Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
''İnsanların kendi işledikleri (kötülükler) sebebiyle karada ve denizde bozulma ortaya çıkmıştır. Dönmeleri için Allah, yaptıklarının bazı (kötü) sonuçlarını (dünyada) onlara tattıracaktır.'' Rum 41
Tokat'ta millet sokakta yatıyor kaç gündür. Ne kadar aksiyona aç bir milletimiz varmış yahu. Buranın askeri birliği acemi, nizamiye dışında ellerinde silah bile yok Allah bilir, kendi kendilerini gelin güveyler, acayip havaya girmiş adamlar.
Tokat'ta millet sokakta yatıyor kaç gündür. Ne kadar aksiyona aç bir milletimiz varmış yahu. Buranın askeri birliği acemi, nizamiye dışında ellerinde silah bile yok Allah bilir, kendi kendilerini gelin güveyler, acayip havaya girmiş adamlar.
Az önce kırkpınar güreşlerini izledim tvden.Bir pehlivan -şaban yılmaz- parmağı kırılmasına rağmen 75 dk güreştiği rakibini yendi ve röportaja gelen adama dedi ki; cuma gecesi "demokrasi için değil müslümanlık için" sokağa çıkan....vs. Gerisini tam hatırlamıyorum ama "demokrasi için değil müslümanlık için" diye canlı yayında herkesin gözüne soka soka söyledi. Hiç beklemiyordum ama iyi oldu.