Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

HCT Çevrimdışı

HCT

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Müslümanlar bu kadar şakşakçı olmamalı ya, bu nasıl bir koyun sürüsü mantığıdır. Edepsizler bir de böyle iş mi olur çok sinirliyim şu an ne zamandır böyle öfkelenmemiştim. Rabbim ıslah etsin sizi

HCT Çevrimdışı

HCT

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sakin ol ahi. Sinir ve öfke müslümana fayda vermez. Hayırdır inşallah?

Ya sen davetçiyim diyorsun kendine, bugüne kadar yaptıklarını Allah kabul etsin kimsenin şahsına laf attığı yok.
Müslümanlar bir hatanı tespit etmiş seni Allah için uyarmış, sen neden takkeni önüne alıp düşünmek yerine fitne oluyorsun müslümanlara.
Kaç kişi bir birine haksız yere zulmetti senin yüzünden, Allah seni affetsin.

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Feyzullah ağabey ile birebir muhabbet etmişliğim var bu adam nasıl böyle davranıyor hâlâ anlamadım.

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Ya sen davetçiyim diyorsun kendine, bugüne kadar yaptıklarını Allah kabul etsin kimsenin şahsına laf attığı yok.
Müslümanlar bir hatanı tespit etmiş seni Allah için uyarmış, sen neden takkeni önüne alıp düşünmek yerine fitne oluyorsun müslümanlara.
Kaç kişi bir birine haksız yere zulmetti senin yüzünden, Allah seni affetsin.

Sosyal Medya fitne üretim merkezi gibi ahi. Şu aralar iki olaya şahit oldum maalesef ikisi de böyle oldu. Haksızsın demeyeceğim ancak bu iki olayın bana öğrettiği ders usulun böyle olmayacağı yönünde.

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Ramazanın ilk gününden beri işini şevkle yaptığını gözlemlediğim davulcunun sanki düğünde bahşiş istermiş gibi bizim pencerenin önünde ritimli bir şekilde davul çalması beni acaip derece kızdırmaya başladı:mad:. Her gece 1 yaşındaki oğlum ağlayarak uyanıyor bende şu an ayağımda sallıyorum.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Ramazanın ilk gününden beri işini şevkle yaptığını gözlemlediğim davulcunun sanki düğünde bahşiş istermiş gibi bizim pencerenin önünde ritimli bir şekilde davul çalması beni acaip derece kızdırmaya başladı:mad:. Her gece 1 yaşındaki oğlum ağlayarak uyanıyor bende şu an ayağımda sallıyorum.

Örnek baba !

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
Beni herşeyimle kabul ediyormuş
Balayına rakkaya gidelim bunu da kabul ediyon mu?
Hıh
Turistler

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:) ALLAH zulcelali vel ikram hayr bereket afiyet sihhat ihsan eylesin akhim amin

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Neden? Silah zoruyla mı götürüyorlar? Bu arada türkçen gelişti mi?

Burası derneğe biraz uzak, gidememki
Hem beni bu iş yerine dernekten bi abi aldirdi, patronlara islami kimligini belli etme dedi

Yoksa namaza sakala karismiyorlar elhamdulillah

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
İbn Muhammed nas'da ve hebbit akhide numaram var, seninlede konusmak isterdim açıkcası :)

Turkçem gelisti
Nedendur bilmem beni afganliya benzetiyorlar : )
SoubhanAllah

Bahsetmişlerdir bir ara. Görüşürüz inşallah. Birkaç defa sivasa da geldim de hiç fırsat olmadı işten, hakkını helal et. Onlarla da görüşemiyorum ki hayırsızlar... Nas hebbit kerrih

Cuma kılınan bir dernek yok mu hiç yakınlarda?