Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bana göre boşuna yazıyonuz böyle mesajları kalp kırmayalım.Hadi şöyle güzel muhabbet dolu mejajlar atında dua edeyim size:)

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
OLAY ŞU AKHİM: MÜSLÜMANLARIN EN ALİMİNE DENİLMEYECEK LAFI MÜSLÜMANLARIN EN KÜÇÜĞÜ BILE OLSA DİYEMEYİZ...

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Bana göre boşuna yazıyonuz böyle mesajları kalp kırmayalım.Hadi şöyle güzel muhabbet dolu mejajlar atında dua edeyim size:)

akhi sende buyur insaAllah:)ama bazen susmak güzeldir, senide anliyorum:hmmm:

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
doğru söylüyorsun akhi ama burda bazı kardeşler jandarmalık yapmayada özenmesinler başkasına bağrır çağrır ağalık yapar ama herkes başkası gibi sakin olmaz
Kardeşim jandarmadan kastın kim acaba ben miyim ?
buyur kardeşim sakin olma Allah için ...

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hz. Peygamber s.a.v. şöyle buyurmuştur:
“Hatasını anlayıp tartışmayı terk eden kimseye Allah Tealâ cennetin ortasında bir köşk ihsan eder. Haklı olduğu halde tartışmayı terk eden kimseye ise, cennetin en yükseğinde bir köşk ihsan eder.”
(Tirmizî, Birr, 58 (nr. 1994); Ebû Davud, Edeb, 8 (nr. 4800); İbn Mâce, Mukaddime, 7 (nr. 51))

Allah için sizleri seviyorum ve kardeşlerim tartışmalarınız bana üzüntü veriyor :(:(

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
akhi sende buyur insaAllah:)ama bazen susmak güzeldir, senide anliyorum:hmmm:
Omer akhi az mesaj atiyor ama dikkat ettim mesaj basina 10 duadan asaga almiyor. Nasil yapiyor hala cözemedim. Baksana 250 mesaja 1000 kusur dua. Maseallah :D

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Benimle tartışmaya girmeyin yoksaaaaaa...
hemen geri adım atarım fıss (sadece kardeşlere özel) :)

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Benimle tartışmaya girmeyin yoksaaaaaa...
hemen geri adım atarım fıss (sadece kardeşlere özel) :)
akhim sen sevilmeyecek adam mısın :)
ama diyim yani sana da biri öyle dese tepem atardı :) bu sitede cok sevdigim birisin :)

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Lo de yeter ne istisen sen adamdan:D.Her sey dozajinda iyidir.Nasihat ettin gerisi ona kalmis.
Akhi ben az mesaj yazıyom kardeşler davet ediyor Allah razı olsun.Bazen dürtüklemeseler yazmıyom :utan: