Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ahim beni denemek için mi yazıyorsun :) bu resme bir müslüman nasıl iyi demez
ahi yok öyle değil estagfirullah :) aynı resmin mesela yeşil ışıklısı kırmızı ışıklısı filan daha mı iyi olur anlamında .... yanlıs aktardık ; hakkını helal edesin :)
grafik linkine resim eklemeyi bir senedir daha yeni öğrenince heyecan yaptık bizde :D

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
pkklı bir domuzun suriyeli ve sakallı bir kardeşimize hakaret edip dövdüğü videoyu izledim.İçim öfkeyle doldu.Olay türkiye'de gerçekleşti(sanırım istanbul'du).Ve sakala da hakaret etti şerefsiz kafir it.Bu haysiyetsiz köpeği iyi bir dövüp paçavra niyetine çöp bidonuna atmak ve hastanelik etmek isterdim.Vallahi önümde bundan daha sevimli bir amel göremiyorum.Ama lanet olsun ki kimliğini tespit edemiyor ve yerini bulamıyor kimse.Üstelik istanbulu da hiç bilmiyorum.Subhanallah. :(
olay istanbulda Nerede gerçekleşmiş akhi , Sultangazi sultançiftliği filan dır Allah bilir

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
olay istanbulda Nerede gerçekleşmiş akhi , Sultangazi sultançiftliği filan dır Allah bilir

lokanta gibi biryerdi sanırsam videodan anladığım kadarıyla.Müslümanı zayıf bulduğu için ve pkklı köpekde cüsseli olduğu için hırpaladı epeyi suriyeli müslümanı.İstanbulun neresi olduğunu bilmiyorum akhi.Birde pkklı it, zazayım psikopatım gibi laflar ediyordu ulan senin psikopatlığın nedir ki hava gazı.En nefret ettiğim şey.Psikopat olunca ne oluyormuş?Karşımda olsa o bana bir yumruk atamadan nakavt ederim o iti.Psikopatlığını sevsinler senin demek gerek buna.

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
lokanta gibi biryerdi sanırsam videodan anladığım kadarıyla.Müslümanı zayıf bulduğu için ve pkklı köpekde cüsseli olduğu için hırpaladı epeyi suriyeli müslümanı.İstanbulun neresi olduğunu bilmiyorum akhi.Birde pkklı it, zazayım psikopatım gibi laflar ediyordu ulan senin psikopatlığın nedir ki hava gazı.En nefret ettiğim şey.Psikopat olunca ne oluyormuş?Karşımda olsa o bana bir yumruk atamadan nakavt ederim o iti.Psikopatlığını sevsinler senin demek gerek buna.
ahi ben bu pkklıları bi anlasam.... Sultangazi dediğim yerde başı açık bir tane kadın bulamazsın mesela ...ama cogu pkklıdır ... birkaç selefii var bir kısımda ülkücü... nedense pkklılar azınlık dahi olsalar ülkücülerden it gibi tırsıyorlar... dinsizin hakkından imansız gelir misali ... peki suriyeli müslümanı dövmesinin nedeni ne , yanlıs anlaşılmasın ama dayağı hakeden cok suriyeli gördüm ben istanbuldayken... o yuzden, olaya pkk- müslüman ikiliğinde duygusal bakmadan evvel nedeninini ögrenmekte fayda var diyorum ...

Hilafet Sancağı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ahi ben bu pkklıları bi anlasam.... Sultangazi dediğim yerde başı açık bir tane kadın bulamazsın mesela ...ama cogu pkklıdır ... birkaç selefii var bir kısımda ülkücü... nedense pkklılar azınlık dahi olsalar ülkücülerden it gibi tırsıyorlar... dinsizin hakkından imansız gelir misali ... peki suriyeli müslümanı dövmesinin nedeni ne , yanlıs anlaşılmasın ama dayağı hakeden cok suriyeli gördüm ben istanbuldayken... o yuzden, olaya pkk- müslüman ikiliğinde duygusal bakmadan evvel nedeninini ögrenmekte fayda var diyorum ...

hesabını ödeyememiş,bu sebepten elbiselerini çıkarttırıp el koydu ve dövdü hakaret etti birde sakala hakaret etti.şerefsiz kafir.Sadece sakala(islam şiarı olduğu için küfretmek bile)küfür ameldir.Haklı olsaydı dahi bu hareketinden dolayı güzel bir dayağı hak etmiştir o pkklı köpek.

ayrıca suriyelilerden kötüleri de var elbette genellikle aleviler ve sünni olupda fasık olanlar o dediğiniz kişiler.Lakin burada o müslüman mazlum konumdadır.Öfkemin sebebide bu zaten.

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
ne 22 yıl mı?zahirde ne suç işlediler?(İslamiyete karşı suç işlemediklerini biliyorum da devlete göre ne suç işlediler demek istiyorum)

Bu İslamcı topluluklara (cemaatlere) çok yükleniyorlar,mesela aklıma metin kaplan hoca geliyor babası cemaleddin kaplan'ın İslam akidesiyle yeni yeni tanıştığım dönemlerde videolarına bakıp birşeyler öğreniyordum :( İslami bir hareket kurmaya çalıştı sonuç hapishaneden çıkamıyor subhanallah.Aynı şekilde aralarında tasvip etmediğim gruplar olsada İslami kimliği olan türk el kaide,hizbullah,hizbuttahrir,ibda-c,müslüman gençlik grubu,vasat,afid(kaplancılar) gibi gruplara yapılmadık zulüm kaldı mı merak ediyorum doğrusu :(
Devlete göre en büyük suçları işlemişler,ziyaret ettiklerimden birisi 20 yıldır zindanda olan yahya boylunun babasıydı,ve diğer kardeşler,biride 23 yıldır içerdeydi ve eşi halen sabırla ziyaretine geliyordu,daha taze damattı?biri içeri girerken yeni evliydi ve çocuğu yeni doğmuştu,ama şimdi ona dede olarak takılıyoruz,evet orada torunuyla oynuyordu,onlarca kardeşle oturduk ve onlardan nasihat dinledik,yüreklerimizi,kalbimizi benzinle doldurdular,bir ziyaretçi kardeşin deyimiyle,arabada benzin kalmamıştı,gittik onları gördük,depoyu doldurduk,onlar sabrı aşılıyordular ve bizim manevi moral kaynağımızdırlar....
suçları ise çok büyük,islami bir devleti kurmaya çalışmak ve bunun için faaliyetlerde bulunmak..tıpkı bana ceza(ki yusufiler ceza demez,mükafat der)verilirken,asker şok geçirdi deyim yerindeyse,ulan sana ödül vermek lazım,bunlar bunca yılı nasıl verirler demişti?kuran öğretmek,siyer dersi,camideki çocukların ailelerine ziyaret vb bir sürü islami hizmet,örgütsel bir kılıfa sokulunca yılların cezasını almak garib değil...

Hilafet Sancağı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
hattab abi,durum çok üzücü :( vallahi ben çok üzülüyorum bu duruma. devletle işbirliği yapmayan ve oy da kullanmayan ehlileştirilememiş(onlara göre)müslümanlara yapılanlar....... mesela metin kaplanı bilirsin.Adam kanser hastası tedavi bile ettirmiyorlar.hücrede tecrit altında.

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
hattab abi,durum çok üzücü :( vallahi ben çok üzülüyorum bu duruma. devletle işbirliği yapmayan ve oy da kullanmayan ehlileştirilememiş(onlara göre)müslümanlara yapılanlar....... mesela metin kaplanı bilirsin.Adam kanser hastası tedavi bile ettirmiyorlar.hücrede tecrit altında.
evet...Rabbim onların yardımcısı olsun,gerçi biz duaya daha çok muhtacız bence..onlar dört duvar arasında günahtan uzak ve ibadet,ilimle meşgul...ya biz...?
zindana girdiğimizde dev bir yazı vardı,koğuşun kapısının özerinde,şüyle yazıyordu..

BİZİ MEDRESEİ YUSUFA GETİREN ALLAHAcc HAMD OLSUN.
BURASI BELALAR KONAĞI-DİRİLER KABRİ-DÜŞMANLARI SEVİNDİREN,DOSTLARI ÜZEN-SAMİMİ DOSTLAR EDİNME YERİDİR.

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
hangi OTİSTİK , hangi ŞEREFSİZ, hangi HOCA KILIKLI adam ( adam demeye dilim varmaz

Kuran ı Kerim'deki

Kıyâme suresi 34. ayette yer alan

Evlâ leke fe evlâ. âyetini

Sana müstahaktır, bundan sonra
müstahaktır anlamına gelen bu ayeti

"Kırdığın yerden kırılıcaksın"

diye çevirip KURAN I AZİMÜŞŞANI değiştirmeye kalkar ?

bi kere Kuranın üslubunu az çok bilen biri böyle bir ayet olmayacağını anlar ... facede ve baska baska yerlerde bu çeviriyle karsılasınca , bu anlamda bir ayet yoktur diye düşündüm ve surenin meallerine baktım , alakası bile yok ...

KURAN I KERİME BILE EL UZATIYORLAR KENDİ İSTEDİKLERİ MANAYI ELDE ETMEK ICIN SEREFSİZLER....

Bu ayeti "kırdıgın yerden kırılacaksın ' mealiyle profillerinde paylaşan hadsiz densizlerin kemiklerini kırmak parçalamak arzusundayım:mad::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
en çok buğz ettiğim birkaç mesele vardır ki ; bunlar genç olup alimlik taslayıp her meseleye burnunu sokup çok bilmişlik yapan, vallahi bir kere dahi "ben bu konu hakkında bir şey bilmiyorum" dediğini dahi henüz görmedim. halbuki imam şafii ye rahimehullah bir liste halinde soru getirdiklerinde o birkaçı dışında soruların ekseriyetine Allahu alem diye cevap vermişti. imam şafii ise henüz 13 yaşında ilim sahibi birisi idi imam şafii alimlik taslamayı bilmiyor muydu ? daha sonra cihadın hayalini kurmaktan başka bir icraatı olmayıpta mümin muvahhhid mücahidler hakkında ileri geri konuşup top ateşine tutanlar haklıyı haksızı ilim ehlinden daha iyi bilenler sizler daha fazla ilim sahibi iseniz çıkın cihada savunduğunuz şeyin ardına yapışın neden yerinize çakılıp kaldınız ? yoksa sizler emrettiğiniz şeylerden müstağni misiniz ?

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
kendilerine gelen vahiyle oy vereceğin i söyleyen eblehlerle uğraşıyorum :acpsnr:

kimler olduğunu söylememe gerek yok sanırım :p

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
@_stranger_ s.a. akhi ... napıyon nediyon ...

Aleykum selam akhi, Allah razi olsun akhi, hamd olsun iyiyim, internetimiz yok telefonda az birsey var bu yuzden bir bakip cikiyom : ) biri bana mesaj yazdiysa cevap veriyom yoksa kapatiyom...

Is aramak icin akrabalara soyledim hayirlisi ilerleyen haftalarda daha duzenli girecegim insaAllah, en azindan oyle umut ediyorum

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Devletin başı laikliği savunur, faizli verilecek kredi için 'inşallah' der, kumarı, içkiyi bilimum haram işi devlet eliyle yaptırır. Ama iş siyasete gelince 'maslahat' 'reel ensturumanların kullanımı vs.' . SubhanAllah. Söyleyenin ağzının ortasına sopayla vurasım geliyor.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
pc'ye format attım tüm resimler gitti. :( aslında kurtarcagım fotoları secmıstım ama atmayı unutmusum.