Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Sözün bittiği yermi olur,
Söz ömürmü ki bitsin,
Bende bitse,
Onda başlar,
Onda bitse,
Ötekinde,
Hepsi bitse mahşerde söz olur diller,
Sözün gittiği yer diyeceklerdi heralde,
Dedelerimiz yanılmış olmalı.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Su sitede 6 ayda cok kisiyi ilk gordugumden farkli gorur oldum uzuldugumde oldu durumunu duzeltene sevindigimde ama o cizgisini asmayanlar yokmu iste onlar siratten suratle gececek olanlardir. İnsaallah
ALLAH razi olsun ve bizi rabbimiz razi oldugu islerde sabit ve daimi ihsan eylesin amin.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Su sitede 6 ayda cok kisiyi ilk gordugumden farkli gorur oldum uzuldugumde oldu durumunu duzeltene sevindigimde ama o cizgisini asmayanlar yokmu iste onlar siratten suratle gececek olanlardir. İnsaallah
ALLAH razi olsun ve bizi rabbimiz razi oldugu islerde sabit ve daimi ihsan eylesin amin.

Yazilara bakarak değerlendirme yapmak sağlıklı bir veri değil yalniz.

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Amin aqhim, ama insanların reel'de dahi çizgilerini değiştirmeleri seni yanıltmasın, kaldı ki buradakilerin kalplerinde ne olduğınu veya zahirdeki halleri ölçün olmasın, sen bildiğin yoldan şaşma... Kimin sırattan süratle geçeceğini Allah svt bilir...

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
vay be kocaeliler basmış burayı sivaslılar duymasın hani;)

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Amin aqhim, ama insanların reel'de dahi çizgilerini değiştirmeleri seni yanıltmasın, kaldı ki buradakilerin kalplerinde ne olduğınu veya zahirdeki halleri ölçün olmasın, sen bildiğin yoldan şaşma... Kimin sırattan süratle geçeceğini Allah svt bilir...
Neden kardeslerim ilk mesajimdakini alip ikinci mesajimdakini husnu zan ile kendilerine almazlar ki :)

Soz kisinin amelidir..
İcte olmadimi kelime kelime disa vurmaz
Bak ashaba
Oruclu agizlariyla iki avucunun arasindaki niyaziyla goguslerindeki iman ile beraber islami ne guzel temsil ettiler

Oyleki sonrakiler onlarin hasretleriyle yanar oldu.

Kisiyi soyledigi soz ile yaptigi amel belli eder.
:) kimseyi yermek icin demedim baktim gidisat hissayatlarinizda sinifta kaliyor biraz teffekkur ettirelim istedim

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
konuya muhabbet olsun kısmında devam edilsin....

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Akhi klavye yerine daktilomu kullaniosun :)
eski kafalıyımdır biraz aqhi :)
Neden kardeslerim ilk mesajimdakini alip ikinci mesajimdakini husnu zan ile kendilerine almazlar ki :)

Soz kisinin amelidir..
İcte olmadimi kelime kelime disa vurmaz
Bak ashaba
Oruclu agizlariyla iki avucunun arasindaki niyaziyla goguslerindeki iman ile beraber islami ne guzel temsil ettiler

Oyleki sonrakiler onlarin hasretleriyle yanar oldu.

Kisiyi soyledigi soz ile yaptigi amel belli eder.
:) kimseyi yermek icin demedim baktim gidisat hissayatlarinizda sinifta kaliyor biraz teffekkur ettirelim istedim
aqhi sadece buranın faydalanılması gereken bir mecra olduğunu, buradaki insanların sözlerinin veya hissiyatlarının çok da mühim olmadığını, çünkü herkesin kendine göre dertleri ve imtihanları olduğunu anlatmaya çalışmıştım...

Sonuçta burası sanal alem olursa olur olmazsa çay içeriz havasında olmak lazım, fazla takılmamak lazım kelimelere Allah razı gelsin adminlerimiz araştırıp güzel çalışmalar çıkarıyorlar bize de faydalanmak ve yeri geldiğinde de burada hoşça vakit geçirmek kalıyor...

Zira site ahalisinin topyekün honda severler grubu kadar bile, elle tutulur bi icraatı olmadığından sözlerin de değeri kalmıyor... Tefekkürün de.

not: bu bir özeleştiridir..