Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Dün bir sayfada şu yazıları gördüm dikkatimi çekti sübhanallah aşırılığın bu kadarı ebu katadeyi neden tekfir ediyor ki ?

"bu 55 milyon oy verenlerin 15 milyon çocukları ise bunların dinine tabidir onların aynı hükmündedir dile kolay tam 70 milyon kişi demokrasi dinine iman etmiş küfür sirk seçimlerine katılarak Allaha savaş açmıştır bu kafir münafık tagütları başa getiren halkın ta kendisidir nasıl bu kafir halklar müslüman oluyor müslüman olsaydı cihad ederlerdi kafirleri tagütları alaşağ ederlerdi 80 milyonluk türkiyede tam 70 milyon insan aslı kafir durumundadır mürted değil bilakis asli kafirlerdir devlenin imamlarından birisi kafir münafık belam ebu katade el-filistine reddiye babında yazdığı makalede halkı tekfir ederken devlenin halifesi ebu bekir el-bağdadi ise burmada 1 milyon müslüman olduğunu söylüyor bu nasıl bir akidedir devlenin imamlarından birisi halkı tekfir ediyor ama (buradan sonrada link vermiş ebu davud abdulvedud ebu katadeye reddiye diye)"

~LãL~ Çevrimdışı

~LãL~

لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا
İslam-TR Üyesi
İlim ilim bilmektir.İlim kendini bilmektir.Sen kendini bilmez isen bu nice okumaktır... !

Muhammed Faruk Çevrimdışı

Muhammed Faruk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Es-Selamu Aleykum akhiler,

@Benan Zeynep Atalay kardeşimizi çok yanlış anlamışız.Gerekli şeyleri açıkladıktan sonra samimiyetini anladım.Sadece mesajlarında bazı şeyleri tam açıklamadığı ve başka sebeplerden ötürü yanlış anlayabiliyoruz.Olur böyle şeyler.Bizde üye olduğumuzda ilk mesajlarımız böyleydi.

mesela bu konu içindeki Ataput ile ilgili mesajı.Mesajı Ataput'u tekfir etmediği anlaşılıyor.Ama öyle değil.Kendisi tekfir ediyor elhamdulillah.Kendisi babasına o adamın kafir olduğu söyleyince az kalsın babası öldürüyordu kendisini.Yani konuyu daha açmak istemiyorum. @Ahadun Ahad @Talha bin Asım et-Turkî @heycan @Şimal @metin öztürk @eş Şebâb el Muîdd (İlgili mesajdan dolayı sizi etiketliyorum.)

Sadece forumda kendise karşı olan zannımızın iyi olmadığını düşünüyorum.Bu konuyu kendimde bir sorumluluk gördüğüm ve vebal altına girmemek için buraya yazdım.

~LãL~ Çevrimdışı

~LãL~

İslam-TR Üyesi
Aleykum Selam Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhuu teşekkürler hb Rabbim birbirimize buğz etmekten bizleri sakındırsın zira mümin müminin kardeşidir ve Efendimiz (sav)buyuruyor ki sizler birbirinizi sevmedikçe gerçekte iman etmiş sayılmazsınız...

~LãL~ Çevrimdışı

~LãL~

İslam-TR Üyesi
Aleykum Selam Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhuu hb amin ecmain...

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

@Benan Zeynep Atalay kardeşimizi çok yanlış anlamışız.Gerekli şeyleri açıkladıktan sonra samimiyetini anladım.Sadece mesajlarında bazı şeyleri tam açıklamadığı ve başka sebeplerden ötürü yanlış anlayabiliyoruz.Olur böyle şeyler.Bizde üye olduğumuzda ilk mesajlarımız böyleydi.

mesela bu konu içindeki Ataput ile ilgili mesajı.Mesajı Ataput'u tekfir etmediği anlaşılıyor.Ama öyle değil.Kendisi tekfir ediyor elhamdulillah.Kendisi babasına o adamın kafir olduğu söyleyince az kalsın babası öldürüyordu kendisini.Yani konuyu daha açmak istemiyorum. @Ahadun Ahad @Talha bin Asım et-Turkî @heycan @Şimal @metin öztürk @eş Şebâb el Muîdd (İlgili mesajdan dolayı sizi etiketliyorum.)

Sadece forumda kendise karşı olan zannımızın iyi olmadığını düşünüyorum.Bu konuyu kendimde bir sorumluluk gördüğüm ve vebal altına girmemek için buraya yazdım.

ben kime ne yazmışım :)
burada kişi kendisini ne olarak tanıtıyor ise öyledir
bir kişi buraya gelip amacı bizimle dalga geçmek bile olsa, yazdığı mesaj nasıl bir tepkiyi gerektiriyor ise o şekilde tepki verilir.
senin eski nickin neydi, sen falancamısın ,şeklinde kesin olmayan bilgi ile itham etmek islami bir tavır değildir.
kalplerde olanı bilmek alemlerin rabbi olan Allah celle celaluhu'ya mahsusdur.bizim kısasımız kişinin zahirini temsil eden mesajlarıdır.
ayrıca burada mesaj sahiplerinin cinsiyetinden rahatsız olanlar kendileriyle muhatap olmama özgürlüğünede sahiptir.
kendi adıma bu özgürlüğümü kullanıyorum ve kendilerine yazmıyorum.
çok yanlış bir durum olursa yöneticiler gerekeni yapar
bir tespitimi daha belirteyim. buraya gelenlerin aynı çizgiye sahip olmalarını beklemek hatadır
ben bankanın olduğu sokaktan geçmeye bile karşıyım fakat kredi kartı sahibi birçok insanla muhatap oluyorum
burada çoğunluk olsamda gerçek hayatımda maalesef azınlıkta kalıyorum
kredi kartı kullananlar beni dışlamıyorsa bende onları dışlayamam, en fazla bildiğimi söyler susarım
burada ise herkes alim. senmisin kredi kartı kullanan. vay sen nasıl sofi olursun gibi site genelinden farklı bir ses çıksa anında topyekun saldırıya geçiliyor.

~LãL~ Çevrimdışı

~LãL~

İslam-TR Üyesi
ben kime ne yazmışım :)
burada kişi kendisini ne olarak tanıtıyor ise öyledir
bir kişi buraya gelip amacı bizimle dalga geçmek bile olsa, yazdığı mesaj nasıl bir tepkiyi gerektiriyor ise o şekilde tepki verilir.
senin eski nickin neydi, sen falancamısın ,şeklinde kesin olmayan bilgi ile itham etmek islami bir tavır değildir.
kalplerde olanı bilmek alemlerin rabbi olan Allah celle celaluhu'ya mahsusdur.bizim kısasımız kişinin zahirini temsil eden mesajlarıdır.
ayrıca burada mesaj sahiplerinin cinsiyetinden rahatsız olanlar kendileriyle muhatap olmama özgürlüğünede sahiptir.
kendi adıma bu özgürlüğümü kullanıyorum ve kendilerine yazmıyorum.
çok yanlış bir durum olursa yöneticiler gerekeni yapar
bir tespitimi daha belirteyim. buraya gelenlerin aynı çizgiye sahip olmalarını beklemek hatadır
ben bankanın olduğu sokaktan geçmeye bile karşıyım fakat kredi kartı sahibi birçok insanla muhatap oluyorum
burada çoğunluk olsamda gerçek hayatımda maalesef azınlıkta kalıyorum
kredi kartı kullananlar beni dışlamıyorsa bende onları dışlayamam, en fazla bildiğimi söyler susarım
burada ise herkes alim. senmisin kredi kartı kullanan. vay sen nasıl sofi olursun gibi site genelinden farklı bir ses çıksa anında topyekun saldırıya geçiliyor.
Ben kendimi ifade etmekte sıkıntı çektiğim için o kişi sağolsun bana yardım etmek maksadı ile benim de iznimi alarak bu msjı yayımladı durum bundan ibarettir cinsiyetime gelince Allah beni kadın olarak yarattı ve ben bundan ancak şeref duyarım...Lütfen bu son cümlemden muhalefet olmak istediğim anlamı çıkarılmasın çünkü artık benim yüzümden buradaki kardeşlik ve birliğin bozulmasından korkar oldum...

T Çevrimdışı

Talha bin Asım et-Turkî

Sen neden korkuyorsun ölmek varken kaderde?!.
İslam-TR Üyesi

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Sen yinede dikkat et -İnşeallah-.

T Çevrimdışı

Talha bin Asım et-Turkî

Sen neden korkuyorsun ölmek varken kaderde?!.
İslam-TR Üyesi
Suizan ederek isabet ettirmektense hüsnüzan edip yanılmayı tercih etsek kardeş??

Ben o dediğini zamanında çok yaptım. İlerleyen günlerde belli olur. İnanın birbirimizle didiştiğimize değmez. Allah Razı olsun.

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Tamam buraya bazen şizofren manyaklar da uğruyor ama hüsnü zanla yaklaşmak her zaman daha iyidir. Kötü insan kendine eder, varsın biz yanıldık deriz sonunda, ne kaybederiz. Bilmem anlatabildim mi?
@Benan Zeynep Atalay kardeşimiz de çok genç bunu gözardı etmeyelim, herkezden bizim bildiğimiz şeyleri bilmelerini veya her konuya bizim yaklaştığımız şekilde yaklaşmalarını bekleyemeyiz, bu konuda @metin öztürk abiye katılıyorum..

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi

Ben o dediğini zamanında çok yaptım. İlerleyen günlerde belli olur. İnanın birbirimizle didiştiğimize değmez. Allah Razı olsun.

Sen yinede yapmaya devam et, inan kaybetmezsin..Allah svt sendende razı olsun

~LãL~ Çevrimdışı

~LãL~

İslam-TR Üyesi
Kime ne kötülük ettim de bana bu muameleyi reva gördünüz bilmiyorum bayım lakin bildiğim bir şey var ki yanıldığınızı mahşerde göreceksiniz ve ben Rabbim şahid olsun ki benden helallik istemedikçe hakkım size helal değildir çünkü gerçekten kalbimi çok fazla incittiniz..