Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

HCT Çevrimdışı

HCT

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Benim güzel kardeşim.. Ben seni Allah için seviyorum ve yine sana Allah için hatalarından dolayı sırtımı dönmüyorum. Şimdi sana özel mesajla ulaşıp oradan bu konuyu "güzellikle" anlatacağım. Bu konu daha fazla kirlenmesin, ve bu mesajla kapansın.

O Çevrimdışı

ogrencitalebe

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Benim güzel kardeşim.. Ben seni Allah için seviyorum ve yine sana Allah için hatalarından dolayı sırtımı dönmüyorum. Şimdi sana özel mesajla ulaşıp oradan bu konuyu "güzellikle" anlatacağım. Bu konu daha fazla kirlenmesin, ve bu mesajla kapansın.
Şahsımı kastetmedim.Bahsi geçen şahısla ilgili yazımı yazdım...

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ehli bida'ya kardeş demekten Allah subhanehu ve teala'ya mı sığınırsın ?Allah subhanehu ve teala mü'min'leri kardeş kılmadı mı ?Kafir olmadıkça kardeşiz...Eğer bu görüşüne devam edersen bizzat kendin ehli bid'a'nın yapacağı bir işi yapmış olacaksın..."Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız"Hadisi de varken...Vallahi müslümanlara hatalarından dolayı sırt dönmen ve kendi içine kapanıp onlara güzellikle davet vermek yerine alay etmen,itmen kakman ne sana fayda sağlar ne İslam'a.

Bizim kızdığımız nokta herkezın kendısıne gore bır dın uydurmasıdır
bu dın kendıne gore onlara gore ınmedı maalesef Bu dın ALLAH a gore RAsulallaha gore yaşanıyor.
Aşagılama konusunda haddı asan kardeşler olabılır. amma
Bu ınsanlar İSlam dan ziyade kendı uydurdukları dının kurallarını anlatmaktalar.
Allah ın sınırları gayet acık ve nettır
Bu sınırları muslumanım dıyen bır kımse asmaz asamaz.

Bu adamlar bunu cok ıyı bılıyorlar.
Neden yapmıyorlar ozaman ? Dogru olan dın işlerine gelmiyor
BU ISTEN CIKARLARI VAR CUNKU PARA KAZANIYORLAR ALLAH IN AYETLERINI SATIYORLAR...!

Soru soruyorlar dıyorsun su bu sorulara bak cevaplara bak bırde.
Kafası her yanı acık bayan muslumanım dıye dınden soru soruyor muslumanlık bumu
Her seyın kendıne gore kuralları vardır.Sen bıle ıse gec kaldığında amırlerının patronlarının sana karsı tavrından korkuyorken

İSLAMIN 5 vakıt namazını ve emırlerını uygulamayınca daha cok kork kardesım ALLAH affeder. ALLAH kendı yolunda takılsada ılerleyen durmayan kulunu affeder
Seytanın ınsanları nasıl af ıle kandırdığını gor artık gor.
ALLAH tan korkmuyoruz. Cennete ALLAH tan hakkıyla korkanlar gırecektır onları buyuk bır mükâfat beklemektedir.

BU DININ KURALLARINI AŞAN ADAMI CEZALANDIRMASINI COK IYI BILIRIM DE
ALLAH kulun da arzın da sahıbı bıldırdıklerı dışında bıze dusen sadece yanlış yapıyorsun dıye ıkaz etmektır.
Vel hasıl dını bozan bıdat ehlını bıze karsı övemez kımse .!

Anlatabıldımı sayın talebe
ZAten sız neyın talebesısınız böyle yüzlerce aynı nıck hepsı aynı sıfata sahıp
Az akıllı olun AHIRET NIMETLERINI BOMBOS BIR DUNYAYA DEGISMEYIN Dunya fanı bitecek yakında AHİRET ebedı olarak bıze kalacaka Acaba CEnnet mi CEhennemi

Cennet için ne kadar çalışıyorsunuz Cehennem den kurtulmak ıcın ne kadar çalışıyorsunuz bu cok onemlı bır nokta
Ya sabır la havle vela quvvete ıllah bıllah.!

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
böğründe pıçak var dekan
çekip çıkarayım mı
kan felan fışkırır mı

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Nihat hatipoglunu bu derece savunulacak sekilde
Kendisi ne derecede ciddi alay soz konusu olmustur
Anlamis değilim.

O vakit bu hassasiyeti diğer konularda da gormek isterim sahsen ben.

Hatta kişisel baza indirirsek farkli görüşe sahip uyelerin yorumlarina da?

Nihat hatipogluna gosterilen ince hassasiyet diğer insanlara da gosterilsin.

Adaletli olunsun.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Yine bir sohbet edıyorduk dedım kı gecen gunlerın anın sanıyenın telafısı yok ya ölürsek sımdı dıyorum aklımızdakıler yapacaklarımız hepsi gitti Cennete gırmeyı düşlerken cehenneme gıtmek durumunda kalacağız.
Bana verdıgı cevap
bosver yasıyoruz ısde herkez böyle yapmıyormu mıllet soyle mıllet böyle
Aynı adam benım namaz kılmama da takılan bır ınsandı
Bu goruslere gerceklerı anlattım
bana bosver dedı bende onları bu ınsanları bosverdım gıttı :)
Kendısı dedı bosver dıye gerçekten bu kadar vazgecmıs bır taifeden İSLAM ın yesermesını bekliyoruz.

ALLAH ım sana doğru ve senın ıstedıgın sekılde has bır ıman ıle sana
İman eden ınsanlarla İSLAM devleti kuracak bir amel akıl ve hayr nasıb eyle eyy rabbım.
Dönus yıne ancak sanadır.ELhamdulıllahırabbılalemın.

L Çevrimdışı

LoRy

İslam-TR Üyesi
ürümesini bilmeyen köpek sürüye kurt getirir reis
vurun gitsin kellesini

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hatipoğlu, lut kavmi pisliklerine saygı duyacak? Maç var iken oruç tutulmaz fetvası veren yetmezmiş gibi Ramazan günü kamera karşısında su içen Terim'e saygı duyacak? Yaptığı sahur programında erkeklerin şehvetini attırmak için boyalı suratlara kameramanlar zoom yapacak? Birbirlerine sarılan koklaşan çiftlere din anlatacak? Eğer Hatipoğlu alim ise samimi bir davetci ise bu sorulara cevap versin; Pazar günü taksimde kaç Müslüman gözaltına alındı? Terim ne kadar maaş alıyor? Terim'in hükmü ne? Lgbt üyelerinin hükmü ne? yok eğer alim değil ise samimi bir davetci değil ise insanlara din diye hikaye anlatmasın. Allah azze ve celle bu dosdoğru yol üzerine oturan alim postuna bürünmüş kişilerin itibarını azaltsın inşaAllah. Azaltsın ki halk itibar etmesin. Dinini sağlam kaynaklardan öğrensin...

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Suda bir gercek sapkinlari cezalandirirken ALLAH zulcelali vel ikram o azabi gece namazina kalkan iman eden kullara da tattirmistir.
Sebebi ni okumustum sapkinlarla beraber icli disli olmalari idi hatirladigim kadari ile haddi asan bir topluluga karsi kurallari ALLAH in kanunlarini hatirlatmamalarindan dolayi iyiligi emredip kotuluklerden alikoymamalarindan dolayi onlarda onlar ile birlikte cezalandirildilar ummetimiz bunun gibi iyiligi emredip kotulukten alikoymamaya devam edip kendilerine zulmedenlerle birlikte boy gostersinler vallahi bir azap gelirse ondan bizde payimiza dusen zilleti tadacagiz.harekete gecmeliyiz is amellerle cennete girmekten daha onemli bir hal aldi bizim isimiz ALLAH i tastik edip onu insanlara ucunda olumde olsa sasmadan anlatip iman eden ve hakki tavsiye edenlerle birlik olmaktir.
Cogu insan nasihat ederken kendi icindeki dunya sevgisini gormezden geliyor is once kendimizde bitmeli diye bosuna demiyorum her mesajimda
Kinayicinin kinamasindan korkup hakki anlatamayanlar gercekleri de gorup ilerleyememektedir
Hak yolda ALLAH her daim yardimcimizdir bi iznillah
Elhamdulillahirabbilalemin

E Çevrimdışı

eslem berire

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hatıpoglu bugunku programında kendıne yöneltılen su soruya "Bır kısı öldugu zamanruhu kırk gün kırk gece ewı terk etmezmıs .." cewaben soyle dedı ; Ölen kisının ruhu bir yıl ırtıbatı kesmez aılesınden.Olan bıtenden haberdar olur ıyılıklerden ve kötuluklerden dedı..
Umarım ılım ehlınden bu sapkın delılısız cewaplara bır karşılık gelır..

Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
Hatipoğlu, lut kavmi pisliklerine saygı duyacak? Maç var iken oruç tutulmaz fetvası veren yetmezmiş gibi Ramazan günü kamera karşısında su içen Terim'e saygı duyacak? Yaptığı sahur programında erkeklerin şehvetini attırmak için boyalı suratlara kameramanlar zoom yapacak? Birbirlerine sarılan koklaşan çiftlere din anlatacak? Eğer Hatipoğlu alim ise samimi bir davetci ise bu sorulara cevap versin; Pazar günü taksimde kaç Müslüman gözaltına alındı? Terim ne kadar maaş alıyor? Terim'in hükmü ne? Lgbt üyelerinin hükmü ne? yok eğer alim değil ise samimi bir davetci değil ise insanlara din diye hikaye anlatmasın. Allah azze ve celle bu dosdoğru yol üzerine oturan alim postuna bürünmüş kişilerin itibarını azaltsın inşaAllah. Azaltsın ki halk itibar etmesin. Dinini sağlam kaynaklardan öğrensin...

Nokta net.

L Çevrimdışı

LoRy

İslam-TR Üyesi
ben o kağıdı yitiren kafamı
bal kovasına sokayım da
o bal burun deliklerime ağzıma her yerime girsin de nefessizlikten öleyim.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hiç kımsenın bırbırıne ıman edenlerde dahıl ınanmadıgı su zamanda
Ben sana ınanıyorum yarabbi HErseyı yaratan rabbım herseyın sahıbı rabbım sana ınanıyorum sana guvenıyorum
yarabbi benı mahzun etme senden başka hıcbırseyım yok ben sana muhtacım İstesen benı helak edersın Verdıgın emrın uzerıme onurumdur.Ama sen senı sevenı mahcup etmessın.
Eyy rabbım .Ayaklarımı dın uzere sabıt kıl
Sana adım atan kuluna sen daha cok adım atansın. .
Bana yardım et dınımı kalbımı bedenımı nefsımı herseyımı sana cevır ve sabıt kıl.
Kafirlere karsı bıze yardım et senden başka kimseden yardım ıstemeyız.Hasbunallahı ve nımel vekıl.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
Hiç kımsenın bırbırıne ıman edenlerde dahıl ınanmadıgı su zamanda
Ben sana ınanıyorum yarabbi HErseyı yaratan rabbım herseyın sahıbı rabbım sana ınanıyorum sana guvenıyorum
yarabbi benı mahzun etme senden başka hıcbırseyım yok ben sana muhtacım İstesen benı helak edersın Verdıgın emrın uzerıme onurumdur.Ama sen senı sevenı mahcup etmessın.
Eyy rabbım .Ayaklarımı dın uzere sabıt kıl
Sana adım atan kuluna sen daha cok adım atansın. .
Bana yardım et dınımı kalbımı bedenımı nefsımı herseyımı sana cevır ve sabıt kıl.
Kafirlere karsı bıze yardım et senden başka kimseden yardım ıstemeyız.Hasbunallahı ve nımel vekıl.

Insallah hep bu saf tarafini korursun abi.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Insallah hep bu saf tarafini korursun abi.

Rabbım tum kullarından merhametını esırgemedıgı ıcın kulları hakkında olan meselelerı ona bırakıyorum benım gözümde doğru doğru yanlış yanlısdır doğruyu soylerım yanlısdan sakındırırım her daım kınayıcılar kınayadursun en fazla kendını kınarlar.
Bir kul konuşmaya başladığı zaman ne ıle olsun kım ıle olursa olsun hep kendını anlatır her daım
Onun ıcın ALLAH ın ayetlerı rasulallahın sunnetlerının dısındakı her konuşma kulun samımıyetı ıle alakalı bır durum :)
Cogu ınsanın burada da olsun gerçek hayatımdada olsun suphe ıle yaklaştıklarını gorebılıyorum
Oysa onlara en fazla verebılecegım zarar susmaktı.
KAfirler hariç ALLAH düşmanları harıc iman eden kardeslerımle sadece kelamım konuşur
Oysakı tum cabam cehennem azabına dusmeyıp doğru bır ıstıkamet uzere ahiret yaşantımıza ulaşmak.
Dunyadan sakınalım kendımde dahıl dünyadan vazgecelım cunku her gun aleyhımıze ıslemekte bugun cok hayr kaçırdım.
Bunları tamamlamamız lazım sadaka zıkır namaz güzel soz ahlak guzellestırme ınsanlara ıyılıgı emredip kotuluklerden sakındırma gıbı.
İslam dini saf olan bır kalbın temsılıdır.
O saf ve guzeldır ıcınde olan insanı da saflaştırır guzellestırır. bi iznillah :) Biz rabbımızden razıyız o da bızden razı olsun
Amin.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ve ınsanlar profıl resımlerındekı yayınlamış oldukları mesajları zatları kendıne yon verıp ornek almadığı müddetçe bu sadece bır soz veya kurumsallaşmış bır müesseseden oteye gıdemıyor
hattabı usamelerı rabbımın ayetlerını gordugum vakıt dıyorum heh ısde bu ınsanlar doğru yolda yuruyenlerdır ama sadece zannımda kalsın ıstemıyorum hep beraber bırseylerı yoluna koymanın vaktıdır.
Konusurken o ısı yapmak her daım daha efdaldır.Cunku ıman amel ettıkce çoğalır.
Dunya hayatı sızın ıcın aldatıcı bır guzellıktır oysa onları yaratan rabbımız sızın ıcın daha guzelını yarattım gelın buna gelın derken gayet samımı
Lakın bız ona ulaşmaya calısırkende o bızım ıslerımızın çokluğundan zıyade ıcımızdekı samımıyete bakıyor ıman bu ısde buna ulaşmak muhım bır mesele
Amacımız Rabbe ulaşmak olsun kı yasamamızın bır anlamı konuşmamızın bır anlamı sevgımızın sadakatımızın ıbadetlerımızın bır anlamı olsun
gorusum bu sekılde :) yazacak cok sey var lakın amel edecek daha fazla sey mevcut ıkısı arasında bır denge bır kopru her daım gereklıdır.