Ben Alketa adlı üyemizi erkek sanıyordum :)
S Çevrimdışı Süleyman Incek İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2016 #2,441 Ben Alketa adlı üyemizi erkek sanıyordum
Çevrimdışı ruhisukut Önce tanı sonra bağlan! İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,442 Namaz sonrası sabah havası almak, spora çıkmak ve yağmura yakalanmak... gerisini siz düşünün...
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,443 Hastanede bir adam sigaradan bi fırt çekip yere tükürüyor bunu sigara bitene kadar yaptı. Orda bi şey yapamadım ama seni bulacaaam oğlum!
Hastanede bir adam sigaradan bi fırt çekip yere tükürüyor bunu sigara bitene kadar yaptı. Orda bi şey yapamadım ama seni bulacaaam oğlum!
Çevrimdışı Cundullah el-Kürdî İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,444 Harici olmamak için mürcie olmaya ne gerek vardı...
Ö Çevrimdışı Öteki Aktif Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,445 ruhisukut' Alıntı: Namaz sonrası sabah havası almak, spora çıkmak ve yağmura yakalanmak... gerisini siz düşünün... Genişletmek için tıkla ... Harika
ruhisukut' Alıntı: Namaz sonrası sabah havası almak, spora çıkmak ve yağmura yakalanmak... gerisini siz düşünün... Genişletmek için tıkla ... Harika
Çevrimdışı ::IM4M`UL-HAREMEYN:: Tevhid ve Cihad İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,446 Buradan Alketa nickli "HANIM ABLAMIZA" selamlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,447 Ümmü Yasir' Alıntı: Bende Alketa nerde kaldı diyordum:kptmya: Genişletmek için tıkla ... Bugün sivas kongresinin 97.yil donumuymus.))
Ümmü Yasir' Alıntı: Bende Alketa nerde kaldı diyordum:kptmya: Genişletmek için tıkla ... Bugün sivas kongresinin 97.yil donumuymus.))
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,448 ::IM4M`UL-HAREMEYN::' Alıntı: Buradan Alketa nickli "HANIM ABLAMIZA" selamlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Genişletmek için tıkla ... EYVALLAH
::IM4M`UL-HAREMEYN::' Alıntı: Buradan Alketa nickli "HANIM ABLAMIZA" selamlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Genişletmek için tıkla ... EYVALLAH
Çevrimdışı ::IM4M`UL-HAREMEYN:: Tevhid ve Cihad İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,449 Alketa' Alıntı: EYVALLAH Ekli dosyayı görüntüle 15325 Genişletmek için tıkla ... Eyvallah bizden abla ..
Alketa' Alıntı: EYVALLAH Ekli dosyayı görüntüle 15325 Genişletmek için tıkla ... Eyvallah bizden abla ..
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,450 Süleyman Incek' Alıntı: Ben Alketa adlı üyemizi erkek sanıyordum Genişletmek için tıkla ... Oluyor öyle seyler, duyuyoruz hep.
Süleyman Incek' Alıntı: Ben Alketa adlı üyemizi erkek sanıyordum Genişletmek için tıkla ... Oluyor öyle seyler, duyuyoruz hep.
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,451 Alketa' Alıntı: Oluyor öyle seyler, duyuyoruz hep. Genişletmek için tıkla ... Cinsiyet ekleseniz duymayacaksınız ablacığım.
Alketa' Alıntı: Oluyor öyle seyler, duyuyoruz hep. Genişletmek için tıkla ... Cinsiyet ekleseniz duymayacaksınız ablacığım.
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,452 Alketa' Alıntı: Bugün sivas kongresinin 97.yil donumuymus.)) Ekli dosyayı görüntüle 15324 Genişletmek için tıkla ... SüperSivaslı olmak ayrıcalıktır:harika: İslam ahi duymasın da:krktm: Unutma Alketa senin forum tarafın da Sivaslı:kptmya:
Alketa' Alıntı: Bugün sivas kongresinin 97.yil donumuymus.)) Ekli dosyayı görüntüle 15324 Genişletmek için tıkla ... SüperSivaslı olmak ayrıcalıktır:harika: İslam ahi duymasın da:krktm: Unutma Alketa senin forum tarafın da Sivaslı:kptmya:
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,453 Ümmü Yasir' Alıntı: SüperSivaslı olmak ayrıcalıktır:harika: İslam ahi duymasın da:krktm: Unutma Alketa senin forum tarafın da Sivaslı:kptmya: Genişletmek için tıkla ... Sivaslılar alevilere kefere diyormuş doğru mu
Ümmü Yasir' Alıntı: SüperSivaslı olmak ayrıcalıktır:harika: İslam ahi duymasın da:krktm: Unutma Alketa senin forum tarafın da Sivaslı:kptmya: Genişletmek için tıkla ... Sivaslılar alevilere kefere diyormuş doğru mu
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,454 HuzeyfeninBabası' Alıntı: Sivaslılar alevilere kefere diyormuş doğru mu Genişletmek için tıkla ... Hiç duymamıştım kardeşim...Oyüzden yorum yok:kötü:
HuzeyfeninBabası' Alıntı: Sivaslılar alevilere kefere diyormuş doğru mu Genişletmek için tıkla ... Hiç duymamıştım kardeşim...Oyüzden yorum yok:kötü:
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,455 Ümmü Yasir' Alıntı: Hiç duymamıştım kardeşim...Oyüzden yorum yok:kötü: Genişletmek için tıkla ... Sivaslı bir abiden duymuştum..
Ümmü Yasir' Alıntı: Hiç duymamıştım kardeşim...Oyüzden yorum yok:kötü: Genişletmek için tıkla ... Sivaslı bir abiden duymuştum..
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 4 Eyl 2016 #2,457 Elhamdulillah
Çevrimdışı ruhisukut Önce tanı sonra bağlan! İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,458 Zilleti tercih ettiyseniz illetiyle uğraşmaktan da şikayetçi olmayacaksınız. Çünkü şerefi seçenler zorluğun her evresinde gülümsüyorlar.
Zilleti tercih ettiyseniz illetiyle uğraşmaktan da şikayetçi olmayacaksınız. Çünkü şerefi seçenler zorluğun her evresinde gülümsüyorlar.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,459 HuzeyfeninBabası' Alıntı: Cinsiyet ekleseniz duymayacaksınız ablacığım. Genişletmek için tıkla ... Ümmü Yasir' Alıntı: SüperSivaslı olmak ayrıcalıktır:harika: İslam ahi duymasın da:krktm: Unutma Alketa senin forum tarafın da Sivaslı:kptmya: Genişletmek için tıkla ... Tum tedbirleri aldım. Ve noktayi koydum.
HuzeyfeninBabası' Alıntı: Cinsiyet ekleseniz duymayacaksınız ablacığım. Genişletmek için tıkla ... Ümmü Yasir' Alıntı: SüperSivaslı olmak ayrıcalıktır:harika: İslam ahi duymasın da:krktm: Unutma Alketa senin forum tarafın da Sivaslı:kptmya: Genişletmek için tıkla ... Tum tedbirleri aldım. Ve noktayi koydum.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2016 #2,460 Şurada ekime ne kaldi. Nerdeyse 1 sene olmuş foruma geleli. Vay be.