Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ebuyusuf Çevrimdışı

ebuyusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kardeşim demokrasiyi nereden cikardin bilmiyorum ama duydugum degil gordugumu soyledim ayrica şam cihadinin ifsadindan degil bilakis geleceğini nasil koruyabiliriz ondan bahsettim duzeltilmesi gereken onemli meseleler var

Cümlelerimin tamamı senin için olsa idi mesajına alıntı yapardım nasihatim geneldir üzerine almak isteyen alır , şam cihadını serin ve rahat odalarımızdan son model pc mobil cihazlardan süslü kelimeler cümlelerle ifsaddan kurtaramayız kardeşim wallahi bize düşen ihlaslı şekişde maddi yardım gece namazında dua ve her anımızda cihadı düşünüp dua etmektir işin medya enformasyon ayağına sadece önem verip bunla yetinirsek bu yokda bir kum tanesi dahi olamayız

Sözlerim geneledir kimse üzerine alınmasın kardeşlerim

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Ahrarın ust duzey yetkilileri nusret biat cekti ama fikirler maalesef kolay değişmiyor diye açıklama yaptı. Yanlisları yada yanlış gordugumuz seyleri aramızda konusmazsak sofilerden ne farkimiz kalacak. Ve akildaki sorular cevap bulmadikca kalp nasil mutmain olacak? Ben devlenin harici tutumundan dolayi irca yayiliyor diye dusunuyorum. Allah yolunda cihad eden kardeslerime bir lafim yok sadece sami el ureydi gibi adamlar neredeler onu merak ettim. Darbeden sonra twitterda degisen dusunceler beni korkutuyor. Allah bizleri hak uzere bulustursun. Allah canimizi sehid olarak alsin. Amin.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ahrarın ust duzey yetkilileri nusret biat cekti ama fikirler maalesef kolay değişmiyor diye açıklama yaptı. Yanlisları yada yanlış gordugumuz seyleri aramızda konusmazsak sofilerden ne farkimiz kalacak. Ve akildaki sorular cevap bulmadikca kalp nasil mutmain olacak? Ben devlenin harici tutumundan dolayi irca yayiliyor diye dusunuyorum. Allah yolunda cihad eden kardeslerime bir lafim yok sadece sami el ureydi gibi adamlar neredeler onu merak ettim. Darbeden sonra twitterda degisen dusunceler beni korkutuyor. Allah bizleri hak uzere bulustursun. Allah canimizi sehid olarak alsin. Amin.
jazakakallahı hayr akhı amın

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Tevhid ehliyim deyibde sürekli sofilerin taassubundan dem vuranlar iğne kendilerine değince fitneci oluyoruz feyzullah birışık bunun en yakın örneğidir Allahu alem bizler mutlak doğru olarak kuran ve sünneti değil hocamızı aldığımız için bir takım sıkıntılar bu yüzden oluyor. Darbe ise hiç hayırlı olmadı birçok müslüman hata etti bu konuda bkz murat özer ahider vs. Allah svt hidayetimizi artırsın, yanlışı görüb uzaklaştırsın ve taassub ehlinden olmaktan uzak etsin inşeAllah

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
şunu da söylemek istiyorum. Allah inşallah erdoğana da diğer vekillere de hidayet eder ve onları doğru yola iletir. Vallahi birilerine tagut vs derken mutlu olan insanlardan degilim vallahi uzuluyorum ama hakikat ortada. Onlarin islama gore isimlendiriyorum.

Ahrar icerisinde cok guzel insanlar var cok saglam kadilar var cok guzel kardesler var ama degisik adamlar da var. Allah insallah bu kimseleri de bizi de dogru yola iletsin. Ahrari da Allah icin seviyorum ama yanlislarina ve tagutlarla iliskilerine sicak bakmiyorum. Secim tebrikine vs. Ama icindeki mucahid kardeslere bir lafim yok. Allah onlari da bizi de islah etsin.

Kaybederse bir insan cenneti kaybedecek. Bir insanin hele hele bir muslumanin cenneti kaybetmesine sevinmek degisik bi psklojinin eseridir Allah bizi o pskolojiden uzak kilsin. Amin.

::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
Es'selamu Aleykum ve Rahmetullah. Akhiler 2 tane sorum var.
1. Adnani gerçekten öldürüldü mü.
2.Mucahidler ile savaşırken mi öldü, yoksa kafirlerle mi?

Ve aleykum selam ve rahmetullah kardeşim.

1- Evet adnani gerçekten öldürüldü. Bunu devlenin haber ajansı (amaq Allahualem) ve el jazeera de doğruladı.

2- Tr veya Abd uçakları tarafından öldürüldüğünü okumuştum (twitter da) Allahualem

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Cola nin akrebi dahi katlettigine sahit olunca
Yillardir insanlarin cektigi bu zulmu daha net anliyoruz...

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Herkezin dusuncelerini takildigi noktalari kardesligi dogrulari ve yanlislari ozgurce hurce dile getirebildigi sitemizin degerini kiymetini cok iyi bilelim yanlislara musaede etmeyelim ve dogrulari ALLAH in ve rasulallah in dile getirdigi sekilde yerine getirelim bu siteden daha kapsamli bir platform gordugum kadari ile yok ALLAH zulcelali vel ikram kendi yolundan tevhidin yolundan rasulallah in yolundan bizleri ayirmasin.
Sitede bilgili degerli kardesler jazakallahu hayr hasbunallahi ve nimel vekil...
Selamun aleykum ve rahmetullah..

::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
Bugün yaşları 7 ve 8 olan yeğenlerim ile tek kale top oynadık hayatta başka şeylerde varmış bir oyundan çok mutluluk terapisi aldım galiba :)

Bazen filmi geriye sarmak lazım abi.. ;):)