Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

E Çevrimdışı

Ebu Huzeyfe eş Şami

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kesin olma, her ne kadar konuşan bir dilin olmasada dinleyenin olduğunda dilin çözülebilir. Hiç değilse bu umutla bekle... Zira omuzlarında ki birikintileri paylaşmak isteyen biri çıkarsa, duygularında paylaşmak hazzı belirebilir.

(Düşüncelerimdir, dolayısıyla kesin değildir :) )
Aklımdan geçeni söyledin akhi. Hatta omuz kelimesi bile aklımdan geçti ama buraya yazmayayım dedim :)

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Aklımdan geçeni söyledin akhi. Hatta omuz kelimesi bile aklımdan geçti ama buraya yazmayayım dedim :)

23 yıllık hayatın tecrübesi ne kadarlıksa o kadarlık tecrübeyle söylüyorum kardeşim; dertlerimiz ortak, dolayısıyla çözümleri de ortak. Git yaşça büyük bir abiyle konuş, başına gelen sıkıntıların % 90'ı onların da başlarına gelmiştir. Peki çözüm ne? Çözüm şudur kardeşim; dillerin çözülüp tecrübe ehli, basiret sahibi, hatalarından ders çıkaranlarla nasihat alıp, istişare etmektir :) Şimdi şunu farkettim sayende, dinleyenimiz çokmuş da bizde iş yokmuş :)

Dipnot: Yukarıda ki son cümlem gösteriyor ki; iki kelam etmek bazen fark etmediklerimizi fark etmemize yardımcı oluyor yahut bize göre başka bir çözüm yolu gözükmeyen sorunlarda, sorular da bizlere cevap olarak geri dönüyor.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleykum. Burdaki din kardeşlerimin hepsini çok seviyorum. Allah sizi cennetine alsın.
Aleyküm selam ve rahmetullah kardeşim, kendisi için sevdiğin Allah azze ve celle'de seni sevsin inşaallah. Allahumma amin ecmain.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Maşallah abi, Allah daim etsin.)

Hamd olsun ben iyiyim. Diğer kardeşlerde iyidir inşallah.
amin amin ALLAH zulcelali vel ikram İSLAM Dinini herkeze ALLAH ın ıstedıgı ve rasulallahın bıze bıldırdıgı sekılde savunmak nasıp eylesın amin hayırlı geceler.
Selamun aleykum ve rahmetullah fi emanillah.

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Subhanallah :komik:

13528975_125064254589249_1362812590042735047_n.jpg