Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
çok güzel bir abim bu forumda da yazar bana Allah rızası için rica etti "ahi forumda çok fazla kız-erkek arasında gereksiz konuşma oluyor uyar inşallah" diye. Ben okumuyorum pek ama Allah rızası için dikkat edelim kardeşlerim.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sehadete asik olup muslumanlarin ezasina merhem olamadan dunya hayatindan ayrilmak cok dusunduruyor.
Zaferi gormek nasip olacakmi acaba..
Rabbim bana o kutlu zaferi gosterecekmi....

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Abdulmuizz Fida Abi Rabbim seni cennetiyle rızıklandırsın.
Maşallah, hem bu kadar soru cevapla ilgileniyor hem de üyelerle tek tek uğraşıyorsun.
Allah Subhanehu ve Teala senin ilmini arttırsın, sabrını arttırsın, sadrını genişletsin..
جَزاَكَ اللهُ خَيْراً , اجمعين , بارك الله فيك
ooovvvv saat sabahın 3ü olmuş.
Uyudum s. aleykum

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
İnsanların Allah'ın svt ayetlerini birbirine laf atmak için kullanmalarını çok üzücü buluyorum...Yani insanın böyle bir ilme sahip olması ne güzel ama böyle bir amaç için kullanılınca bu ilim, ne ihlas kalıyor ne takva...Rabbimiz bunun için indirmedi ki o ayetleri...Yani birbirimize "sana şu ayetle cevap veriyorum" veyada "şu ayeti öğren de gel" gibi söylemler çok abes...

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Şehadet yıldönümünde senin gibi yiğitleri bu ümmete nasip etmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Vallahi gıbta ile baktığım, özendiğim Mücahidlerden birisin. Allah seni cennetinde ağırlasın ve orada tanışmayı bu aciz kuluna nasip etsin.

Ömer muhtar 2.jpg

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Kes/Yapıştır yaparak uzun yazılar paylaşmayın lütfen. Dua bile etmeden es geçiyorum...

Bir alimin hayatı yahut belirli olaylar müstesnadır umarım. Zira bunlar fayda verecek bilgiler. Okunulması ve hayata tatbik edilmesi gereken bilgiler. Ayrıca burada amacım dua vs değil sadece ufak bir yanlış anlaşılmayı önlemeye çalışıyorum.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Şehadet yıldönümünde senin gibi yiğitleri bu ümmete nasip etmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Vallahi gıbta ile baktığım, özendiğim Mücahidlerden birisin. Allah seni cennetinde ağırlasın ve orada tanışmayı bu aciz kuluna nasip etsin.

Ekli dosyayı görüntüle 15449

Ömer Muhtar 85 yıl önce şehit edildi. cellatları tarihin çöplüğünde çürüyüp gitti, onun adı ise hala genç ve dipdiri..
..

Demis tivitirda mülteci abi.
En guzel sekilde özetlemiş.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Nedır bu Insanların Rabbı ıle ıslam ıle alıp veremedıklerı
Oysa sadece ıstenılen Itaat ve ıbadettı.
Ne kaybedecektı kı ınsan
Aslında bır bılseydı neler kazandığını.
Ölecegı gun ıcın ölüme bile meydan okuyan nıdayı atardı. ALLAHU AKBAR.