Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi bu nereye düştüyse artık, teakwondo öğreteceğiz diye buna bir güzel sopa atıyorlar :D
Daha acemiyiz akhi :) öğreniyoruz yavaş yavaş :D ama çok güzel taktikler var yaw, benim en sevdiğim taktik ; elimi (bilek üstü) tutan rakibin bilegini kolayca kırmak :D çok kolay ve zevkli :cool:

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
lisedeyken okulda bir kız vardı ufak boylu bir kız sadece simaen tanıyordum. lisede nurcuydum kızlarla alakam yoktu yine. bu kız beni yaklaşık 1 sene önce facebook'ta arkadaş olarak ekledi kabul ettim. paylasımları mı gördükçe sorular soruyordu kendisi menzil tarikatına mensuptu kendisine inanmaması gereken bid'at olan şeyleri anlatmıştım o da doğru söylüyorsun diyip onaylıyordu ama yine de onların sohbetlerine gittiğini söylüyordu ben de git ama bak şunlara şunlara inanma gavs diye bir şey yok vb şeyleri anlatıyordum o gavs denilince sadece iyi bir insan biliyormuş anlatıyordum öyle değil diye "zaten dediğin gibiyse inanmam" diyordu.

kız kanserdi abiler ve yaklaşık 6-7 ay önce vefat etti. vefat etmeden 3 5 gün önce bu neşidi paylaşmıştım o da beğenmişti. çok acılar çektiğini söylediler vefat ederken. Allah'ım inşallah güzel bir akibeti olur sen ona merhamet et. bu neşidi ne zaman dinlesem aklıma geliyor ve çok hüzünleniyorum.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Esselam aleykum we rahmetullahi we berekati
napiyonuz gormeyeli;) :p
internet bulunca konusacak o kadar seyim varki:D
ve aleykum selam akhi nerelerdesin ya sivasa gitti heralde tarla işleriyle ugrasıyor dıye dusunuyorduk :)

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Esselam aleykum we rahmetullahi we berekati
napiyonuz gormeyeli;) :p
internet bulunca konusacak o kadar seyim varki:D
Aleykum selam ve rahmetullah.

Oooo kimleri görüyorum sen buralara uğrarmıydın ? :)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
ve aleykum selam akhi nerelerdesin ya sivasa gitti heralde tarla işleriyle ugrasıyor dıye dusunuyorduk :)

tarlami:hmmm: aslinda mantikli birsey ama guzel biryerde is buldum:cool:

Aleykum selam ve rahmetullah.

Oooo kimleri görüyorum sen buralara uğrarmıydın ? :)

hadi canim:D hergün ugruyom:kedicik: telde az bi internet paketi var bitmesin diye fazla giremiyom:ytrya::bsmagryr:
ne zormus tr'de bu internet sizler nasil yapiyosunuz:confused::eek:

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
tarlami:hmmm: aslinda mantikli birsey ama guzel biryerde is buldum:cool:

hadi canim:D hergün ugruyom:kedicik: telde az bi internet paketi var bitmesin diye fazla giremiyom:ytrya::bsmagryr:
ne zormus tr'de bu internet sizler nasil yapiyosunuz:confused::eek:
Bizde Sivas'a gittin bu gurbetteki abla/ kardeşlerini unuttun sandık, inşaAllah iyisin gardaş. Ayrıca iş bulmana da çok sevindim. Allah svt yardımcın olsun.. Sivas'ı bizim yerimize de seyret...

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Bizde Sivas'a gittin bu gurbetteki abla/ kardeşlerini unuttun sandık, inşaAllah iyisin gardaş. Ayrıca iş bulmana da çok sevindim. Allah svt yardımcın olsun.. Sivas'ı bizim yerimize de seyret...

Islam tr benim icin cok degerli, kardeslerde oyle bu forumu asla unutmam, eger yazmiyorsam mutlaka bir sorun yada engel vardir..

Rabbim herkesin yardimcisi olsun, memleketlerine gelmek isteyenlerede nasip etsin

çifte minare bolgesini cok begendim^^ arada bir fotoraf atarim, çektigim zaman: )

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Islam tr benim icin cok degerli, kardeslerde oyle bu forumu asla unutmam, eger yazmiyorsam mutlaka bir sorun yada engel vardir..

Rabbim herkesin yardimcisi olsun, memleketlerine gelmek isteyenlerede nasip etsin

çifte minare bolgesini cok begendim^^ arada bir fotoraf atarim, çektigim zaman: )
İnşaAllah bekleriz fotoları, biz de bu sayede memleket hasreti gidermiş oluruz. O güzel dualarına da âmin diyorum gardaş..

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
aleykumselam rahmatullahi ve berekad akhim

sivasa varınca unuttun bizi :) vay be

Abi birgün bile aklimdan cikmadiniz, memlekete gelmenin mutlulugu ve foruma yazamamanin uzuntusu ile haftalarca bekledim, birtaraftan ailemin ozlemi varken diger yandan islam-tr ozlemi vardi, benim ailemdem farkiniz yok sizleri Allah icin seviyorum buna Rabbim sahit
Buraya ugrayacak olan akhileri gormek isterim: )

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ve aleykümselam kardeşimm ,

hem halkı hem devleti gavur olan Fransa'nın zihnin ve yaşamındaki tahribatın etkisi ile hissiyatının bizlerden - en azından benden - farklı oldugunu görüyorum

ama artık buraya gelişin senin hicretin....
Islam da hicretin sadece sıradan bir yolculuk anlamında olmadıgını, çok daha ötesi oldugunu biliyorsun...
Elbetteki Islam devleti olununcaya dek hicret tamamlanmış değildir , ama öyle bir hicret say ki , artık geçmişin izlerini Fransa toprağında bırak ve yeni bir başlangıç kendine say bunu ...

Allah senii ve hepimiz i dardan genişliğe, sıkıntıdan ferahaa, karanlıklardan aydınlığa çıkarsın ve şerirden korusun... s.a

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
bazı gerizekalı sofilerden nefret ediyorum. bugün bir sözlükte güya küfürsüz sözlük taliban ve molla ömer yazmaya elim gitmiyor köpek dedi şerefsizler. bıraktım sözlüğü. aşağlık adamlar. ben de onların gavslarını eleştiriyordum ama hiç hakaret etmedim vıdeoda neyse onu koydum sadece. küfür ve hakaret yok. gerçekten asıl tekfirci bunlar.

AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
bazı gerizekalı sofilerden nefret ediyorum. bugün bir sözlükte güya küfürsüz sözlük taliban ve molla ömer yazmaya elim gitmiyor köpek dedi şerefsizler. bıraktım sözlüğü. aşağlık adamlar. ben de onların gavslarını eleştiriyordum ama hiç hakaret etmedim vıdeoda neyse onu koydum sadece. küfür ve hakaret yok. gerçekten asıl tekfirci bunlar.
Ahi biz tekfirde haricileri tehlikeli göruyoruz ama dedigin gibi mutezile ve sofiler daha beter :)