Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Çok mutlu ve huzurluyum şuan, büyük kızım bu sene ilkokul birinci sınıfa başlayacaktı.Kara kara düşünüyordum bu yavrumu sistemin elinden nasıl kurtarırım da onu tağuti eğitim sistemine kurban etmem diye.Aylardır verdiğim çaba ve ettiğim dualar kabul oldu elhamdülillah.Yavrumu tevhidi ve Kuran ve Sünnet üzere eğitim alabileceği bir yere kayıt ettirdim 1,5 saat önce, elhamdülillah çok huzurluyum şuan.

y0lcu34 HARİCİSİ Çevrimdışı

y0lcu34 HARİCİSİ

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Çok mutlu ve huzurluyum şuan, büyük kızım bu sene ilkokul birinci sınıfa başlayacaktı.Kara kara düşünüyordum bu yavrumu sistemin elinden nasıl kurtarırım da onu tağuti eğitim sistemine kurban etmem diye.Aylardır verdiğim çaba ve ettiğim dualar kabul oldu elhamdülillah.Yavrumu tevhidi ve Kuran ve Sünnet üzere eğitim alabileceği bir yere kayıt ettirdim 1,5 saat önce, elhamdülillah çok huzurluyum şuan.

Güvenlik açısından sıkıntı yok ise diğer kardeşlerle de paylaş abi, müslümanlar bilsin hiç olmazsa böyle yerler olduğunu.

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Güvenlik açısından sıkıntı yok ise diğer kardeşlerle de paylaş abi, müslümanlar bilsin hiç olmazsa böyle yerler olduğunu.
Ahi genelden paylaşmazsam maslahat gereği iyi olur diye düşünüyorum. Ankara'da olup da çocuğuna böyle bir eğitim vermek isteyen ahi ve uhtiler bana özelden ulaşırlarsa gereken yardımı ve kolaylığı sağlarım inşallah.
Benim bu işte birilerinin ettiği kabul oldu da kimin oldu bilmiyorum, çünkü artık ümidimi kesme seviyesine gelmiştim. Aylar önce bu forumdan yardım istemiştim, kimse cevap vermemişti, ama Allah razı olsun kardeşler mesajımı bol bol dua etmişlerdir. Belki mesajıma edilen dualar kabul oldu, bi müslüman bacının kızının medreseye kaydedilmesi konusunda onlara yardımcı olmuştum, belki de o bacı ve kızının ettiği dualar kabul oldu, bilmiyorum artık birilerinin ettiği kabul oldu işte artık. Kim dua ettiyse bana ihlaslı ve kalpten dua etmiş.

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:( canım sıkılıyor keyifsizim dünyadan tat almiyorum vs...

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
boğulara ölmek çok kolay...
bir kaç çırpınış sadece (gerisi aynı ölmemiş gibi rahat)
ama patlayarak ölmek nasıldır bilemem
bir kaç saliselik anda neler hissediyordur insan bedeni.....................................

Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
boğulara ölmek çok kolay...
bir kaç çırpınış sadece (gerisi aynı ölmemiş gibi rahat)
ama patlayarak ölmek nasıldır bilemem
bir kaç saliselik anda neler hissediyordur insan bedeni...................................
..
Akhi rengi kasıtlı olarak mı beyaz tutuyorsun:eek:

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
"İnanır abidler,fikri sabitler.
Yazılır maniler,salihler haniler?
40 yıllık kaniler tahribi seyreder."

Yunus Özyavuz

Basit bir dille ümmeti çok güzel resmetmiş.