Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya ben anlamıyorum gerçekten ... son zamanda foruma dadanan iki kişi var galiba ... bunlar isim değiştirip gelip gelip kovuluyorlar .... işin komiği de biri iyi polisi diğer kötü polis rolünü oynuyor ... sonrada birbirlerini tanımıyorlarmış ... yersen ...
Şuan anladimki tasavvuf herseyin ustundedir bizim dedigmiz dogrudur kafali kimseye cihad demiyeceksin. Az once kuzenle tartistim dedikleri su: Siz gidip kendinizi oldurtuyosunuz biz iman kurtariyoruz sizin kafadakiler isid ci olup cikiyor kucuk cihad ediyosunuz ama buyugunden haberiniz yok biz buyuk cihad ediyoruz namaza kalkmayam adam namaz kilmaz sizin kafadakiler diyor. Beyini hipotek olmus resmen. Bu konularda zerre aklı yok adam bizi kendini hakli gostermek icin namazsiz kuransiz yapti. Allah islah etsin kendini bi halt sananlari
dünden beri uyumadım.
sofi akrabalarım'a sırf Allahın rızası için bayram ziyaretinde bulunup harp'den çıkmış gibi oldum.
uyku düzenim darmadağın.
sabah namaza kalkamazsam kafama dökülmesini rica etdiğim bir sürahi suyu başucuma koyup yatıcam.
an itibariyle yastığımı özlemiş hissediyorum vesselam
islam-tr.org... Adının hakkını veren ender forumlardan bir tanesi... Zira bu fark; gerçek hayatta hacıların, hocaların, hocaefendilerin dini ile gerçek islam dini arasındaki fark gibi... Allah adımlarınızın kuvvetini artırsın
Esselamu aykum karesler son gun yarin gidiyorum aileme soyledim gidiyorum cok uzgunler bnde ma gitmek istiyorum kuffar diarindan cok zor bi dugu paramparca bisey ama sonuc allahin rizasidegilmi önemli olan:uzgnm: