Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

M Çevrimdışı

musab99

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
sonuçta takipçilerde yazılanlara geliyor... Ve twiitterda beğeniler kaliteye göre yapılmıyor. beni rahatsız eden bu. yani bu ortamda iyi bir yazarın beğeni alabilmesi için biraz kurnaz ve akıllı olması lazım. aklının her türlü hınzıtlığa ermesi lazım. bu da kaliteli bir yazarda en az bulunan özellikler. bir de halk cahil olunca fotoshopta adamın kulağını kesip eşeğin kulağını yapıştırsam

"vaayy bee gurban olduğum Allah nelere gadiirrr" diyecek bir sürü cahil var. beğen paylaş. hatta bazıları sayfaya şöyle yazıyor. "şeytana inat beğen+paylaş" ve bunu binlerce insan beğeniyor. Cahillik başa bela reis

Facebookda goruyorum ,kucuk basortulu bir kiz cocugu resmi , altinada yazmislar massallah de begen gec ,gibilerinden bissi ,yada zart bukadar begeni almis benim zartim begeni almiyacakmi gibilerinden oldukca zeka seviyesi altlarda paylasimlar yapiliyor.

Bu gibi seylerin onune gecmek cok zor, unutmadan bizim toplum santrac degil tavla oynar)))

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Mutlu hissediyorum bayram namazına gidecem. Dernekte kahvaltıda var erkenden gideyim kardeşlere yardımcı olurum.

E Çevrimdışı

Ebu Munzir

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar şahsınıza ve hayatınıza ilişkin şeyleri -bu çok az birşey bile olsa- yazmaktan vazgeçin. Bu sitedeki amacınız öğrenmek yada ilminiz varsa öğretmek olsun.

E Çevrimdışı

eslem berire

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar şahsınıza ve hayatınıza ilişkin şeyleri -bu çok az birşey bile olsa- yazmaktan vazgeçin. Bu sitedeki amacınız öğrenmek yada ilminiz varsa öğretmek olsun.
Paylasacak kımsesı yoktur belkı, aılesı esı dostu yarı yarenı gunaha gırmeden gösterıs yapmadan yazmakda ne war
Nerde konusacak bu ınsanlar

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar şahsınıza ve hayatınıza ilişkin şeyleri -bu çok az birşey bile olsa- yazmaktan vazgeçin. Bu sitedekisıkıntz öğrenmek yada ilminiz varsa öğretmek olsun.
Ahi bu konuda bu kadar sert olmaya gerek yok diye düşünüyorum, insanlar meşru ölçüler dahilinde ve harama girmeden burada bir şeyler paylaşabilirler, bunda bir sıkıntı yok diye düşünüyorum.Beğenirsin beğenmezsin ama bu konuda benim görüşüm bu yönde.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Oh be ! sonunda doğru dürüst kardeşlerimle bayram yaptım :) bayram olduğunu hissettim tüm islamtrdeki kardeşlerimin bayramını kutlarım.
eL_Muhacir akhi ilede görüştük bayram namazını beraber kıldık kardeşlerle beraber hep birlikte çorba içtik Allah razı olsun ;)

Ben forumdan kimseyi göremedim
2-3 kişi harıç
Görüp tanışmayı ne kadarda isterdim

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin