Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
O zaman biz iyiyiz hiç değilse gâvur yanımızda yiyip içince "kafir" zaten deyip geçiyoruz:)
abla istanbul zaten tam gavur olmuş ,,, bizim orda olsa açıktan oruç yiyeni vallahi tekme tokat döverler , ama bu memlekette tavuk pilavcılar sokak başlarında pialv satıyorlar herkes açıktan yemegini yiyor, sigarasını içiyor,, kızlar göbeği açık dolaşıyorlar,,, halbuki bizim orda bir tane bile göbeğini açıp dolaşan kız görmedim ... velhasıl iğrenç bir şehirmiş yazın istanbul .. kışın güzel, yazın berbat ...

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
abla istanbul zaten tam gavur olmuş ,,, bizim orda olsa açıktan oruç yiyeni vallahi tekme tokat döverler , ama bu memlekette tavuk pilavcılar sokak başlarında pialv satıyorlar herkes açıktan yemegini yiyor, sigarasını içiyor,, kızlar göbeği açık dolaşıyorlar,,, halbuki bizim orda bir tane bile göbeğini açıp dolaşan kız görmedim ... velhasıl iğrenç bir şehirmiş yazın istanbul .. kışın güzel, yazın berbat ...
Bizim Sivastada açıktan yemek yürek ister biraz:) Anadolu insanı, yöresi bambaşka İstanbul da kaç tane millet var...

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Danimarka'da sıcaklık 15 derece civarlarındaydı şimdiye kadar elhamdulillah, sanki sonbaharda gibiyiz, inşaAllah Ramazanın sonuna kadar böyle devam eder de zor/ ağır işlerde çalışan kardeşlerimize kolaylık olur.
Tabi Rabbim'den sıcak ülkelerin tümünde oruç tutanlara serinlikler vermesini diliyorum, sadece bize değil tüm Dünya'daki müslüman kardeşlerimize sabır ve kolaylıklar diliyorum Allah'tan svt.

Suraka Çevrimdışı

Suraka

Jihad today, Jannah tomorrow...
İslam-TR Üyesi
A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Allahumma amin.

Benim için de dua edersen sevinirim abi

Rabbimiz senden razı olacağı amelleri nasib etsin toza toprağa bulasın kardeşim gıyaben beni dualarında unutma kardeşim

Şu içerisinde pislik insanların bulunduğu memleketler ruhumu daraltıyor

Suraka Çevrimdışı

Suraka

Jihad today, Jannah tomorrow...
İslam-TR Üyesi
Rabbimiz senden razı olacağı amelleri nasib etsin toza toprağa bulasın kardeşim gıyaben beni dualarında unutma kardeşim

Şu içerisinde pislik insanların bulunduğu memleketler ruhumu daraltıyor
Allahumma amin abi Allah birbirimiz için yaptığımız duaları kabul etsin amin.

SubhanAllah gerçekten öyle.

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
pazarda açıktan oruç yiyenlerden özellikle bir şey almadım... eskiden bir utanma vardı şimdi göz göre göre yiyip içiyorlar

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
pazarda açıktan oruç yiyenlerden özellikle bir şey almadım... eskiden bir utanma vardı şimdi göz göre göre yiyip içiyorlar
abi Istanbul ve Ankara gibi büyük şehirler aynen senin dediğin gibi .. Allahtan öbür şehirler çok şükür öyle değil .. hele Erzurumda kan alırlar adamdan :)

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
abi Istanbul ve Ankara gibi büyük şehirler aynen senin dediğin gibi .. Allahtan öbür şehirler çok şükür öyle değil .. hele Erzurumda kan alırlar adamdan :)
Anadolu insanında gelenekselde olsa İslama olan saygı devam ediyor. Erzurum da kan almalarıda doğrumu değilmi bilemiyorum:)