Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
akhi,taekwondo ancak uzun dönemde tam anlamıyla işe yarıyor esneklik sporu.Boks veya kickboks'ta da esneklik iyidir özellikle kick boksta ama taekwondo önce esneklik ister o olmadan yapılamaz gibi.Bu sebeple kısa zamanda sokak dövüşünde kendini savunmak isteyenlere kickboks öneriyorum.Birde shotokan ve ashihara stili karate seviyorum ben.Onun tekniklerini makiwara'da,kum torbasında hatta zaman zaman duvarı da yumruklayarak çalıştığım oldu çok zevkli bir spordur.Yalnız duvara yumruklamak ele zarar verebilir onu pek tavsiye etmem.
bu üst düzey karatecilerin yaptığıdır o sebeple pek tavsiye etmem çünkü el kırılabilir yada sinire zarar verebilir.Lakin başarılı olursan rakibin kemiğini(istersen vücuttaki en kalın kemik olsun fark etmez)tek vuruşla boydan boya kırabilirsin(Allah muhafaza sakatlık çıkıyor çünkü)
okinawa adasındaki karatecilerin meşhur tuğla-kiremit kırmasındaki temel amaç budur işte.Oysaki judoda kemikler eklem yerinden kırılır çok fazla güç kullanılmaz.Onuda kilitlemeyle yapılır.Judoda vuruş kullanılmaz.Ama karate do'da(bütün stillerde) güce dayalı vuruşlar çokça kullanılır.
konu başlığı anlık hissiyatlar.herhalde kardeş bir hissiyatını yazmış..böyle her konuya her mesaja yazma gereği duyma ki,senin hakkında trol ya da başka türlü diye konuşulmasın..bin düşünün bir yazın,forumu da amacına uygun kullanın !
İnsanları anlamak çok zor. Şaka mı gerçek mi kavrayamıyorum artık. Bir şey söyleyecen dinden soğuyacak yada sana ne benle ALLAH arasında diyecek, daha sonra tartışmaya kadar gider bu iş. Çok mu zor 5 dk ayırmak arkadaş. Lafa gelince adamlar öyle bir müslüman oluyor ki, insan kendin utanıyor.
benan zeynep atalay s.a. bacım avatarındaki resmi pek anlayamadım ancak anladığım kadarıyla çocuğa melek kıyafeti giydirilmiş eğer doğruysa bu resmin yanlış olduğunu düşünüyorum (meleklerin cinsiyeti olmamasına rağmen, cahiliyeden kalma alışkanlıkla toplumda genelde melekleri kız olarak tasvir ederler ) bunu müslümanca bir uyarı olarak alırsan sevinirim