Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
o halde sana düşen bu duruma güzelce sabretmektir uqhtim, yine git ziyaretlerini aksatma meşru olan isteklerini gücün yettiğince yerine getir gönüllerini hoş tut, onlara güzel söz ve hikmetle de İslamı anlat, onları her ziyaret edişini onların kalbini islama ısındırmanın bir vesilesi bil ve nasıl ki bir doktor hastasına şefkat ile yaklaşıyor ise sende onlara o nisbette yaklaş, çünkü biliyoruz ki kalpler ancak Allahın elindedir...
Yine biliyoruz ki o hastalar hastalıklarının dahi farkında değillerdir...

emin ol ki senin davana sadık olman, ve yaşayışın ile bunu onlara yansıtman en güzel bir davettir, sözlerinden daha da tesirlidir...
Devrimini kalbinde yap ki, kalbinde bulunanlar bu devrime icabet etsin,
onlar adına bolca Allah svt dua et...
Kişi derdi hususunda neyin fayda vereceğini en iyi bilendir, bence sen bu işin üstesinden gelirsin... :harika:

Allah, size dost olarak yeter, yardımcı olarak da yeter.
nisa,45

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hayatımda anlam veremediğim şeylerden bir tanesi de insanların hapşüren kişiye ''çok yaşa demesi'' sanki çok iyi birşey uzun yaşamak halbuki yaşlılık süresinin daha uzun olması anlamına geliyor yani dizlerinin ağrıdığı, belinin fıtık olduğu, titrek ellerinle bardaktan suyu dökmeden içmeye çalıştığın dönemler...Yürüyemeyeceğin, 24 saatinin 24'ünü yatakta geçireceğin hatta en temel ihtiyaçlarını gidermek için ayağa bile kalkamayacağın dönemleri hiç saymıyorum! En iyisi mi? En iyisi, gençliğini Allah azze ve celle'ye satmak kardeşlerim...

4058222044_8a207c17b2_z.jpg

Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
İslam-tr Yazar
Dünyaya aşık biri yaşlı bile olsa aşkından ayrılmak istemez. Cennete aşık olanlar çoktan gitti bazısı da gitmek için sırada. Bizler mi? Bizler Ondan da olsun bundan da olsun diyoruz...! Allah akıbetimizi hayr etsin. Zira durum vahim.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Hayatımda anlam veremediğim şeylerden bir tanesi de insanların hapşüren kişiye ''çok yaşa demesi'' sanki çok iyi birşey uzun yaşamak halbuki yaşlılık süresinin daha uzun olması anlamına geliyor yani dizlerinin ağrıdığı, belinin fıtık olduğu, titrek ellerinle bardaktan suyu dökmeden içmeye çalıştığın dönemler...Yürüyemeyeceğin, 24 saatinin 24'ünü yatakta geçireceğin hatta en temel ihtiyaçlarını gidermek için ayağa bile kalkamayacağın dönemleri hiç saymıyorum! En iyisi mi? En iyisi, gençliğini Allah azze ve celle'ye satmak kardeşlerim...

Dünyaya aşık biri yaşlı bile olsa aşkından ayrılmak istemez. Cennete aşık olanlar çoktan gitti bazısı da gitmek için sırada. Bizler mi? Bizler Ondan da olsun bundan da olsun diyoruz...! Allah akıbetimizi hayr etsin. Zira durum vahim.

İki kardesin de temas ettiği bazi noktalara katilmakla birlikte şöyle de bir hayal kuruyorum zaman zaman, ozentidir muhtemelen.

Cok yasayan degil de hayirli yasayip
Spor ayakkabili karate bilen tontik bir nine olmak istiyorum.
Torun baldan tatlidir deyip torunlari kayirmak,
Ninemin boregi de cok efso olur diye nam salip
Bayramlarda mendil içi seker para sıkıştırıp, dağıtmak
Hikayeler anlatıp, subhanekeden başlayarak kisa sureleri ezberleten, 3 gun yatak 4. gun toprak deyu bir hayal kurmak cok mu abes bilmem ama hayal kurdum bi kere ne yapayim.))

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Allahumme amin.

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İki kardesin de temas ettiği bazi noktalara katilmakla birlikte şöyle de bir hayal kuruyorum zaman zaman, ozentidir muhtemelen.

Cok yasayan degil de hayirli yasayip
Spor ayakkabili karate bilen tontik bir nine olmak istiyorum.
Torun baldan tatlidir deyip torunlari kayirmak,
Ninemin boregi de cok efso olur diye nam salip
Bayramlarda mendil içi seker para sıkıştırıp, dağıtmak
Hikayeler anlatıp, subhanekeden başlayarak kisa sureleri ezberleten, 3 gun yatak 4. gun toprak deyu bir hayal kurmak cok mu abes bilmem ama hayal kurdum bi kere ne yapayim.))
hayal kuruluyor........ :)
şimdi sen öyle deyince benimde zihnimde öyle tontik bi nine canlandı, bence benziyosunuzdur da birbirinize...
yahu bunun da nesi abes zaten sonun o senin.
hayal değil bu.... :kptmya::kptmya:

H Çevrimdışı

Havîn

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Anlık hissiyatim hissiyatsiz...
Hayat zor değil aslında,Zorlaştıran insanlar..
Mesela insanı kırmayı meslek edinmiş kişiler tanıyorum..
Ben birine "Tamam" derken ses tonumun desibeline bile dikkat ediyorken..
İnsanlar nasıl oluyorda besledikleri hayvanlara verdiği değerin üçte birini bile insanlara veremiyor..
Sabır !
Açtığın her yaradan hesap sorar Yaradan(c.c) !
Sabır,Sabır,Sabır ...

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Açtığın her yaradan hesap sorar Yaradan(c.c)
Anlık hissiyatim hissiyatsiz...
Hayat zor değil aslında,Zorlaştıran insanlar..
Mesela insanı kırmayı meslek edinmiş kişiler tanıyorum..
Ben birine "Tamam" derken ses tonumun desibeline bile dikkat ediyorken..
İnsanlar nasıl oluyorda besledikleri hayvanlara verdiği değerin üçte birini bile insanlara veremiyor..
Sabır !
Açtığın her yaradan hesap sorar Yaradan(c.c) !
Sabır,Sabır,Sabır ...
uuu çok güzel bir söz,
telif hakkı sende değilse kullanmak istiyorum şiirlerimde :)