Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

M Çevrimdışı

Mshdv

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Peygamber (sallallahu aleyhi vesselem) şöyle buyurmuştur;

''Bir iyiliğe on mislinden 700 misline kadar sevap verilir. Ancak oruç hariç, Allahü teâlâ, onun mükâfatını ben [hesapsız] veririm buyurdu.'' (İbni Huzeyme)

Bu hadisden şunları anlıyoruz. Memur ile inşaat kalfasının, büro işçisiyle ile fırıncının tuttuğu orucun eşit olmadığını ve Allahu tealanın el-Adl olduğunu birkez daha anlıyoruz.

7190-kofteci-eniste-firinci-2564-950px.jpg

A Çevrimdışı

amel

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm,
O kadar yıl çalış didin kafa yor sonra gel bir ders(hoca) yüzünden 1 ay okulu uzat ramazanıda üniversitede olduğun şehirde geçir.
Sanırsın notlar hocanın gözünden çıkıyor. Adamlar not vermemek için deveye hendek atlatıyorlar. Bir de bunun ırkçı olanı var tabii o ayrı konu. Senin bölüm ne akhi.

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm,

Sanırsın notlar hocanın gözünden çıkıyor. Adamlar not vermemek için deveye hendek atlatıyorlar. Bir de bunun ırkçı olanı var tabii o ayrı konu. Senin bölüm ne akhi.
aleykum selam bölüm elektronik teknolojisi ırkçılık değil bizim mesele yahu birde sofi adam semerkanda takılıyor.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
camii inşaatı yapıyoruz ve ilk üç gün yatmayı planlıyordum olmadı
beton siparişi gecikince ramazanın ilk günü çalışmak zorunda kaldık
senenin en uzun günü
ramazanın ilk günü
cami inşaatının en yorucu işi
abartısız söylüyorum çalışmasaydım bukadar kolay oruç tutamazdım
dışarıdan bakınca zor gibi gelsede havadan geçen her bulut ihtiyacımız kadar yağmur damlasıyla bizi serinletmek için gelmiş gibiydi
bir ara fazla yağdı ögle namazını kılıp bir saat kadar uyudum, kalkdığımda ne yorgunluk ne susuzluk kalmamıştı
birgün önce açziyetimi bildirdiğimde ve
''Rabbim! Doğrusu bana indireceğin her hayra (lütfuna) muhtacım''kasas 24 dediğimde içimdeki rahatlamanın nedenini şimdi daha iyi anlıyorum.
Allaha nekadar şükretsem azdır
Allahım seni yarattığın mahlukatın adedince tesbih ve hamd ederim

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
camii inşaatı yapıyoruz ve ilk üç gün yatmayı planlıyordum olmadı
beton siparişi gecikince ramazanın ilk günü çalışmak zorunda kaldık
senenin en uzun günü
ramazanın ilk günü
cami inşaatının en yorucu işi
abartısız söylüyorum çalışmasaydım bukadar kolay oruç tutamazdım
dışarıdan bakınca zor gibi gelsede havadan geçen her bulut ihtiyacımız kadar yağmur damlasıyla bizi serinletmek için gelmiş gibiydi
bir ara fazla yağdı ögle namazını kılıp bir saat kadar uyudum, kalkdığımda ne yorgunluk ne susuzluk kalmamıştı
birgün önce açziyetimi bildirdiğimde ve
''Rabbim! Doğrusu bana indireceğin her hayra (lütfuna) muhtacım''kasas 24 dediğimde içimdeki rahatlamanın nedenini şimdi daha iyi anlıyorum.
Allaha nekadar şükretsem azdır
Allahım seni yarattığın mahlukatın adedince tesbih ve hamd ederim
Maşeallah abi. Allahu Teala bu güzel amelinizi kabul etsin. Emeklerinizin karşılığını fazlasıyla versin inş.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Selam aleykum...
Iftarımızı ezan'dan kaç dakika sonra açıyoruz bilen varmı?
Sorum tuaf olabilir fakat merak ettiğim için soruyorum, yani ezan okunduğu zaman vakit girdimi demek?
okununca açıyorsun ahi :)