Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bismillahirrahmanirrahim
ALLAH im bizi ve neslimizi sana kulluk ve itaat eden kullarindan ihsan eyle kalblerimizi islam uzere sabit kil ve bizleri herturlu azabindan muhafaza eyle. Amin

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Şimdi normal zamanda
Gece gelirsin foruma ve yahut baska şeylerle alakadar olursun filan. Zaman uçar gider, ne yapsam da su uykuyu getirtsem dersin.
Sonra uykun gelir, yine dersin ki az daha bekleyeyim de vakit girsin sabah namazini da kilayim. O zamana kadar uçan zaman birden durur.
Ve şimdi sahuru beklersin
Ve yine hemen uykun gelir.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
anladım ki:

Ölüm iman edenin Kalbinde olmadıkça

Bu yolda daha cok düşeriz..

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Şimdi normal zamanda
Gece gelirsin foruma ve yahut baska şeylerle alakadar olursun filan. Zaman uçar gider, ne yapsam da su uykuyu getirtsem dersin.
Sonra uykun gelir, yine dersin ki az daha bekleyeyim de vakit girsin sabah namazini da kilayim. O zamana kadar uçan zaman birden durur.
Ve şimdi sahuru beklersin
Ve yine hemen uykun gelir.

Uyu ahi, yatsidan sonra vur kafayı yat :) alışır vücut.

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
yalnızlık.. aslında insana bir şeyler yapması gerektiğini hatırlatıyor. Ama gel gör ki harekete geçecek ne dizlerimde derman ne de yüreğimde cesaret var. Dilimizde ise sadece Allah kerim

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
İmamlar teravih namazlarinda rekor kiriyor her ramazan yeni bir icat
ALLAH celle celaluhu bir ramazanda iman eden ehli sunnet kardeslerimle birlikte abdulmuizfida hocamin arkasinda namaz kilmak nasip eylesin
Dogru olana o kadar muhtaciz ki daglar dikilse karsimiza deler gecer hakikate ulasiriz bi iznillah

Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
yalnızlık.. aslında insana bir şeyler yapması gerektiğini hatırlatıyor. Ama gel gör ki harekete geçecek ne dizlerimde derman ne de yüreğimde cesaret var. Dilimizde ise sadece Allah kerim
Ne güzel ışte.
Azcik omuz at kendine. Ufak ufak basla. Yuklenme kendine o kadar. Dertlen ama pes etme.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Seyyid Kutub (rahimullah), ABD'ye gönderildiğinde otelde kalır iken odasına bir kadın gönderiliyor. Kadın birkaç saati beraber geçirelim mi diyor, Seyyid Kutub oda tek kişiliktir diyor. Kadın olsun ikimizde kalabiliriz diyor, Seyyid Kutub ama yatak tek kişiliktir diyor. Kadın tekrar olsun ikimizde yatabiliriz diyor ve Seyyid Kutub pat diye kadının yüzüne kapıyı kapatıyor (def ediyor)... İnsanın hayatında öyle anlık hissiyatlar vardır ki ya ölürsün ya dirilirsin ya batarsın yada çıkarsın. Allah azze ve celle ayağımızı sabit kılsın.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
Şu nihat hatipoglunu bazen merak ediyorum.
Takım elbisesini giyip
Hadi hanim ben atv ye gidip bir iftar sahur yapip geliyorum mu diye evden çıkıyor acaba.

Ailecek bir iftar yapamadi adam senelerce.