Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
ŞAİR BURADA NE DEMEK ISTIYOR?
Öncelikle bunu yazan ne şair ne de inşat, sadece hissiyatlarında ki zaafı dile getiren biri.
Anlamadığımız şiirleri kardeşim. Cahil hissediyorum sonra kendimi.
Estağfurullah kardeşim. Dilediğin anlamı yükleyebilirsin.

Kendim anlatmak istediğimden çok okuyanın anlam yüklemesini tasvip eden biriyim, ama bu yazarken hissiz olduğum anlamına gelmez. Bilakis her bir harf anlam yüklüdür. Öncelikle bu karalamanın öncesini vermek istiyorum;

"Koca aynalardan ülke kurdum gönül yuvama,
Şimdi ortasındayım gözlerinde hasret kaldığım ülkemin.
Koca ülkede yakaladığım bir portreden ötesine gitmesede
Her köşem portreden umutları yansıtır sonsuzluğa."

Sözlerim anneme ithafen yazmış olduğum hissiyatlarım. Onun gözlerine ne zaman baksam huzur dolu bir yurt hayal ederim. Gözlerinde ise her zaman kendimi izlerim. Kendime ne zaman baksam umutlarımı tartar biçerim.

y0lcu34 HARİCİSİ Çevrimdışı

y0lcu34 HARİCİSİ

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Ya hu biz anlamiyoruz diye siir yazmasin mi?
Latife yav latife.
Öncelikle bunu yazan ne şair ne de inşat, sadece hissiyatlarında ki zaafı dile getiren biri.

Estağfurullah kardeşim. Dilediğin anlamı yükleyebilirsin.

Kendim anlatmak istediğimden çok okuyanın anlam yüklemesini tasvip eden biriyim, ama bu yazarken hissiz olduğum anlamına gelmez. Bilakis her bir harf anlam yüklüdür. Öncelikle bu karalamanın öncesini vermek istiyorum;

"Koca aynalardan ülke kurdum gönül yuvama,
Şimdi ortasındayım gözlerinde hasret kaldığım ülkemin.
Koca ülkede yakaladığım bir portreden ötesine gitmesede
Her köşem portreden umutları yansıtır sonsuzluğa."

Sözlerim anneme ithafen yazmış olduğum hissiyatlarım. Onun gözlerine ne zaman baksam huzur dolu bir yurt hayal ederim. Gözlerinde ise her zaman kendimi izlerim. Kendime ne zaman baksam umutlarımı tartar biçerim.

Biz avamız kardeşim, böyle şerh düşünce dank ediyor.

Şamil Basayew Çevrimdışı

Şamil Basayew

Sabret nefsim Allah bizimle beraberdir..
İslam-TR Üyesi
Seriat istiyorum vallahi seriatin zevkini dunya gozuyle tatmak istiyorum. Topkapi ya yuruyup allah resulunun sancaki serifini cikarmak,elime bir balyoz alip putları kırmak istiyorum !

Şamil Basayew Çevrimdışı

Şamil Basayew

Sabret nefsim Allah bizimle beraberdir..
İslam-TR Üyesi
Sakalli muvahhidleri kiskaniyorum.

Evet vallahi en uzuldugun nokta köse olmam yani sakal var sayilir da seyrek,ters yone cikiyor bende haliyle degisik bir sekil cikiyor ortaya hanif kardesleri gordugumde aklimdan geciriyorum benim de bir sakalim olsa ben de heybetli yurusem

::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
Sakalli muvahhidleri kiskaniyorum.

Evet vallahi en uzuldugun nokta köse olmam yani sakal var sayilir da seyrek,ters yone cikiyor bende haliyle degisik bir sekil cikiyor ortaya hanif kardesleri gordugumde aklimdan geciriyorum benim de bir sakalim olsa ben de heybetli yurusem

Üzülme akhi benim de kıvırcık çıkıyor.. :):D

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Birileri şu ev kiralarina el atsa.
Bu nedir ya hu.
valla sorma benim bir arkadaş evlenecek 2+1 daire kirası 650 tl dedi Allah yardımcımız olsun adam evmi gecindirecek yoksa kirayami çalışacak

xena Çevrimdışı

xena

God bless Me...
İslam-TR Üyesi
Marmara ay '. dan Avrupa yakasına geçerken , turnikelerin önünde Fransadan gelmiş bir aile vardı ve geçiş kartları yoktu , ben de kendi İstanbul Kartımı verdim o kadar çok memnun oldular ki defalarca teşekkür ettiler ..bu arada Yol boyunca sohbet ettik :)

Sohbetin konusu Dinimiz di....Yahudilerin ve Hristiyanların aslında Müslüman olduklarını söyledim, (İnanmadılar ) birbirimizin Facebook adreslerini aldık , şimdi onlarla Facebooktan İslamı Kuranı ve Dinler tarihini konuşuyoruz.

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kocaeli'de diğer illeri bilmem

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Önemli bir uyarı 12 eylül 2016 ya dikkat bu tarihte ülkede çok kan akacak bütün Müslümanlar dikkatli olsun...

::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
Şeyh Muhaysini ceyşu'l Fetih e mi bağlı yoksa bağımsız mı? Ben bağımsız diye biliyorum. Kendisi de bağımsız olduğunu açıklamıştı ama yine de sormak istedim.