Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
Helak olmuşuz.Düğün yapıyorum diye sokak ortasında kadın oynatanlar ve bağırtanlar var ise biz vallahi helak olmuşuz.
Şimdi bendeki bu sinir nasıl yatışsın bu kanıma dokunmanın acısını ben nasıl çıkartırım..
Diledigine ıslah eden diledigini kahreden Allahım müslümanları böyle ahlaksızlardan koru ya Rab.Elimizi kuvvetlendir.Amin

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Dünden beri bir kitabin özetini çıkarmaya çalışıyorum.
Bitirdim de şükür.
Sorun şu ki özet yerine resmen kitabi tekrar yazmışım.
Kitabin sahibi telif filan istemez inşallah.
Sen en azından kitabı yazmışsın, benim özetim kitaptan daha uzun oluyor:bsmagryr:

M Çevrimdışı

musab99

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Simdi tv de miting gorunce aklima birden beyazit cami avlusu geldi.

Namaz bitimi bir ses yukselirdi TEKBIRRR ALLHUEKBERRR , oyle bir kalbim cosardiki anlatamam.

11 eylul olmus seytan abd afganistana saldiraya baslamisti , 28 subat sicakligi tam gecmemis bir cok musluman hapislere atilmis ve belli bir sure hic meydanda toplanilmamis ve bu saldiri sebebiyle muslumanlar sesli tepki vermek icin gene beyazittaydi

Ama bu kez farkli bir slogan atilmisti "Mucahit USAME BIN LADIN cok yasa" oyle bir bagirmistim ki hic unutamam ,rabbime bunlari bana yasattigi icin binlerce kez sukurler olsun.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
SubhanAllah... Arkadaş içiyorum içiyorum çaya bir türlü doymuyorum... Son 2 ayın çayını bu akşam içtim :hasta:

:) akhi çay bitince bizim amca oğlu üflerdi bi bardak daha çıksın diye kaçak çay içerdi hep