Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Maalesef öyle der akhi. Ama programı acarken aradığın dosya formatı istediğinde sadece resim olarak seç. Diger dosyaları boşu boşuna arayıpta vaktini almasın.
sadece resim dedim akhi :) aslında videolar falan da var da neyse artık bi ara canıma tak ederse onları da getırırım :D

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
annelere Allah özel bir his mi vermiş arkadas , kadın ders çalıştığım zaman anlıyor calısmasıgım zaman anlıyor ; bir kere bile yanılmadı .. Oysa ; ders çalısırken de çalısmıyorken de ses çıkarmıyorum nasıl anlıyo ben anlamadım gitti o_O

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Tıklayınca açılıyor akhi.
Nereye tikliyoruz akhi :)
image.jpg

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bu akşmki antremanda hoca beni yere attı kötü düştüm yawo_Oo_O başım ağrıyor bu yüzden. hocayıda dövemiyoz:islik::D
:eek: Allah şifa versin. tekvando değilmiydi seninki, güreşmi bu seni yere atıyor

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:eek: Allah şifa versin. tekvando değilmiydi seninki, güreşmi bu seni yere atıyor
akhi yaptığımız taktik; rakibi sırtımıza alıp yere düşürmek :) hocada o taktiği üzerimde denerek öğrencilere gösterdi. O sırada kötü düşürdü beni. Aslında suç bende, çünki hoca yere düşme taktiğinide öğretmişti ama o sırada kendimi koruyamadım :confused: