Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Cevreme bakiyorum ;evime,tarlara,daglara,taslara ve gokyuzune...yolcu saniyordum bunlari bir gun gocecek... ama asil yolcu benmisim..Bunlar caglarca insanlarla beraber yasamis,eldegistirmis ve insanlari hep ahirete yolcu etmisler...Tabi bunlarida bir gun vuracaklar yaa:).
Neyse cok sahiplenmemek gerekiyor.:(Bilmem anlatabildim mi ?

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
öldükten sonra burnumdan böceklerin gireceğini düşününce bir garip oluyorum.

Allah subhanehu ve teala seninde benimde canımızı şehid olarak alsında kabir azabından muaf olalım akhi
o böcekler cesedi kemirsede bize zarar veremezler

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Allah subhanehu ve teala seninde benimde canımızı şehid olarak alsında kabir azabından muaf olalım akhi
o böcekler cesedi kemirsede bize zarar veremezler
öyle ahi de insan yine de bi garip oluyor :) amin. inşallah.

T Çevrimdışı

Talha bin Asım et-Turkî

Sen neden korkuyorsun ölmek varken kaderde?!.
İslam-TR Üyesi
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

An itibariyle forumda @Horasani ile ben varız. Bir de gizli üye -bayan olsa gerek- : ) .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi bırakıp gidersen olacağı o nerelerdesin inşallah bir sıkıntın yoktur.
bir sıkıntım yok elhamdulillah , yoğunlaşmam gereken bazı şeylerden ötürü foruma giremedim ...
ama girmeyeli çok garip sorular ve üyelerin çoğaldıgını farkettim , inşeallah yanılıyorumdur :)

muhammed bin ali Çevrimdışı

muhammed bin ali

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bir sıkıntım yok elhamdulillah , yoğunlaşmam gereken bazı şeylerden ötürü foruma giremedim ...
ama girmeyeli çok garip sorular ve üyelerin çoğaldıgını farkettim , inşeallah yanılıyorumdur :)
Akhi Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah. Üyeler de cogalir sorular da garipleşir onemli ilan ummetin durumu şu ramazan ve oruç günlerinde mücahitleri dualarimizda unutmayalım inşallah....

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi