Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Ebu Hayseme gece gündüz forumdasın daha yaşın küçük değilmi senin yat uyu biraz :p

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Şunu anladım ki; biz erkeklerin durumu daha iyi bir durum. Kalkıp oruçlu olmaları gerektiğini bildiği halde onlara yemek hazırlamak :acpsnr: Allah başıma vermesin.. Sanırım ben hazırlamaz dayağı mı yerdim :D (huyum böyle :kötü:)

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
adam slm nbr yazıyor binlerce beğeni
biz şu dünyada eşine az rastlanır inci tanelerini mükemmel bir titizlikle yazıyoruz ama sadece kendimiz beğeniyoruz
bir yerde hata yapıyoruz

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
adam slm nbr yazıyor binlerce beğeni
biz şu dünyada eşine az rastlanır inci tanelerini mükemmel bir titizlikle yazıyoruz ama sadece kendimiz beğeniyoruz
bir yerde hata yapıyoruz
Amacımız narsist bir kişiliğe bürünmek olmamalı. Eğer yazdıklarımızı beğensinler diye yazıyorsak en büyük hata zaten yazmamız olur.

L Çevrimdışı

LoRy

İslam-TR Üyesi
Amacımız narsist bir kişiliğe bürünmek olmamalı. Eğer yazdıklarımızı beğensinler diye yazıyorsak en büyük hata zaten yazmamız olur.
öyle ama facebookta twitterda milyonlarcası beğeniye oynuyo
Burda da bazıları dua'ya oynuyo
Velhasıl burda ve orda çoğu insan tiribünlere oynuyor

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
İnsanların niyetlerini bilmiyorum, sorgulamıyorum. Ben kendimi sorguluyorum. Sana da bunu yapmanı tavsiye ediyorum.

L Çevrimdışı

LoRy

İslam-TR Üyesi
temel ile dursun istanbulda minibüsle bir yere gidiyorlarmış
şoför "levent fatih eyüp süleymaniye" diye bağırıyormuş
dursun sıkılmış ve temele
- ula temel ne zaman incek
temel de demiş ki
- çatlama ula ismimiz okunsun ineruk :))

M Çevrimdışı

musab99

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Bence populer kulturle alakali bir durum. Simdi twiterda 300 takipcili biri ile 10.000 takipcili biri ayni anda ayni seyleri yazssa kimin daha cok rt alacagi asikar.
Birde genel gorus yazarsan ayrintisina detayina girmeden o zamanda daha cok begeni aliyorsun. Bence cok onemli bissi degil takmamak lazim.

K Çevrimdışı

Kozzsoy

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

forumda her zaman tribünlere oynamak lazım ,linklerdekini değil tribünleri düşünmek lazım , özel için özel mesajlaşma var zaten :)

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Kardeslerle birlikte nasip olur birgun yemek buzlu bici bici
20160706_000804.jpg

L Çevrimdışı

LoRy

İslam-TR Üyesi
Bence populer kulturle alakali bir durum. Simdi twiterda 300 takipcili biri ile 10.000 takipcili biri ayni anda ayni seyleri yazssa kimin daha cok rt alacagi asikar.
Birde genel gorus yazarsan ayrintisina detayina girmeden o zamanda daha cok begeni aliyorsun. Bence cok onemli bissi degil takmamak lazim.
sonuçta takipçilerde yazılanlara geliyor... Ve twiitterda beğeniler kaliteye göre yapılmıyor. beni rahatsız eden bu. yani bu ortamda iyi bir yazarın beğeni alabilmesi için biraz kurnaz ve akıllı olması lazım. aklının her türlü hınzıtlığa ermesi lazım. bu da kaliteli bir yazarda en az bulunan özellikler. bir de halk cahil olunca fotoshopta adamın kulağını kesip eşeğin kulağını yapıştırsam

"vaayy bee gurban olduğum Allah nelere gadiirrr" diyecek bir sürü cahil var. beğen paylaş. hatta bazıları sayfaya şöyle yazıyor. "şeytana inat beğen+paylaş" ve bunu binlerce insan beğeniyor. Cahillik başa bela reis