Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapıya kadar gelip bayram kutlayan küçük çocuklara tam sağolu... diyecektim sonra hilal meselesini anlattım özetle, oruçlu olduğumuzu söyledim. İnşaAllah büyüyünce araştırırlar...
Şunu anladım ki; biz erkeklerin durumu daha iyi bir durum. Kalkıp oruçlu olmaları gerektiğini bildiği halde onlara yemek hazırlamak :acpsnr: Allah başıma vermesin.. Sanırım ben hazırlamaz dayağı mı yerdim (huyum böyle :kötü
adam slm nbr yazıyor binlerce beğeni
biz şu dünyada eşine az rastlanır inci tanelerini mükemmel bir titizlikle yazıyoruz ama sadece kendimiz beğeniyoruz
bir yerde hata yapıyoruz
adam slm nbr yazıyor binlerce beğeni
biz şu dünyada eşine az rastlanır inci tanelerini mükemmel bir titizlikle yazıyoruz ama sadece kendimiz beğeniyoruz
bir yerde hata yapıyoruz
temel ile dursun istanbulda minibüsle bir yere gidiyorlarmış
şoför "levent fatih eyüp süleymaniye" diye bağırıyormuş
dursun sıkılmış ve temele
- ula temel ne zaman incek
temel de demiş ki
- çatlama ula ismimiz okunsun ineruk )
Bence populer kulturle alakali bir durum. Simdi twiterda 300 takipcili biri ile 10.000 takipcili biri ayni anda ayni seyleri yazssa kimin daha cok rt alacagi asikar.
Birde genel gorus yazarsan ayrintisina detayina girmeden o zamanda daha cok begeni aliyorsun. Bence cok onemli bissi degil takmamak lazim.
Bence populer kulturle alakali bir durum. Simdi twiterda 300 takipcili biri ile 10.000 takipcili biri ayni anda ayni seyleri yazssa kimin daha cok rt alacagi asikar.
Birde genel gorus yazarsan ayrintisina detayina girmeden o zamanda daha cok begeni aliyorsun. Bence cok onemli bissi degil takmamak lazim.
sonuçta takipçilerde yazılanlara geliyor... Ve twiitterda beğeniler kaliteye göre yapılmıyor. beni rahatsız eden bu. yani bu ortamda iyi bir yazarın beğeni alabilmesi için biraz kurnaz ve akıllı olması lazım. aklının her türlü hınzıtlığa ermesi lazım. bu da kaliteli bir yazarda en az bulunan özellikler. bir de halk cahil olunca fotoshopta adamın kulağını kesip eşeğin kulağını yapıştırsam
"vaayy bee gurban olduğum Allah nelere gadiirrr" diyecek bir sürü cahil var. beğen paylaş. hatta bazıları sayfaya şöyle yazıyor. "şeytana inat beğen+paylaş" ve bunu binlerce insan beğeniyor. Cahillik başa bela reis