Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha acemiyiz akhi öğreniyoruz yavaş yavaş ama çok güzel taktikler var yaw, benim en sevdiğim taktik ; elimi (bilek üstü) tutan rakibin bilegini kolayca kırmak çok kolay ve zevkli
lisedeyken okulda bir kız vardı ufak boylu bir kız sadece simaen tanıyordum. lisede nurcuydum kızlarla alakam yoktu yine. bu kız beni yaklaşık 1 sene önce facebook'ta arkadaş olarak ekledi kabul ettim. paylasımları mı gördükçe sorular soruyordu kendisi menzil tarikatına mensuptu kendisine inanmaması gereken bid'at olan şeyleri anlatmıştım o da doğru söylüyorsun diyip onaylıyordu ama yine de onların sohbetlerine gittiğini söylüyordu ben de git ama bak şunlara şunlara inanma gavs diye bir şey yok vb şeyleri anlatıyordum o gavs denilince sadece iyi bir insan biliyormuş anlatıyordum öyle değil diye "zaten dediğin gibiyse inanmam" diyordu.
kız kanserdi abiler ve yaklaşık 6-7 ay önce vefat etti. vefat etmeden 3 5 gün önce bu neşidi paylaşmıştım o da beğenmişti. çok acılar çektiğini söylediler vefat ederken. Allah'ım inşallah güzel bir akibeti olur sen ona merhamet et. bu neşidi ne zaman dinlesem aklıma geliyor ve çok hüzünleniyorum.
hadi canim hergün ugruyom:kedicik: telde az bi internet paketi var bitmesin diye fazla giremiyom:ytrya::bsmagryr:
ne zormus tr'de bu internet sizler nasil yapiyosunuz
tarlami:hmmm: aslinda mantikli birsey ama guzel biryerde is buldum
hadi canim hergün ugruyom:kedicik: telde az bi internet paketi var bitmesin diye fazla giremiyom:ytrya::bsmagryr:
ne zormus tr'de bu internet sizler nasil yapiyosunuz
Bizde Sivas'a gittin bu gurbetteki abla/ kardeşlerini unuttun sandık, inşaAllah iyisin gardaş. Ayrıca iş bulmana da çok sevindim. Allah svt yardımcın olsun.. Sivas'ı bizim yerimize de seyret...
Bizde Sivas'a gittin bu gurbetteki abla/ kardeşlerini unuttun sandık, inşaAllah iyisin gardaş. Ayrıca iş bulmana da çok sevindim. Allah svt yardımcın olsun.. Sivas'ı bizim yerimize de seyret...
Abi birgün bile aklimdan cikmadiniz, memlekete gelmenin mutlulugu ve foruma yazamamanin uzuntusu ile haftalarca bekledim, birtaraftan ailemin ozlemi varken diger yandan islam-tr ozlemi vardi, benim ailemdem farkiniz yok sizleri Allah icin seviyorum buna Rabbim sahit
Buraya ugrayacak olan akhileri gormek isterim: )
hem halkı hem devleti gavur olan Fransa'nın zihnin ve yaşamındaki tahribatın etkisi ile hissiyatının bizlerden - en azından benden - farklı oldugunu görüyorum
ama artık buraya gelişin senin hicretin....
Islam da hicretin sadece sıradan bir yolculuk anlamında olmadıgını, çok daha ötesi oldugunu biliyorsun...
Elbetteki Islam devleti olununcaya dek hicret tamamlanmış değildir , ama öyle bir hicret say ki , artık geçmişin izlerini Fransa toprağında bırak ve yeni bir başlangıç kendine say bunu ...
Allah senii ve hepimiz i dardan genişliğe, sıkıntıdan ferahaa, karanlıklardan aydınlığa çıkarsın ve şerirden korusun... s.a
bazı gerizekalı sofilerden nefret ediyorum. bugün bir sözlükte güya küfürsüz sözlük taliban ve molla ömer yazmaya elim gitmiyor köpek dedi şerefsizler. bıraktım sözlüğü. aşağlık adamlar. ben de onların gavslarını eleştiriyordum ama hiç hakaret etmedim vıdeoda neyse onu koydum sadece. küfür ve hakaret yok. gerçekten asıl tekfirci bunlar.
bazı gerizekalı sofilerden nefret ediyorum. bugün bir sözlükte güya küfürsüz sözlük taliban ve molla ömer yazmaya elim gitmiyor köpek dedi şerefsizler. bıraktım sözlüğü. aşağlık adamlar. ben de onların gavslarını eleştiriyordum ama hiç hakaret etmedim vıdeoda neyse onu koydum sadece. küfür ve hakaret yok. gerçekten asıl tekfirci bunlar.
Isid ajanı olduğu iddiasıyla Nusret cephesinde tutuklu olan Israfil Yılmaz serbest bırakılır birakılmaz tekrar Iside katılmış. (Hollanda ordusunda asker iken Suriye'de Iside katılmıştı.) Üzüldüm. Allahu teâlâ kalbini doğru yöne çevirisin.