Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
adım adım zilhicce

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Anlik hissiyati,
Parçalı bulutlu
Dağlara dik,denize paralel

Hissiyatimin karikaturunu yapmışlar.
Ama benimkisi ulke değil dunya bazinda

IMG_20160826_234925.jpg

Ebu Hayseme Çevrimdışı

Ebu Hayseme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kardeşler munafıklık kalptedir, ancak vahiy ile bilinir. Münafık kelimesini birilerine ithafen kullanmamanızı tavsiye ederim. Özelde Ebu Hayseme genelde tüm kardeşlere nacizane nasihatimdir.

Rabbim nasihatini kabir azabından azline sebeb kılsın.

O zaman mesajımı şu şekilde düzelteyim.

İnsanların hem müslümanım diyip hem "Her şeye dini açıdan bakılmaz" demesinden, samimiyetsizliğinden, kendini Demokrat, Laik, Ateist ve Hrıstiyanlara beğendirme çabasından, nefsine ağır gelen hükümleri kabul etmemesinden, dini hayatlarına yaymamasından, vela ve bera kavramlarını hayatlarına sokmamasından, siyaset ve dini her ne kadar Laikler gibi olmasada birbirinden ayırmasından ve Allah'a tevekkul etmemesinden dolayı içim bunalıyor.

y0lcu34 abi tekrardan teşekkürler.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi

İnsanların hem müslümanım diyip hem "Her şeye dini açıdan bakılmaz" demesinden, samimiyetsizliğinden, kendini Demokrat, Laik, Ateist ve Hrıstiyanlara beğendirme çabasından, nefsine ağır gelen hükümleri kabul etmemesinden, dini hayatlarına yaymamasından, vela ve bera kavramlarını hayatlarına sokmamasından, siyaset ve dini her ne kadar Laikler gibi olmasada birbirinden ayırmasından ve Allah'a tevekkul etmemesinden dolayı içim bunalıyor.

Kendi kendini şerh eden koca yurekli hayseme.

y0lcu34 HARİCİSİ Çevrimdışı

y0lcu34 HARİCİSİ

Üyeliği İptal Edildi
Banned

Bu tür adamların nifağı kalpte kalmamış anlattığın şekil üzere dışa vurmuş kardeşim.

Muhafazakar kesim gülene münafık yakıştırması yapıyor cahilliğinden, ilimden ve hidayetten pay almış kardeşlerin aynı ameli işlemesine gönlüm razı değil. Hakkını helal et :)

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Bazı insanların varlığına şahit olunca HİDAYET nimetinin büyüklüğünü dahada iyi anlıyor ve Rabbime sonsuz hamdu senalar ediyorum. Ya bende onlardan biri olsaydım... SubhanAllah...
Kendinden haberdar eden ve kul olarak nice insanların içinden BENİ bu şerefe layık gören Allah'ım SENİ ÇOK SEVİYORUM...

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bazı insanların varlığına şahit olunca HİDAYET nimetinin büyüklüğünü dahada iyi anlıyor ve Rabbime sonsuz hamdu senalar ediyorum. Ya bende onlardan biri olsaydım... SubhanAllah...
Kendinden haberdar eden ve kul olarak nice insanların içinden BENİ bu şerefe layık gören Allah'ım SENİ ÇOK SEVİYORUM...

Elhamdulıllahırabbılalemın akhı
Allah senden de bızden razı olsun..
Biz ondan razıyız.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Allah'a ne kadar çok hamd etsem az. Saat 18.30'tan beridir bilgisayara koyduğum şifreyi çözmeye çalışıyordum(bir anlık unutkanlık). 2 Saat sonra yani akşam namazının ardından şifreyi yanlış hatırladığımı anladım. Ve şuna kanaat ettim; ne amellerime, ne bildiklerime güvenmemem gerekiyormuş. O kadar ehemmiyet arz eden(çalışmalar, tasarımlar, arşivler, yazı dizilerim vs vs) bilgisayarın şifresini unutturan Allah azze ve celle sabaha ezberlerimi ve bildiklerimi unutturarak uyanmamı sağlayabilir. Bundan dolayı her sabaha sağlam uyandığımda ne kadar çok hamd etsemde az hemde çok az...

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
insanlar şeyh eymene harici kafalı der olmuş, darbe sonrasi selefi kardeşler bir garipleşmiş, çok sevdiğim bir hoca türkiyenin tağutu tekfir etmiyormuş, twitter veledler biz edince tekfir ebu maria etmiyor diyormus. Ebu mariyayi tekrardan cepheye kim çağırdı? Ebu firası şehadetinden once gorevden kim aldi? Sami el ureydi gibi sağlam adamlar nerde? Ahrar neden bu kadar turkiye sevdalisi? Secimler tebrik edilirlen incirlik neden yerilmiyor? Bazı şeyler canimi sıkıyor! Devlenin harici vasiflarini goren insanlar sanki ircaya kayiyor çok garip şeyler oluyor. Allah ayaklarimizi sabit kilsin.
Kardeşim yazdıklarını uzun süredir bende düşünüyorum teraziye koyub tartıyorum ama hâlâ netice kötü çıkıyor gerçektende el kaide ılımlı mı oluyor diye kendime soruyorum fakat yanlış anlaşılmasın asla hiçbir zaman devlenin destekcisi olmadım bilen bilir lakin tecrübelerim ve gördüklerim rahatsız ediyor ahrar neden bu kadar tc sevdalisi siyaset diyorlar ama bu kadar siyaset nedir nerede el vera vel bera ? Bakın sırf birleşme adına cephe el kaideyi bıraktı ismini değiştirdi peki sorarım diğer grublar ne yaptı birleşme adına kayda değer ben tekrar parçalanalım demiyorum ama mesela tc ile beraber devleye(haricide olsa önemli olan tağutun yaninda yer almaması) saldıranlar ve başka ülkelerden yardım alan grublar bu ülkeler yardımı kesmekle tehdit edecekleri vakit onlarda yine böyle samimi olacaklar mı ? Kardeşler demem o ki şam sahasında ircaya eğilim vardır cephe bu konuda halk ürkmesin diye çok yumuşak davranıyor.

ebuyusuf Çevrimdışı

ebuyusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kardeşlerim size nasihatim dışardan olayların içine girmeden suriyedeki cepheler hakkında ileri geri yada bilip bilmeden eleştirilerde bulunmayın. Hiçbirşey bizim buradan gördüğümüz görebildiğimiz gibi değil biz daha bir haberi tercüme olmaksızın anlamazken şu ılımlı ve demokrasi sevdalısı gibi söylemler mucahid eti yemekten öteye geçmez bize düşen dua etmek başka bir faydamız yok zaten

Rabbimiz bize izzet versin ..

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kardeşlerim size nasihatim dışardan olayların içine girmeden suriyedeki cepheler hakkında ileri geri yada bilip bilmeden eleştirilerde bulunmayın. Hiçbirşey bizim buradan gördüğümüz görebildiğimiz gibi değil biz daha bir haberi tercüme olmaksızın anlamazken şu ılımlı ve demokrasi sevdalısı gibi söylemler mucahid eti yemekten öteye geçmez bize düşen dua etmek başka bir faydamız yok zaten

Rabbimiz bize izzet versin ..
Kardeşim demokrasiyi nereden cikardin bilmiyorum ama duydugum degil gordugumu soyledim ayrica şam cihadinin ifsadindan degil bilakis geleceğini nasil koruyabiliriz ondan bahsettim duzeltilmesi gereken onemli meseleler var