Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
sabah ezanının sesleri birbirine karışınca aklıma nedense eminönünde unkapanı köprüsünde balık tutduğum gün geliyor.
eminönü yeni camiinde 3 kişi sabah namazını kılmıştıkda nedense cuma cemaatinden kalabalık gibi gelmişti :)
Allahım yeryüzünde bu sesin duyulmadığı belde bırakma. amin

Ahadun Ahad Çevrimdışı

Ahadun Ahad

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
twitterda ki devleciler iyi değiller. iyice paronoyaya bağladılar. haksu ak diye bi adam var. devlecilere nasıl musibet olduysa adamlar iki üç gündür haksu ak için twit atıyor. en son birbirilerini suçluyolar falan. justpaste sitesine uzuun yazılar yazmışlar haksu ak ile ilgili. :)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Esselam aleykum we rahmetullahi we berekatuhu

Sizlerden bir konuda help istiyorum
Zaten bir kaç sıkıntı var bide bu beni rahatsız ve sinir ediyor..

Anlaşılan sakalım burdaki kişilere batıyor
Bugun bi akrabam dediki "şu sakalıda kes yaw, yuzun acılsın, bekar adamsın nasıl eş bulacaksın kimse(kizlar) sana bakmazki 40 yasindan sonra birak, ustelik burda sakal insan kimligi, biyik uzatsan milliyetci, dudak ustu yapsan komunist vs.....

Kardesler olay ozetle boyle, sizden istedigim sakalıma bisey diyen kisilere nasil uygun bir cevap verebilirim, aksam gelip cevaplara bakarim insaAllah

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
twitterda ki devleciler iyi değiller. iyice paronoyaya bağladılar. haksu ak diye bi adam var. devlecilere nasıl musibet olduysa adamlar iki üç gündür haksu ak için twit atıyor. en son birbirilerini suçluyolar falan. justpaste sitesine uzuun yazılar yazmışlar haksu ak ile ilgili. :)
Salih amele baya bi kafayi takti haksu aka :) salih ameleyle eskiden tanisirim ama yine internetten. Eski hizbut tahrirci su an fena devleci. Iyi adamdir da iste...

Bugun bi akrabam dediki "şu sakalıda kes yaw, yuzun acılsın, bekar adamsın nasıl eş bulacaksın kimse(kizlar) sana bakmazki 40 yasindan sonra birak, ustelik burda sakal insan kimligi, biyik uzatsan milliyetci, dudak ustu yapsan komunist vs.....

Kardesler olay ozetle boyle, sizden istedigim sakalıma bisey diyen kisilere nasil uygun bir cevap verebilirim, aksam gelip cevaplara bakarim insaAllah

hadisin tam metnini bul ezberle sakalları salın bıyıkları kısaltın hadisi sonra onlar soyle :)

Ahadun Ahad Çevrimdışı

Ahadun Ahad

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Salih amele baya bi kafayi takti haksu aka :) salih ameleyle eskiden tanisirim ama yine internetten. Eski hizbut tahrirci su an fena devleci. Iyi adamdir da iste...

hadisin tam metnini bul ezberle sakalları salın bıyıkları kısaltın hadisi sonra onlar soyle :)

salih amele hesap bile açtı "haksu ak deşifre" diye. baya bi kafayı takmış

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Çin'de sel ve toprak kayması; 28 ölü!
Ekonomik zarar; 49,9 milyon dolar
100 ev çöktü,200 ev ve 7 bin hektarlık tarım arazilerinin yanı sıra elektrik ve iletişim alt yapıları da zarar gördü.

Elhamdulillah.
Rabbim daha büyük acılar yaşatır inşaAllah, onlar nasıl zulmediyorsa Doğu Türkistanlı kardeşlerimize Allah cc de bin beter etsin onları!!!

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Ahi "Sakalı sevmeyen kızı napayım? Demek ki peygamberlerimizi (AS) görse onları da beğenmeyecek!" de...

M Çevrimdışı

Mshdv

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Sakalına laf söyleyene imanını berbere götür de :)

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Istiare de görülen bir rüya için tabirden anlayan var mı. Özelden sormam gerekiyor

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Pazar günü saat üçte Çin Konsolosluğu önün de protesto olacakmış. Bu gün mesaj geldi.

geçen sene ramazanda israil filistine kara harekatını perşembe günü başlattı
cuma sabah namazını kılıp 5 arkadaş konsolosluk önüne gittiğimizde geceden kalan kalabalık dağılıyordu ve geri döndük
cuma namazına dudulludan karşıya tek gidip cumayı orada kıldım
cumadan sonra alakasız tiplerden 200 kişi civarı insan toplanmıştı
elimde tevhid bayrağı ve sakalımla inanın yanlız kaldım
insanlar kim bu terörist der gibi bakıyordu
inadım inat ikindiyide konsolosluk önünde 20 kişiyle birlikte kılana kadar tevhit bayrağının hakkını vermek için bekledim
birkaç cazgır ses sövmek ile meşgul iken bazı değerli kardeşlerde ''içimizde bayan var sövmeyin'' deme zahmetine girdiler.
küfretmesene içimizde müslüman var dedim :) salak salak yüzüme baktı
şimdi buyrun çin konsolosluğunun önünede belki sesinizi duyan olur