Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
tefsir hocası diye bir isim olmaz hocalar genelde bütün konularda bilgi sahibidirler ya siyer anlatırlar yada hadis veya tefsir dersi verirler kişilerin durumuna görede akaid veya ilmihal bence katıl ders halkasına senin için iyi olur sevdiğim bir hocadır kendisi

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bu arada kıraatı çok güzeldir dinlemeye doyamıyorum....

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ben bir yere vakfa derneğe bağlı değilim sadece hepsini dinliyor kendimce hangisi kurana ve sünnete uygunsa o yolda ilerliyorum, sürekli katıldığım bi ders yok yani kitaplarım yetiyor bana... ben fethiyede oturmuyorum bu arada başiskeleliyim ama giderim vakit bulursam tam nerededir.
:)

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
sen karamursele daha yakınsın buyur pazar günü gel hem tanışmış oluruz. özelden msj atarsın bana pazar günü sohbet var.

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
sen kendi aklınca doğru ve yanlışı idrak edebiliyorsan hoca olmalısın. malum herkes kitap okuyor herkes birşeyler anladığını dogru saysa etrafımızda alimler çok olurdu hilafeti kurdular mesela plastik halifeden...

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
sen kendi aklınca doğru ve yanlışı idrak edebiliyorsan hoca olmalısın. malum herkes kitap okuyor herkes birşeyler anladığını dogru saysa etrafımızda alimler çok olurdu hilafeti kurdular mesela plastik halifeden...
:) mükemmel bi tespit, ya estağfurullah öyle demek istemedim kimseye de hocalık taslamadım Allaha hamdolsun kendimce kuran ve sünnet ne ise onu yaşamaya çalıştım pazar günleri boşum gelebilirim aslında... bu arada yaş 34 müş saygılar:D:D evlilik varmı

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
pazar günü beklerim seni veya ne zaman musaitsen buyur gel özelden haberleşiriz

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
hepsini tanırım okur derin bizler dernek olarak imam buhari vakfına bağlıyız.

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Şu an otobüsteyim ve en arka dörtlü koltukta iki tane başı kapalı kız muhtemelen imam hatip li ayaklarını koltuğu tamamen kapatacak şekilde insanların oturacağı yere uzatmış edepsizce konuşarak oturuyorlar.
Müdahale etsem bir türlü etmesen bir türlü :mad: Allah ım bize hayırlı nesiller ver.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Şu an otobüsteyim ve en arka dörtlü koltukta iki tane başı kapalı kız muhtemelen imam hatip li ayaklarını koltuğu tamamen kapatacak şekilde insanların oturacağı yere uzatmış edepsizce konuşarak oturuyorlar.
Müdahale etsem bir türlü etmesen bir türlü :mad: Allah ım bize hayırlı nesiller ver.

Öhö öhö !
Çocuklar bir toparlanalim bakalim diyeydin abi.)