Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Nufus sayımını diyorsan Allahu alem ilk olarak Peygamberimiz yaptı. Medinede müslümanların sayısını sayarak ilk nufus sayımını Allah Rasulü yapmıştır. (Allahualem)

Nüfus sayımı daha eski ye uzanır akhi. Eski Cin, Roma, Mısır devletleri vergi ve asker için erkekleri saymislar. Ama dersen ki kadın-erkek tam nüfus sayımını ilk Rasulullah sav. Yapmıştır doğru olabilir Allahu alem.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Suruyeden gelen Seferberlik haberleri! !

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
:) depo da malzeme sayımını diyorum akhiler say say bitmiyor

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hutbenin konusu neydi ahi
Sırat-ı mustakimdi ahi ama benim-senin bildiğin şekilde değil. Benim sinir olduğum şey hutbenin konusu da değil, sinir olduğum şey hutbeleri üç beş sıradan konu üzerinde dönmesi...Yani o sırada aklımda şeyh Abdullah muheysinin Şam'a sahip çıkın konuşması vardı (o konuşmadan dolayı hüzünlüydüm) ve bu kışta-karda evsiz kalan müslümanları düşünüyordum. İmamın anlattığı konu vurdumduymazlıktan başka birşey değildi (pekde dinlemiyordum), islam coğrafyalarının kanla, gözyaşıyla dolu olduğunu bir cümleyle anlatır ve geçer...bak bunları yazarken bile sinirlendim ahi...

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ne suriyeli muhacirlere infaktan bahseder, ne de mücahidlere destek çıkmaktan... kafirler dünyanın dört bir yanından gelir müslümanları vurur, gelen giden vuruyor... onlar kuran kursu açmak için milletten para topluyor...

Camileri hristiyanlar gibi süslemek yerine o harcanan paraları müslümanlara, mücahidlere gönderebilirlerdi ama nerde... Milleti birkaç süslü cümle ile uyutmaya devam ediyorlar...

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Allahcc razı olsun kardeşim..Bizde ciddi bir sıkıntı yok elhamdulillah..yanlız surda olan esnaf kardeşlerimizde sıkıntı büyük,çünkü bir aydır işe gidemiyorlar ve dükkanları kapalı,yasak bölge orası...maddi boyutu büyle..
manevi boyutu ise..zaten alıştık abem,mücadelenin ruhuna uygun olarak hayat devam etmekte....