Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mü'minler arasında öyleleri var ki, Allah'a verdikleri sözde dururlar. Kimileri sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimileri de şehitlik beklemektedir. Onlar hiç sözlerini değiştirmediler.
Ne alaka şimdi? Anlayamadım? Annen Kur'an okuyan ve dinleyenlere Komünist mi diyor? Annen kendisi Kur'an okuyup dinlemiyor mu? O mantığa göre o zaman kendisi de Komünist olmaz mı? Bir an evvel vâzıh(izah edici) bir açıklama yapmazsan ben devreleri ve entegreleri yakacam. Bana daha fazla kısa devre yaptırmadan Kuran-Komünizm arasındaki bağlantıyı açıklar mısın Allah için lütfen?
Kendi gibi okuyanlara demiyor..
Benim gibi okuyanlara diyor..
Kendiside okuyor ama el almıs .
Ben el almadıgım icin anlayamadım kafayi bozdum ortaya böyle bir itikad cıkardım sapıttim..
Kac kere yalvardi gel seyhe gidelim el al
Ondan sonra oku , tek basına kitabi okuyanlar sapıtıyor kominst oluyor
Ana baba tanımıyor ..
Hatimler indirdiler seyh hazretlerine durumumu bildiriyor rapor verip rapor alıyor ..Dergahlarda benim dogru yola dònmem icin
Naksiler icin buyuk bir tehdit korku olusturuyorum
Okunmus yogurt peynir gonderiyorlar duzeleyim diye:suspus:
Ne alaka şimdi? Anlayamadım? Annen Kur'an okuyan ve dinleyenlere Komünist mi diyor? Annen kendisi Kur'an okuyup dinlemiyor mu? O mantığa göre o zaman kendisi de Komünist olmaz mı? Bir an evvel vâzıh(izah edici) bir açıklama yapmazsan ben devreleri ve entegreleri yakacam. Bana daha fazla kısa devre yaptırmadan Kuran-Komünizm arasındaki bağlantıyı açıklar mısın Allah için lütfen?
Ewet haklisinz din konusunda muhalefetim
Annem cok merhametli fedakar bir insan oldugunu soyler
Amma velakin onun seyhine biat etmedigim icin kominist vehhabi oldugumu soyluyor
Teyzecim evladın sana niye düşman olsun Anne Baba Rızası İslamda ne kadar önemlidir bilmiyormusun.. evladın senin düşmanın değil ! Şeyhine bağlanmadığı için ona Kâfir,komisnt diye hüküm veremezsiniz Hükümü Ancak Allah verir(c.c) !
Ellerinizden öperim.. Esselamun aleykum ve rahmetullah.
Kendi gibi okuyanlara demiyor..
Benim gibi okuyanlara diyor..
Kendiside okuyor ama el almıs .
Ben el almadıgım icin anlayamadım kafayi bozdum ortaya böyle bir itikad cıkardım sapıttim..
Kac kere yalvardi gel seyhe gidelim el al
Ondan sonra oku , tek basına kitabi okuyanlar sapıtıyor kominst oluyor
Ana baba tanımıyor ..
Hatimler indirdiler seyh hazretlerine durumumu bildiriyor rapor verip rapor alıyor ..Dergahlarda benim dogru yola dònmem icin
Naksiler icin buyuk bir tehdit korku olusturuyorum
Okunmus yogurt peynir gonderiyorlar duzeleyim diye:suspus:
Mesele şimdi anlaşıldı:hmmm: Annen ozaman kendi akidesinde olmayanları Komünist olarak damgalıyor, o da iyiymiş Neyse, bu sayede ben de devreleri yakmaktan kurtuldum. Bu vesileyle yeni bir kavram daha öğrendim. Bizim akidemizde olanlara; Sapık, mezhepsiz, gerici, harici, tekfirci, işidci, vehhabi, selefi, irancı, humeynici diyen duymuştum da, komunist diyen hiç duymamıştım, ilk defa duydum. Annen dağarcığıma bu anlamda yeni bir kavram daha kattı
Bizim ceddimizden bir ben cıkmisım
Soyumuzdan hic kimse atalara baş kaldırmamıs , bu örgut tehditmi ediyor ?niye dönmuyorsun ?
Yoksa hapmi veriyorlar
Hayatinı mahvettin gencligine yazik oldu kyrm:
Huseyin babaya gidelim bu yoldan kurtarsin diyor..
Boyle seyhe dil uzanlara Allah azap etmis tokat indirmis agzi yamulmuş.
Allah dostlarina dil uzatilmax diye anlatıyor .
Birzaman sordu sen kime guveniyorsun
Allaha guveniyorum O bana yardım eder..güldü..
senin su duvardaki seyhin öldugu yerden seni gelip kurtarıyorda
Benim rabbim beni neden kurtarmasın dedim..! Bir tokat gümm dovdu..:bsmagryr: