Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
iş yerine bir başı örtülü bayan geldi,bir parfüm sıkmıştı kendine,sübhanALLAH midem bulandı kokudan,hatta başıma ağrı girdi,bu bayan normalde bu kokuyu çevresine hoş koku sürmek için sıkmış olmalı...sorun şu bulantının sebebi bendenmi?kokudanmı?bayanın başörtülü olmasına rağmen bu kokuyu sürmesinden duyduğum rahatsızlıkmı anlamadım..normalde kokuyada alerjim yok...onu dışarıya atmamak için kendimi zor tuttum,ne sorduysa yok dedim,halbuki baksaydım belkide vardı,günahmı işledim..kısacası bir mesele ancak bu kadar içiçe girer..:kötü:

sabah olan bu mesele büyleyken,az önce iki kara çarşaflı bacıyı görünce içime bir sukunet girdi..Allahcc sayınızı artırsın bacılarım,varlığınız kardeşlerinize sevinç,kafirlere korku ve huzursuzluk veriyor,varlığınız bile yeter..

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Niye herkes bir ölüsü olduğunda beni arayıp cüz dağıtıyoruz alır mısın deyip, ben de Kuran diriler için indirildi kusura bakmayın Rasulullah sav ve ashabı böyle şeyler yapmadı dememe rağmen kendimi kötü hissediyorum ki....

E Çevrimdışı

ebu isa

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
amerikanın sahibi tağut david rockefeller'ın 6. kez kalp nakli olduğunu öğrendim dün gece. acayip canım sıkıldı. bu herif gebersin diye çok dua ettim etmeye de devam edeceğim inşaALLAH. anlık hissiyat pek sayılmaz ama aklıma geldi şu an yine moralim bozuldu :(

T Çevrimdışı

Tarık Yıldız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hakikat(!) Kitabevinin sahibi Ahmet Mücahid Ören'in kanalından;

2015-05-05_21.53.29.jpg

Ekli dosyalar

• 20150505_214913.jpg
    20150505_214913.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 4
ENSAR Çevrimdışı

ENSAR

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
TGRT yi hatırlıyor musunuz? Hani İhlas adıyla çıkıp müslümanların tertemiz duygularını, ceplerini sömüren, onların haklarını gasp eden kanal ve grubu?
Biraz palazlanınca da, kanalı yahudilere satmışlardı. Oysa evliya hayatlarını, uydurulmuş ve halka yutturulmaya çalışılmış bir dini de yine onlardan öğrenmiştik. Önceleri müzik yayınlamaya korkarlarken, daha sonra en aşufte şarkıcıları kanallarına çıkarmakta bir beis görmediler. Din bizden sorulur deyip, Hakikat Kitabevi'ni kurdular. İçinde ne feyz (!) dolu bilgilerin olduğu kitaplar, ne muhteşem bilgiler var bir bilseniz!
Mesela Faideli bilgiler adlı Ahmet Cevdet Paşa'ya ait 19 sayfalık risale, Hakikat yayınevinden 448 sayfa okkalı bir kitap olarak çıkıvermiş!
Ve ne hikmetse, Ahmet Cevdet paşa, kendisinden 11 yıl sonra doğan Seyyid Kutup için ve hiç görmediği Mevdudi için demediğini bırakmıyor. Bu kitabı okuyan herkes derin bir araştırma gereği duymayacağı, bazıları hocam ne derse doğrudur diyeceği için, çirkin iftiraların tümünü gerçek sanacaktır.
Ben sizi Hakikat kitabevi ve kitaplarına karşı Mümin bir kardeşiniz olarak uyarmak istedim. Bu kitaplar zehir saçıyor. Rabbimiz bu ümmeti, Hakkın dinini örtbas edip, yepyeni bir din icat etmeye çalışanların şerrinden korusun. İslam için canını ortaya koyan, Tevhid mücadelesi veren herkese, ingiliz ajanı, vahabi, zındık gibi çirkin ithamlarla iftiralar atan, kabirlerden yardım dilenmesini tavsiye eden, dört büyük İmam'ın (Allah onlardan razı olsun) böyle bir iddiaları olmadığı halde, mezhebi olmayanları kafir gören, Kur'anı herkes anlayamaz diyen saadeti ebediye adlı kitabın hâlâ camilerde halkın okuması için tutulması da eshef vericidir.
Allah bizleri Kur'an ve Sünnet yolundan, ayaklarımızı sırat-ı mustakimden ayırmasın.
Cahide Sultan

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Niye herkes bir ölüsü olduğunda beni arayıp cüz dağıtıyoruz alır mısın deyip, ben de Kuran diriler için indirildi kusura bakmayın Rasulullah sav ve ashabı böyle şeyler yapmadı dememe rağmen kendimi kötü hissediyorum ki....
İbni Abbas r.a’nın rivayet ettiği hadiste buyrulur ki; “Ahir zamanda ağırbaşlı olan, insanların gözünde şaşkındır. İçlerinde iyiliği tavsiye eden itham altındadır. Aralarında mümin horlanır, fasık onurludur, el üstünde tutulur. Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem’in yolu garibdir. Bidat sünnetin yerini almıştır. İşte bu sırada Allah kötülerini başlarına musallat eder, iyilerin duası kabul edilmez

Taberani

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Mikdam İbnu Madikerb (radıyallahu anh) anlatıyor: “Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: “Biriniz kardeşini (Allah için) seviyorsa ona sevdiğini söylesin.”Ebu Davud, Edeb 122, (5124); Tirmizi, Zühd 54, (2393).
Bir konu vardı onu okuyordum ve bu hadise rastlayınca,telefona sarıldım ve bir kaç kardeşi aradım ve Allah İÇİN SİZİ SEVİYORUM DEDİM,HEM ONLAR MUTLU OLDU HEMDE BEN...Sizde bu tadı almak istiyorsanız hemen şimdi sevdiğiniz kardeşlerinizi sevindirin ve Rabbinimizi memnun edin,tadına doymayacaksınız,az önce tecrübe ettim,tecrübeylen sabittir...:harika:

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Mikdam İbnu Madikerb (radıyallahu anh) anlatıyor: “Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: “Biriniz kardeşini (Allah için) seviyorsa ona sevdiğini söylesin.”Ebu Davud, Edeb 122, (5124); Tirmizi, Zühd 54, (2393).
Bir konu vardı onu okuyordum ve bu hadise rastlayınca,telefona sarıldım ve bir kaç kardeşi aradım ve Allah İÇİN SİZİ SEVİYORUM DEDİM,HEM ONLAR MUTLU OLDU HEMDE BEN...Sizde bu tadı almak istiyorsanız hemen şimdi sevdiğiniz kardeşlerinizi sevindirin ve Rabbinimizi memnun edin,tadına doymayacaksınız,az önce tecrübe ettim,tecrübeylen sabittir...:harika:
Kardeşim Allah için seni seviyorum Allah senden razı olsun.

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Kardeşim Allah için seni seviyorum Allah senden razı olsun.
wayyy sen benim iki gözümsün,Rabbim senden razı olsun,bende seni seviyorum ,Rabbimde seni sevsin..

376. Enes İbni Mâlik radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
“Üç özellik vardır; bunlar kimde bulunursa o, imanın tadını tadar:
Allah ve Resûlünü, herkesden fazla sevmek.
Sevdiğini Allah için sevmek.
Allah kendisini küfür bataklığından kurtardıktan sonra tekrar küfre dönmeyi, ateşe atılmak gibi çirkin ve tehlikeli görmek. “
Buhârî, Îmân 9, 14, İkrah 1, Edeb 42; Müslim, Îmân 67. Ayrıca bk. Tirmizî, Îmân 10

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
383. Ebû İdris el-Havlânî rahımehullah’dan şöyle dediği nakledilmiştir:
Dımaşk mescidine girmiştim. Bir de ne göreyim, güleç yüzlü bir delikanlı ve başına toplanmış bir grup insan. Bunlar bir konuda görüş ayrılığına düştüler mi hemen o delikanlıya başvuruyor ve fikrini kabulleniyorlardı. Bu gencin kim olduğunu sordum. “Bu Muâz İbni Cebel radıyallahu anh’tır” dediler.
Ertesi gün erkenden mescide koştum. Baktım ki o genç benden evvel gelmiş namaz kılıyor. Namazını bitirinceye kadar bekledim sonra önüne geçerek selâm verdim ve:
– Allah’a yemin ederim ki ben seni seviyorum, dedim.
– Allah için mi seviyorsun? dedi.
– Evet Allah için, dedim. O yine:
– (Gerçekten )Allah için mi seviyorsun? dedi. Ben de:
– Evet, ( gerçekten) Allah için seviyorum, dedim.
Bunun üzerine elbisemden tutarak beni kendisine doğru çekti ve şöyle dedi.
– Kutlarım seni. Zira ben Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’i şöyle buyururken dinledim:
“Allah Teâlâ, “Sırf benim için birbirini seven, benim rızâm için toplanan, benim rızâm uğrunda birbirini ziyaret eden ve sadece benim rızâm için sadaka verip iyilik edenler, benim sevgimi hakederler” buyurmuştur. ”
Muvatta’, Şa’r 16

M Çevrimdışı

muhammed ikbal sivasi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Hakikimüslümanları(!) yani: rahat yataklarında yatıp, sıcacık evlerinde, kanepede uzanıp 5 çeşit meyve yerken televizyondan amerikaya küfür edip ölen müslümanların Allah yardımcıları olsun diye dua ederek mücahitlerin küçük cihadlarına(!) küçümser bakıp, büyük cihad(!) edenleri saygı ile selamlıyorum(!!!)

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Bugün cuma çıkışı şöyle bir olayla karsilastim.

Camii, diyanetin emriyle bilmem nerdeki camii inşaatı için bağış topluyor. Eyvallah. Bu bağışı toplayan zat. Kendi yurtlarının ihtiyacı için yardım toplamaya çalışan insanlara izin kağıdı soruyor (bu olaydan önce kapının olun de yardım dilenenlerin üzerine yürüdü) cami den çıkanların sadakalarina bile ipotek koyan bir kurum var çok güzel değil mi (!) hayır için sadaka için izin(!) Alınması gerekiyormuş muftulukten. Sinirlendim. Çocuklara destek olmaya çalıştım ancak akıbetlerinin bilmiyorum..

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
müslümanlara ait bir mescitte,müslim akhiler ile birlikte itikafa girmeyi ne çok isterdim :(

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Ne derece etkili olur Allah bilir ama Maide, 44 le ilgili orta boyutlu stickerlar yaptırmayı düşünüyorum. Maliyetini daraştırmadim gerçi ama özellikle seçim afislerinin üstüne, reklam panolarina yapısa bilecek türde birsey düşündüm. Forum dan katılan kardeşlerim de olursa yöneticiler de onaylarsa site içi etkinlik olarak duzenleyebiliriz İnşAllah.