Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

E Çevrimdışı

eslem berire

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ismini zikretmenize gerek varmîydi..
Hayir hafta sonu kursda kalması yasak her cuma cıkis pazar aksam donus
Yolda cile cekerken ölursem bana ecir varmi bilmiyorum
Yol cilesi baska bir dert

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ismini zikretmenize gerek varmîydi..
Hayir hafta sonu kursda kalması yasak her cuma cıkis pazar aksam donus
Yolda cile cekerken ölursem bana ecir varmi bilmiyorum
Yol cilesi baska bir dert
Kusura bakma, ismini kaldırdım...
Haftasonu kursta kalma sorununu halledememen kötü olmuş, ama illaki haftasonları kalacağı bir yer ayarlamışsındır diye düşünüyorum.
Yolda çile çekerken ölürsen ecir olmaz olur mu? Kızının hem sahih akideye sahib olmasını istiyorsun, hem hafız olmasını istiyorsun, hem de sırf Allah için bu kadar zahmete katlanıyorsun kardeşim, ecir olmaz olur mu? Tabiki de Rabbim karşılığını ahirette kat kat ve fazlasıyla verecektir...

E Çevrimdışı

eslem berire

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kalacagi bir yer yok
Her hafta asti harem arası gelip gidicem araki mesafelerde calışacam , kac kilometreye tekabul eder bilmiyorum.

H Çevrimdışı

Havîn

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kalacagi bir yer yok
Her hafta asti harem arası gelip gidicem araki mesafelerde calışacam , kac kilometreye tekabul eder bilmiyorum.
2 haftalık kurslar bulabilseydiniz iyi olurdu her hafta yorucu olacak sizin içinde..Allah Yardımcınız olsun..
Gönül Rahatlıyla çocukları emanet edecek kurslarda neredeyse bi elin parmakları kadar az..

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kalacagi bir yer yok
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim. Allah sabredenlerle beraberdir.
Aradaki mesafelerde nasıl çalışacan kardeşim? Aradaki mesafeler derken, aradaki boş kalan günlerini mi kastettin?

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Bv9G6g.jpg

Kardeşler şehidimizin(Ebu Bera eş-Şami) başındaki gibi sarıklardan İstanbul'da nerede bulabilirim? Son çare Çarşamba'yı gezecem :/

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
0505-12.jpg

Ağır hastalıklı kalpler, ölü kalpler kendilerinden daha temiz daha sağlıklı kalpleri görünce kuduz köpeğin sesten, ışıktan rahatsız olduğu gibi daha temiz kalplerden daha sağlıklı kalplerden rahatsız olurlar. Siz daha onları tenkit etmeden onlar sizi tenkit ederler. Sizde olmayan (gerici, yobaz gibi) bir sıfatı size yaftalamaya çalışırlar. Onlar karma eğitim isterler, onlar karma metro isterler çünkü onlar kadının özgürlüğünü değil kadına ulaşmanın özgürlüğünü isterler. Onlar, 14 yaşında evliliğe erken derler ama 14 yaşında flört edebilir derler çünkü onlar hastadırlar...

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Sabahun nur ya ehli islam tr.))

Ya hu evvelden sabahin köründe okula gidiyoruz derdik de şimdi hakketten kör vakit oldu.
Kac zaman geçti hala alışamadım şu saat uygulamasina. Namazi kilip e yatayim modunda hissediyorum hala.
Güneş ışığını gorememek ,doğuşuna vakif olamamak arada kaynamasi psikolojimi bozdu erenler.
Hissiyatım bu yani.paylasim dedim.

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Sabahun nur ya ehli islam tr.))

Ya hu evvelden sabahin köründe okula gidiyoruz derdik de şimdi hakketten kör vakit oldu.
Kac zaman geçti hala alışamadım şu saat uygulamasina. Namazi kilip e yatayim modunda hissediyorum hala.
Güneş ışığını gorememek soyla doğuşuna vakif olamamak arada kaynamasi psikolojimi bozdu erenler.
Hissiyatım bu yani.paylasim dedim.
Saat uygulaması namaz için çok iyi olduda işe giden bayanlar ve okula giden çocuklar için sıkıntı. Okul sabah 7 de başlıyor karanlıkta küçük küçük çocuklar yollarda :(

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Saat uygulaması namaz için çok iyi olduda işe giden bayanlar ve okula giden çocuklar için sıkıntı. Okul sabah 7 de başlıyor karanlıkta küçük küçük çocuklar yollarda :(
Küçük küçük çocuklar sinifindayim bende abi.
Sabah namazi evet dedigin doğru, katılıyorum.
Ama alisamadim.
Bu 6 ay gece 6ay gunduzculer ne yapıyor ki.