Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

muhammed bin ali Çevrimdışı

muhammed bin ali

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Selam aleykum...
Iftarımızı ezan'dan kaç dakika sonra açıyoruz bilen varmı?
Sorum tuaf olabilir fakat merak ettiğim için soruyorum, yani ezan okunduğu zaman vakit girdimi demek?
Akhi turkiye ye gelince kayboldun sesin cikmiyor. Ayrıca böyle zor sorular sormazdın sen.

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Selam aleykum...
Iftarımızı ezan'dan kaç dakika sonra açıyoruz bilen varmı?
Sorum tuaf olabilir fakat merak ettiğim için soruyorum, yani ezan okunduğu zaman vakit girdimi demek?
Ahi yanındaki yeyince sende ye ;)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
2015-06-19_220113.jpg

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi gezegenler çok ondan dolayı sıkıntı yok :)
Ama ne bilim balıklama girilenler bazı saçma sapan konular düşündürüyor işte ...

yeni bir gezegen keşfetmişliğin şaşkınlığıyla ''sorun anlatayım'' türü sorular normaldir akhi
ilk nikleri banlandığında daha sağlıklı olan ikinci girişlerinin hazırlığı bunlar
en azından neleri yapmaması gerektiğini öğrenseler yeter

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Bu arada fena acıktım ha. En zor gün 1. derler halbuki 2. günmüş :)
Bende sadece ben böyle acıktım zannetmiştim bugün... Insan şunu anlıyor böyle zamanlarda, açlıkla imtihan kolay değil, belki klişe bir söz ama Ramazan'da bunu iliklerine kadar idrak edebiliyor insan... Açlıktan bir sürü suç işleyen insanı ayıplayanlar bu günlerde belki bu imtihanın zorluğunun farkına varıyor.. Kimse başkasına muhtaç olup el açmak istemez, ama bazen demekki böyle insanlar karşımıza çıkınca ayıplamak hakir görmek yerine ellerinden tutmak gerekiyor... Allah svt kimseyi açlıkla imtihan etmesin ve kendinden başkasına el açtırmasın.. Âmin