Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maalesef öyle der akhi. Ama programı acarken aradığın dosya formatı istediğinde sadece resim olarak seç. Diger dosyaları boşu boşuna arayıpta vaktini almasın.
Maalesef öyle der akhi. Ama programı acarken aradığın dosya formatı istediğinde sadece resim olarak seç. Diger dosyaları boşu boşuna arayıpta vaktini almasın.
annelere Allah özel bir his mi vermiş arkadas , kadın ders çalıştığım zaman anlıyor calısmasıgım zaman anlıyor ; bir kere bile yanılmadı .. Oysa ; ders çalısırken de çalısmıyorken de ses çıkarmıyorum nasıl anlıyo ben anlamadım gitti
İlim öğrenmek istiyorum... İlimde derin olanlar "Biz buna inandık, hepsi Rabbimiz katındandır." derler. Bunu ancak aklı başında olanlar düşünebilirler. [Ali imran 7]
akhi yaptığımız taktik; rakibi sırtımıza alıp yere düşürmek hocada o taktiği üzerimde denerek öğrencilere gösterdi. O sırada kötü düşürdü beni. Aslında suç bende, çünki hoca yere düşme taktiğinide öğretmişti ama o sırada kendimi koruyamadım