Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hep yükleme hep yükleme sinir ediyor insanı yaw... biraz hareket öğretmiyor :acpsnr: :snzdglsn:

Taekwondo'ya gitmeden önce hayal ettiğim...

Taekwondo'ya gittikten sonra gördüğüm...

Akhi 0 açmayı başarırsan hepini yaparsın Allahualem

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
akhi hoca hareketleri zamana yayıyor... uyanıklık yani her ay 75 TL para geliyor ya, birden öğretmiyor... 1.5 aydır gidiyorum aldığığı para kadar bişey öğretmedi adam
Hoca paranın hakkını ver hocaaaaa :) (yüzüne deme sakın):p

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
akhi hoca hareketleri zamana yayıyor... uyanıklık yani her ay 75 TL para geliyor ya, birden öğretmiyor... 1.5 aydır gidiyorum aldığığı para kadar bişey öğretmedi adam
Öğrendiğin kadarıyla döv adamı..

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hoca paranın hakkını ver hocaaaaa :) (yüzüne deme sakın):p
:D
bugün kardeşim(kardeşimle gidiyoruz) hocaya dedi ki hoca bize biraz hareket öğret, Hoca dedi kendinizi güçlendirmeden bişey veremem dedi, sonra iki tanee ellik aldı ve kardeşime karışık vur dedi, o sırada da kardeşimin boşluğunu gördümü oda yapıştırdı. kardeşimin morali bozuldu maçtan sonra :D hocaya sinir oldu :D

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:D
bugün kardeşim(kardeşimle gidiyoruz) hocaya dedi ki hoca bize biraz hareket öğret, Hoca dedi kendinizi güçlendirmeden bişey veremem dedi, sonra iki tanee ellik aldı ve kardeşime karışık vur dedi, o sırada da kardeşimin boşluğunu gördümü oda yapıştırdı. kardeşimin morali bozuldu maçtan sonra :D hocaya sinir oldu :D
Şaka maka işin raconu bu galiba benim kardeşimde gitmişti bir ay 1 ay sonunda ısınma hareketleri ve bazı vursuların isimierini ezberletmişlerdi

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
photoshopu açtım bu resim üzerinde bişeyler yapacaktım ama birden köşedeki islam-tr'yi görmiyim :D bi garip oldum :D

8528722718_081d1c3fcd_o kopya.png

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
başarabildiğim en güzel iş daha önce hiç oy kullanmamış olmam bu yüzden hiçbir demokrat laik islam düşmanlarına desteğim olmadığı için çok rahatım. İslama ve ümmete ne faydam var orası koca bir muamma...
+1000 (özellikle son kısım için)

H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
başarabildiğim en güzel iş daha önce hiç oy kullanmamış olmam bu yüzden hiçbir demokrat laik islam düşmanlarına desteğim olmadığı için çok rahatım. İslama ve ümmete ne faydam var orası koca bir muamma...
ben 2011 de kullanacaktim.seçimler temmuzdan haziran 12 ye alınınca bir ayla yaştan kullanamadim :) Allah bize hakk yolu göstersin.Amin