Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ALLAH in dogru yolunu bildiysen sakin sasma ve sabret
ALLAH zulcelal verecek sende hosnut olacaksin.
temelini ahirete atan kisiye ne mutlu
Rabbin icin sabret.
ALLAH hakkiyla gorendir bilendir.
Deki ALLAH bana yeter o ne guzel vekil.

ebuyusuf Çevrimdışı

ebuyusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
IMG_7745.JPG

Siteden bir kardeşimiz kızıma gönderdiği hediyeler, Rabbim bacımızdan razı olsun o'nu Cennet ile mükafatlandırsın. Amin

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
_katre_ Çevrimdışı

_katre_

الحمدلله
İslam-TR Üyesi
Kıyamet 34 ün manasi "Kırdığın yerden kirilacaksin" değildir.

Doğrusu şöyle. "75.34 : (34-35) “Bu azap sana layıktır, layık! Evet, layıktır sana, layık!” denecektir."

İnternette bu sekilde yayılmış fakat biz dikkat edelim kardesm. Ayet hadis olunca daha cok dikkat gerekiyor.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bızdekı sogukkanlılık kımsede yok
Dıbınde savas oluyor adam cayını almıs balkonda havanları fuzelerı sınema ızler gıbı seyredıyor.
Cahıllık mı baska bırsey mı bılemedım.

Sırf merakından hıc bır egıtım almadan ucak gemı bıle surebılır bu ulkenın ınsanları.

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
yahu şimdi de illuminati ötgütü takıldı peşime instagram'dan, yok aylık 100,000$ vericeklermiş de beni ünlü yapıcaklarmış da bende bulunduğum platformlar da onların propagandasını yapıcakmışım...
sübhanAllah hani buraya üye olmasam kalbimde de Allah olmasa gerçekten güzel, para ve şöhret...
ama istekleri de var...
öle parayı verip salmıyorlarmış seni,
bi form doldurmamı istedi ki ingilizce ki full ingilizce konuştuk yabancı biriydi,
anne kızlık soyadıma kadar öğrenmek istiyorlar.
dedim ben müslümanım benden size ekmek çıkmaz :kptmya::kptmya: direk engelledi beni.. halbusuki profil forosunda da silahlar bıçaklar kafatasları falan vardı... :kptmya:

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
yahu şimdi de illuminati ötgütü takıldı peşime instagram'dan, yok aylık 100,000$ vericeklermiş de beni ünlü yapıcaklarmış da bende bulunduğum platformlar da onların propagandasını yapıcakmışım...
sübhanAllah hani buraya üye olmasam kalbimde de Allah olmasa gerçekten güzel, para ve şöhret...
ama istekleri de var...
öle parayı verip salmıyorlarmış seni,
bi form doldurmamı istedi ki ingilizce ki full ingilizce konuştuk yabancı biriydi,
anne kızlık soyadıma kadar öğrenmek istiyorlar.
dedim ben müslümanım benden size ekmek çıkmaz :kptmya::kptmya: direk engelledi beni.. halbusuki profil forosunda da silahlar bıçaklar kafatasları falan vardı... :kptmya:

Abi senin yazıları okumaktan göz falan kalmadı.. Şu fontu kullanmasan? :/

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Tevhidi kimliğiyle tanıdığım bir kaç abi darbe girişiminden sonra tayyipçi olup çıktılar. Çürüğe çıkıp kafir ordunun askeri olmadığı için şükür secdesi yapan adamlar şimdi hergün facebooktan ölen TSK askerlerini şehid diye paylaşıyor. Ben ise okurken böyleyim: :ssrtcbya:

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Tevhidi kimliğiyle tanıdığım bir kaç abi darbe girişiminden sonra tayyipçi olup çıktılar. Çürüğe çıkıp kafir ordunun askeri olmadığı için şükür secdesi yapan adamlar şimdi hergün facebooktan ölen TSK askerlerini şehid diye paylaşıyor. Ben ise okurken böyleyim: :ssrtcbya:
böyle okuyabiliyormusun aqhi bak senin için nelerimden vazgeçtim de yazı tipini bold yaptım....
sevildiğini bil:) bide çok takılma o İslami kimliğe sahib olan abilerimize bende çok şahit oldum dönen ve dönüşenlere....
sonuçta kimlik herkesde var ve hepsinde de müsliman yazıyor :bsmagryr::bsmagryr: ahh ahh

bir pınardım,
kar oldum,

yol kenarı,
han oldum,
yandım
Allah,
ziyan oldum....

siz benim neler çektiğimi,
nereden bileceksiniz.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur