Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
derenin ortasında suyun yıkadığı taşların üzerinden hiç iz bırakmadan zıplayarak geldim buraya kadar. artık bir yerlere ayak izlerimi bırama vakti geldiğini hissettim sanırım. onun sancısıydı yaşadığım :)

Allah hepimize gurur duyacağımız, onurlu bir hayatı yaşamayı nasib etsin. güzel cümleleriniz için teşekkür ediyorum. Rabbimden sevdiği bir kul olabilmek, yolunda olmak ve yolunda ölmek diliyorum elbette :) umut çiçekleriniz bol olsun.

Estağfurullah rica ederim, Rabbim herkese o yaşamı nasip etsin İnşaAllah. Ecmain sizinde inşaAllah.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Abdullah Yolcu az önce ,şeyh ebu katede ye saydırdı tayyipi tekfir ettiği için yanında makdisiye de kısa bir şekilde saydırdı, Allahım sen hidayet nasip eyle...Tayyipi nasılda övüyor subhanallah...

Akhi 'oy kullanmak vaciptir' diyen birinden bu sözleri duymak seni neden şaşırtıyor?

T Çevrimdışı

TevhideriMusab

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Anadolu yakasında oturduğum için İman dersinden sonra çıktım soru cevap bölümünü dinleyemedim Şeyh Abdullah Yolcu'nun.İlk soru Nusra cephesinin el kaide'den ayrılmasına çok güzel olduğu söyledi.Geç kalındığını ama zarardan ne kadar dönersek kardır dedi..

Mch.EbuCendel Çevrimdışı

Mch.EbuCendel

Hedef Bellidir
İslam-TR Üyesi
Anadolu yakasında oturduğum için İman dersinden sonra çıktım soru cevap bölümünü dinleyemedim Şeyh Abdullah Yolcu'nun.İlk soru Nusra cephesinin el kaide'den ayrılmasına çok güzel olduğu söyledi.Geç kalındığını ama zarardan ne kadar dönersek kardır dedi..
Vakadan uzak olan insanların yapmış oldukları yorumlar her zaman çemberin dışında kalan manasız sözlerdir.

Mch.EbuCendel Çevrimdışı

Mch.EbuCendel

Hedef Bellidir
İslam-TR Üyesi
Kimileri var ki onlar ölse dahi islama vermiş oldukları yaralar ümmete bir imtihan olarak kalır. Rabbim girmiş olduğumuz imtihanlardan imanlı bir şekilde çıkmayı nasip etsin.

T Çevrimdışı

TevhideriMusab

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Vakadan uzak olan insanların yapmış oldukları yorumlar her zaman çemberin dışında kalan manasız sözlerdir.
Akhi, Ben burada Şeyh Abdullah Yolcuyu savunmadım sadece şeyh ebu katede ile alakalı bölümü dinleyemediğimi belirttim az önce dinledim o bölümü Şeyh Ebu katede'yi pek dinlemedim araştımadım inşaALLAH araştırıcağım Selamüaleyküm...

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Şu youtube da ne kadar antin kuntin video varsa izlemeyi seviyordum yani beynen birsey bırakmıyordu. İşte seramikten, mum yapımına,
Tukenmez kalem nasil yapilirdan, yeni pratik icatlara, ne nasil yapilir, pasta susleme, şeker yapimi , marangozluk işleri, dunya sokak fast food , japon omlet, cam üfleme, evde peynir tereyağ sucuk nasil yapilir, boya badana vs vs vs derken, arada arkadaslarima atiyordum

-cok acayip izle garip bir sekilde insanin dinlendiriyor
derken of pof sesleri duyuyordum
ve fakat
Şimdi bunca zamandir İzlediğim videolardan kolaj yapmislar en dinlendirici videolar diye.

Gerçi baya doğal videolar ama 25. Kare teknik filan varsa içlerinde, benim beyin tamamen 25 su an.
Yok değilse ben biliyordum zaten yaa demek istiyorum.
Gerçi bazen ne kadar da öngörülü bir insanim diyorum ama o zaman da şom ağızlisin diyorlar.

En iyisi şu sanal diyete pazartesi bir an evvel baslayayim ben.
Nasil olsa sali bozarim.

Bu arada by simit in darbe ile alakali sesli mektubu da enteresan.

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
-cok acayip izle garip bir sekilde insanin dinlendiriyor
derken of pof sesleri duyuyordum
ve fakat
Şimdi bunca zamandir İzlediğim videolardan kolaj yapmislar en dinlendirici videolar diye.

Gerçi baya doğal videolar ama 25. Kare teknik filan varsa içlerinde, benim beyin tamamen 25 su an.

bu dinlendirici videolar son ki üç yıldır yaygın ve ben aşırı derecede şüpheleniyorum 25 olmasada bir yerlere bir şeyler sıkştırılmış olmasından zira resmen uyutuyorlar bir dönem uykusuzluk eçektiğmde bolca dinlemiştim , özellikle sohbet videolarındaki kimi kızlar benim diyen artist ve mankenlere taş çıkartacak düzeydeler . hatta burada da sordum abdulmuizz hoca dinlenmemesi yönünde fetva verdi,ağırlık ingilizce ispanyolca olduğu için ne olduğuna uyanamadığım bir hipnoz türünün olmasından cidden şüpheleniyorum ki bazıları açık açık hipnoz amaçlı hazırlanmakta olduğunu dahi yazmakta . varsa en sonunda çıkar bir yerden dumanı uzak durmak gerek .

Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
#Islamoglunasoruyorum
Sırf bu yuzden twittirdan hesap açtım.

Olay şu ;

Screenshot_2016-07-30-02-54-35-1.png

Benim sorunum nedir ya hu ?

Şaqqa gibi hayat./

Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
bu dinlendirici videolar son ki üç yıldır yaygın ve ben aşırı derecede şüpheleniyorum 25 olmasada bir yerlere bir şeyler sıkştırılmış olmasından zira resmen uyutuyorlar bir dönem uykusuzluk eçektiğmde bolca dinlemiştim , özellikle sohbet videolarındaki kimi kızlar benim diyen artist ve mankenlere taş çıkartacak düzeydeler . hatta burada da sordum abdulmuizz hoca dinlenmemesi yönünde fetva verdi,ağırlık ingilizce ispanyolca olduğu için ne olduğuna uyanamadığım bir hipnoz türünün olmasından cidden şüpheleniyorum ki bazıları açık açık hipnoz amaçlı hazırlanmakta olduğunu dahi yazmakta . varsa en sonunda çıkar bir yerden dumanı uzak durmak gerek .

Olabilir mumkun
Simdi de hepsini dinlendirici videolar seklinde bir araya getirmeli supheli.
Hepimiz paranoyak olduk, harika.

Bu arada cift z li kozzsoy ile bir akrabalığin var mi? Aynı mi ayri mi kisisiniz?

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Olabilir mumkun
Simdi de hepsini dinlendirici videolar seklinde bir araya getirmeli supheli.
Hepimiz paranoyak olduk, harika.

Bu arada cift z li kozzsoy ile bir akrabalığin var mi? Aynı mi ayri mi kisisiniz?

kendimi fuat avni gibi hisettim bi an :D :D :D