Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kütüphanede kitap aramak yerine internetten bulup okuyorum , alışverişler de kimi zaman netten ,interaktif canlı yayın sohbetleri var şehir şehir dolaşmaktan çok daha pratik , internet nesne , özne ise kullanan kişi , onun için internet bence aslında ne faaydalı ne de zararlı, hayat gibi bi şey işte kişi eylemiyle fayydalı hale getirebilir aynı şekilde zararlı hale de sokabilir .
kütüphanede kitap aramak yerine internetten bulup okuyorum , alışverişler de kimi zaman netten ,interaktif canlı yayın sohbetleri var şehir şehir dolaşmaktan çok daha pratik , internet nesne , özne ise kullanan kişi , onun için internet bence aslında ne faaydalı ne de zararlı, hayat gibi bi şey işte kişi eylemiyle fayydalı hale getirebilir aynı şekilde zararlı hale de sokabilir .
Isam var mis gibi
Netten nasil okuma yapabiliyorsun ya
Ben cok zorlanıyorum uykum geliyor, yazilar kayıyor. Cok uzunsa çıktı alıyorum e o da habire kartuj yiyor.
Alışveriş de kitap ya da yemek sepeti dışında bir de eyup sabri tuncer kolonya-islak mendil(reklam) vs siparis dışında pek alışveriş yapmiyorum.
Ne alacaksam gormem lazim benim iyice.
Arkadaşlar şahsınıza ve hayatınıza ilişkin şeyleri -bu çok az birşey bile olsa- yazmaktan vazgeçin. Bu sitedeki amacınız öğrenmek yada ilminiz varsa öğretmek olsun.
Aslında haklısınız sadece ilmi şeyler paylaşsak daha iyi olurdu ama bizler bulunduğumuz yerlerde okadar yanlızlık çekiyoruz ki ( fiziki değil çevremizde çok insan var ama düşünce olarak çok yalnızız ) bu sebepten dolayı oluyor bu paylaşımlar...
Isam var mis gibi
Netten nasil okuma yapabiliyorsun ya
Ben cok zorlanıyorum uykum geliyor, yazilar kayıyor. Cok uzunsa çıktı alıyorum e o da habire kartuj yiyor.
Alışveriş de kitap ya da yemek sepeti dışında bir de eyup sabri tuncer kolonya-islak mendil(reklam) vs siparis dışında pek alışveriş yapmiyorum.
Ne alacaksam gormem lazim benim iyice.
Yalnızlık hissedenler Allah'a Celle Celaluh daha çok tevbe edin, istiğfar edin, zikredin, dua edin, daha çok Kuran okuyun ve hıfz edin yada hıfza başlayın, daha çok namaz kılın, daha çok oruç tutun, dinin ahkamını sahih kitaplardan öğrenin, hadisleri ve sünneti öğrenin vs.
Allah'a Celle Celaluh itaat edin emrettiklerini yapın yasakladığı şeylerden uzak durun.
Bu dediklerimi yapın sonra hiç bir boşluk hissetmezsiniz inşeAllah
Benim demek istediğim şey burası arkaşlarla buluşma mekanı falan değil, her gün binlerce mechul insan girip çıkıyor siteye bunlar okuyabiliyor yazdıklarınızı. Bunun bilincinde olun
Yalnızlık hissedenler Allah'a Celle Celaluh daha çok tevbe edin, istiğfar edin, zikredin, dua edin, daha çok Kuran okuyun ve hıfz edin yada hıfza başlayın, daha çok namaz kılın, daha çok oruç tutun, dinin ahkamını sahih kitaplardan öğrenin, hadisleri ve sünneti öğrenin vs.
Allah'a Celle Celaluh itaat edin emrettiklerini yapın yasakladığı şeylerden uzak durun.
Bu dediklerimi yapın sonra hiç bir boşluk hissetmezsiniz inşeAllah
insanın ailesi... neden bu kadar yalnız bırakır ki...
güzelce yetiştir... topluma bile çıkarma...
sonra?
ne halin varsa gör.. benden b u kaar
güzel kafa..
evet... çıkacağız yola hesap günü gelince
yağmur yüzümüze değince
güneş bir mızrak boyu yükselince
çıkacağız yola
çıkacağız yola...
"AKP Gen. Başk. Yard. Şaban Dişli, ikili ilişkilerde Rusya ve İsrail ile yaşanan sıcak gelişmelerin ardından bayramdan sonra da Mısır'a heyet gönderileceğini bildirdi."
Bu Forumdaki istemeden de olsa kırdığımı düşündüğüm ve özelden özür dileyemediğim kardeşlerimden Bayram vesilesi ile özür dilerim hakkınızı helal edin.
Hiç bişey eski tadı kalmamış
Bayramlar bile buruk..
Avam halk ile bayramlar bile zor işte..
Yarın olsa da inşâAllah kardeşlerime kavuşup bayramlaşsam
İnsanın etrafında müslüman kardeşlerinin olması ne kadar da önemli