduğumuz ortam koşulları var. Ben yaklaşık 6 Aydır işsizim. İsteğe bağlı bir durumdu. Ancak yenide işe girebilmenin Ülkede ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz. Ne yapabilirdim sizce? 'Sakalımı kesmem' demeyi ben bilmiyor muyum?

Kökü bende, o sakal illaki çıkacak ;)
Şimdi genç kardeşim diyelim ki sakalı kesip bi işe girdin diyelim, o seni sakallı kabul etmeyen işyeri diğer konularda dinini yaşamaya izin verecekmi, mesela namaz kılmana filan?? Bir abla tavsiyeleri benimki, yani kızma ok?? Allah dininde ayaklarını sabit kılsın hem senin hem de bizlerin. Âmin

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Şimdi genç kardeşim diyelim ki sakalı kesip bi işe girdin diyelim, o seni sakallı kabul etmeyen işyeri diğer konularda dinini yaşamaya izin verecekmi, mesela namaz kılmana filan?? Bir abla tavsiyeleri benimki, yani kızma ok?? Allah dininde ayaklarını sabit kılsın hem senin hem de bizlerin. Âmin

Ön yargılı olmamakta fayda var. Benim çalışmam sahada ve işçilerle beraber olacağım. Kurumda gördüğüm bir kaç kişide de sakal vardı, ama bu durumu önceden kestirebilmem zor. Sonuç olarak değerli ablam o sakal yine çıkacak :) üzüldüm mü üzüldüm tabi. Kimse sakalından, dininden sorguya çekilmese keşke ama herkes müslümanlıkla şereflenecek diye bir şey yok ki.

Ise alindin mi bari akhi?

Uşak yolları göründü akhi :D bugün haber geldi. Belgelerde sıkıntı çıkmazsa başlıyorum inşaAllah.

Ek: Forumda Uşaklı var mı ki? :hmmm:

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
sakalı kesmek değil kazıtmak haramdır,ikisini birbirine karıştırmayalım
kendi adıma sakallarımdan dolayı eleştirileceğim bir mesleğim yok
bu yüzdende sakalını keseni eleştirme hakkını kendimde bulamam
benim sakalım bana değerlidir bu ayrı konu :)
fakat bir kardeşim sakalını kesti ise demekki öyle uygun görmüştür. kendisi zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyordur.
akhi bir sünneti terketmişsin, bunun başka şekildede telafisi mümkündür, kökleri duruyor ise sıkıntı edecek bir durumda yoktur

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ön yargılı olmamakta fayda var. Benim çalışmam sahada ve işçilerle beraber olacağım. Kurumda gördüğüm bir kaç kişide de sakal vardı, ama bu durumu önceden kestirebilmem zor. Sonuç olarak değerli ablam o sakal yine çıkacak :) üzüldüm mü üzüldüm tabi. Kimse sakalından, dininden sorguya çekilmese keşke ama herkes müslümanlıkla şereflenecek diye bir şey yok ki.

Uşak yolları göründü akhi :D bugün haber geldi. Belgelerde sıkıntı çıkmazsa başlıyorum inşaAllah.

Ek: Forumda Uşaklı var mı ki? :hmmm:
Önce sakal şimdi uşak! Hayirdir diyanet imami olarak mi atandin?? :D

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
cahiller ve kufur ehli muslumanlarin canini sıkıyor müslüman müslümana dert yaniyor biz de eleştirip can sıkarsak ne yapsın bu müslümanlar kime derdini anlatsin kime?

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
S Çevrimdışı

Süleyman Incek

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
aşkınız karşılıklı akhi
sofilerde tevhid ehlinden nefret ediyor
Bana öyle geliyor ki bidat-ehlinden bu zamanlarda Modern Mutezile güç ve taraftar kazanıyor. Daha büyük fitne bunlar olacak Allahu alem. Sofiler o kadar saçmalıyor artık ancak zır cahiller kanıyor...
Türkiye'deki Mealcilerin arkasında AKP var ... Sistem belamları olmuşlar ....

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
akhi sofiler kandırılmış fakat inanclı insanlardır,bidatlara sarılsalarda namaz oruç gibi amelleri çoğu sofi yerine getirir
fakat diğer gurup yani hadis inkarcıları,kelamcılar,kutup ayısından kurban olur diyen tipi tipler, sinek kaydı traş olupda dini konferans dinlemeye gidenler işte bunlar muntezilenin yan unsurları tamamen din iman bilmeyen sapıklardan başka birşey değil
mini eteğiyle erkeklerin önüne geçerek cenaze namazı kılanlarda,alnı secde görmüş görüntüsü varmı?
bunlar zaten asli kafirler
yani güç kazanmaları sadece kendisi gibi olanları toplamakdan ibaret. yoksa insanları kandırmıyorlar yani

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Bana öyle geliyor ki bidat-ehlinden bu zamanlarda Modern Mutezile güç ve taraftar kazanıyor. Daha büyük fitne bunlar olacak Allahu alem. Sofiler o kadar saçmalıyor artık ancak zır cahiller kanıyor...
Türkiye'deki Mealcilerin arkasında AKP var ... Sistem belamları olmuşlar ....
sofiler yüzünden mutezile güçleniyor bence de. sofileri gören böyle din olmaz diyor.

T Çevrimdışı

Tarık Yıldız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
adsızggg.PNG

:mad::mad::mad:

M Çevrimdışı

Muvahhid Hanif

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Müşrikleri gözlerinden tanırım ben. Bakışları ele verir müşrikleri. Allah tek olarak anıldığında kalpleri nefretle ürperir, yüzlerinde hoşnutsuzluk ifadesi belirir. Fakat Allah ilahlaştırılmış/putlaştırılmış kişilerle birlikte anıldığında hemen yüzleri güler. Allah'la aralarına koydukları aracılardan bahsedince mutluluktan havaya uçarlar. Böyledir müşrikler. Allah'ı tek olarak anmak istemezler. Allah'ı bırakıp, şeyhlerini/din adamlarını Rabler edinirler. Aynı Yahudilere ve hristiyanlara benzediler. Onlar da hahamlarını ve rahiplerini Rab ediniyorlardı. Kalpleri nasıl da birbirine benzedi. Müşrikler kabirlere/türbelere/yatırlara gidip ölülerden yardım isterler. Şirk salgın bir hastalık gibidir. Hasta müşrikler...

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
way kekom nasılsın iyimisin,keyf hal nasıl?havalar nasıl,yahu seni unuturmuyuz,sen artık bu forumun ilk sorulması gereken demirbaşısın...sen unutmak ne demek,seni unutanı sitenin ortasında evire çevire sevmemiz lazım...:)
Biraz takılayım dedim sana,maksat muhabbet ve neşe olsun diye yazdım..
selametle..

Allah razi olsun akhim, estagfirullah demirbasi degilde o demirin bir parçasi olabilmissem ne mutlu bana:)
senden süphem olurmu abi tabiki takilabilirsin:D

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
arabamin eksozunun susturucusu kirildim kirilacak diye bekliyodu, eh cani bugün kirlmak istemis:hmmm:
suan ufak arabamdan yaris arabasi gibi ses çikiyor:D
tamir fiyati ise 180 euro:eek: ama eger yaptirmazsan o kadar ses'e polis ceza keser ve ödersin 1000 euroyu arti 180'ini:krktm:
@farkındayız akhinin dedigi dogru, para yok gider çok is dersen zaten yok
biz arabayi zaten satacagiz baska bir masrafi çikmadan ah bir gelebilsek...