Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

HCT Çevrimdışı

HCT

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi dilede getirdim gerçi ama bir daha söyleyeyim, şurada rahat ve hızlı sohbet edebileceğimiz bir eklenti falan konulamaz mı. Ya da ne bileyim skype'ta falan islam-tr gurubu. Çok özeniyorum yav.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
(Ve aleykum selam)

Esselam aleykum we rahmetullahi we barakatihi...
Sakal bıraktığım için ve oy vermediğim/iz için çevre ve ailelerin tepkisini çekiyorum/uz : )hayırlısı
Artık safımızı belli ettik elhamdülillah : )
Rabbim muwahhid kardeşlerimin yardımcısı olsun, Allahoumma amin...

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Rasulun canı yanmış,benim canım mı tatlı....

oz6ur Çevrimdışı

oz6ur

Üye
İslam-TR Üyesi
Oy kullanmama konusunda insanları uyardığında mümkün mertebe tatlı dille anlatmaya çalışıyorum.
Aldığım tepkiler "Sen uçmuşsun"
Önceden ne cahilmişim hiç bilmezdim bu konuları. Rabbime Şükürler olsun ki inşallah hidayet'i nasip eder bana.

Bugun sabah 30dk önce kadar metro durdu baktım millet hazır ola geçti ne oluyor oldum bir an. sonra trenden anons geçtiler meğersem ataput için yapılan duruşmuş.
Deyecektim ki…
Allah akber… Allahtan başkasına kulluk etmeyin. Ondan başka İlah yoktur!!!
Zor Tuttum kendimi. tabi onlara katılmadım ama ayakta duruyordum denk yinede farklı bir tavır takındım…

Şu ayet aklıma geldi…
Ve Biz, seni (kâinattaki) insanların hepsi için müjdeleyici ve nezir (uyarıcı) olmandan başka bir şey için göndermedik. Fakat insanların çoğu bilmezler.

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kur'an'a davet etti, hayatı karardı
Mahmut Kaçar bir 10 Kasım günü devlet erkânına; “Sizi Kur’an’a davet ediyorum, taşa toprağa, kemiğe tapmayın” dediği için yıllarca hapis yattı. Cezaevlerinde işkenceler gördü...

kurana-davet-etti-hayati-karardi-h1447140446-df7c4a.JPG

Bir 10 Kasım günü Anıtkabir’de devlet erkânına; “Sizi Kur’an’a davet ediyorum” dedi hayatı karardı. Ülkemizde 901ı yıllarda yaşanan zulmün mağdurlarından Mahmut Kaçarhayatının karartıldığı günün yıldönümünde Sabri Ba- laman ın Akit TV’de hazırlayıp, sunduğu Derin Kutu programında yaşadığı acı dolu günleri anlatacak. Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu da hukuki skan- dalları yorumlayacak.

4 aylık yargılamanın ardından Mahmut Kaçar “Taşa, kemiğe tapmayın. Sizi

Kur’an’a davet ediyorum” sözleri sebebiyle mahkûm oldu.

CEZAEVİNDE DE RAHAT BIRAKMADILAR

Kaçar’ın cezaevi dönemi de tıpkı mahkeme aşamasında olduğu skandallar ile doluydu.

Kaçar, cezaevinde fiziki ve psikolojik her türlü baskı ve işkenceye maruz kaldı.

Ancak yılmadı, direndi ve dik durdu.

Akit, bugün olduğu gibi o gün de mazlumların yanındaydı ve Kaçar’ı yalnız bırakmadı.

Mahmut Kaçar yıllar sonra yaşadıklarını Akit TV’de “Derin Kutu” programında anlatacak.

Sabri Balaman’ın sunduğu “Derin Kutu” bu akşam saat 22.00’de Akit TV’de...

Halid Ahmed Çevrimdışı

Halid Ahmed

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Cihad ne büyük nimetmiş,Allah yolunda ölmek ve öldürmek...Malını ve ömrünü infak etmek...Değil haramları,helalinden dahi mahrum kalmak...Dağda bayırda tek, aç,uykusuz,üşüyerek kalmak...Ümmetin derdini dert bilmek,Resulümüze edilen hakaretlerin hesabını sormak...Vallahi Allah swt mağfireti gerçekten isteyene,rahmetini,merhametini umana cihadı nasib ediyor.Ve mücahitler biliyor ki bu dünyada onlara hiç fayda yoktur.Belki destan yazacaklar ama uğrunda verilen canları,çekilen zorlukları sadece onlar hatırlayacak.Ve bir gün feci bir şekilde ruhunu ölüm meleğine teslim edecek.Ama Rabbinin huzuruna tertemiz çıkacak,Allah onlara öyle nimetler verecek ki,ancak Rahman ın kudreti onları tatmin edecektir.Ve EY İslamın izzetini savunan bir avuç ADAM Vallahi ben sizi seviyorum,size terörist diyenlerin yüzüne tüküreyim,Allah yar ve yardımcınız olsun ve inşeAllah olduda

Halid Ahmed Çevrimdışı

Halid Ahmed

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bizler sizi unutacağız ama RABBİM asla!

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
sayım olayını kim icat etti ?