Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

E Çevrimdışı

eslem berire

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Yalniz basina korkmuyormusun dedi hacı
Hayır dua ediyorum dedim güldu..alaylı
Iyi hirsiz girince duanı edesin dedi:harika:

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
"Hayal" olgusunun gerçekleşemeyeceğini öğrendiğim şu sıralar hayal kurmak artık o kadar güzel değil.
Belki geç farkına vardım belki de erken.
Pesimistlik bunu gerektirir çünki.
Elhamdulillah ala kulli hal

Kurdugun bir hayalin gerçek olmasi bazen bir omur sürer. Bunu başaran da cok az insan vardir.
Vazgeçenler genelde hayatlarını hep mutsuz olarak geçirirler. Hayal ile dunya arasında sıkışıp kalırlar çünkü. Ne hayallerinde cimri ol ne de aceleci.

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kurdugun bir hayalin gerçek olmasi bazen bir omur sürer. Bunu başaran da cok az insan vardir.
Vazgeçenler genelde hayatlarını hep mutsuz olarak geçirirler. Hayal ile dunya arasında sıkışıp kalırlar çünkü. Ne hayallerinde cimri ol ne de aceleci.
oyalana oyalana yaşayın hayatı,
aceleniz yok... :):) ben öyle yapıyorum şahsen:cool:

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Anlık hissiyatıı söyliyim mi kızgın kırgın bir soru sordum benden sonra sorulan sorulara cevap verilmiş benim soruma daha genel görünüm için bile onay verilmemiş konuyuda soruyuda kaldırıyorum daha da işim olmaz ama böyle yaparakimanı zaten zayıf olan birini daha uzaklaştırırsan AllahuAlem haktır. Düşünelim profil fotoğrafım da olan Şeyh Abdullah Muhaysini olsa böyle mi yapardı.

Ebu Muhammed Eymen Çevrimdışı

Ebu Muhammed Eymen

Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak..
Frm. Yöneticisi
Anlık hissiyatıı söyliyim mi kızgın kırgın bir soru sordum benden sonra sorulan sorulara cevap verilmiş benim soruma daha genel görünüm için bile onay verilmemiş konuyuda soruyuda kaldırıyorum daha da işim olmaz ama böyle yaparakimanı zaten zayıf olan birini daha uzaklaştırırsan AllahuAlem haktır. Düşünelim profil fotoğrafım da olan Şeyh Abdullah Muhaysini olsa böyle mi yapardı.

Kardeşim böyle aceleci davranma

Sabir et hocamız cevap verecektir inşallah

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhim benim sormus oldugun soruya yanit gerekli net cevaplar arastirilip verilmektedir bu bir kac gun alabilir soruna cevap verilmeden de sen o sekilde bir ibare gorursun :)

Bilmiyorsaniz zikr ehline danisin :)

Aninda yanit yok yani anlayacagin guzel kardesim benim :)

Sabr imanin yarisidir...

eL_Muhacir Çevrimiçi

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi

Valla kardeşim bu konu da haksızsın ! daha bir soru sorarken sabretmesini bilmiyorsan,cihad meydanlarında nasıl sabretmeyi düşünüyorsun ?

eL_Muhacir Çevrimiçi

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
ayrıca Said abi de bu konu da muzdarip şöyle bir açıklama da bulunmuş

Şu sosyal medya da asosyal olmak istediğim anlar çok olsa da kardeşlerin taleplerine sessiz kalmak istemiyorum. MaşaAllah çok saf, faziletli ve temiz kardeşlerimiz var. Onları tanıdığım için mutluyum aslında. Lakin şu 6 maddeyi söylemekten de geri durmayayım:
1- Ben sosyal medya'ya çok önem vermiyorum aslında. Reel ve gerçek ortam/hayat benim için daha önemli ve kıymetli. Burada çok sahte yüzlü, iki yüzlü hatta maske takmış insanlar tanıdım.
2- Her olan önemli olaylarda sanki basın sorumlusuymuşum gibi benden brifing/açıklama bekleyen kardeşler de var. Daha önce söyledim alanda olmayan biri olarak konuşmaktan hayâ ediyorum. Bu konular da Abdulkadir Şen abimizi sizlere tavsiye etmiştim. Ben çok takip ediyor, istifâde ediyorum. Kendi ortamlarımızda da sık sık bahseder, müslümanların durumları ile dertleniriz elhamdulilleh. Burda paylaşmıyoruz diye duyarsız olduğumuz kanısına varmayın. Sosyal medya da boy göstermeye gerek yoktur. Haddimizi bilelim.
3- Gerek whatsapp, face, twitter üzerinden soru soran kardeşlerimiz de var. Cevap vermeyince küsenler, kızanlar hatta hesabını kapatanlar bile var. Kardeşim herkesin kendi içinde sorunları problemleri var. Ben kanatlarımla semada dolaşmıyorum ki, bende beşerim çeşitli meşgûliyetlerim var. Bir defa ben akşam 8-9 oldu mu yatıyorum. Cehâletimi yenmiş değilim. Hala câhil olduğum için sabah namazlarından sonra da okumalarım oluyor. Fırsat buldukça da paylaşım yapıyor, mesajlara cevap veriyorum. Sabırlı olmasını bilmeliyiz.
4- Benden akide ile alakalı paylaşım isteyen kardeşler de var. Yahu akide, inanç meselelerini face'den öğrenirseniz yanarsınız. Hayatımızın şah damarını ilgilendiren bir konuyu kalkıp da burdan öğrenmek hamâkatin göstergesi olur. Hangi inancın varsa Selefi, Eş'ari, Maturidi gidip bir hoca bulup dizinin dibine cebrail gibi çöküp öğreneceksin hepsi bu.
5- Açıkcası kardeşler kur'anımız köşe de metrûk bir vaziyette dururken ellerimizde bizden aklıllı telefonlarla dolaşmak beni çok üzüyor. Vaktimizi küf ve hamakat kokan bu yerlerde hebâ etmek yerine kitabımızla, ve kitaplarımızla meşgûl olmalıyız.
6- Şu Suriye de savaşıp da amellerini face ve twitter ile ifşâ eden, Türkiye de ki müslümanlara alaycı gözle bakıp habire eleştiren kişiler de var. 'Bizden üstünsünüz' eyvallah. Ama bu ihlassızlığınıza bir son verin, dillerinizi eleştirmeye değil duâ'ya verin, düne kadar nerelerdeydiniz unutmayın.
Şimdilik bu kadar...

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hasbunallahı ve nımel vekıl.