Yaww bacım sıkıntı ne biliyor musun; İnsanların yatarak ve hakk etmeden maaş alması, ben de buna karşı olduğum içim başıma bunlar geliyor. Ben hastanenin arşivinde çalışıyorum, bu forumda bilen bilir, bilmeyen de öğrenmiş oldu bu vesileyle...Ben elimden geldiğince kuruşuna kadar hakkını vermeye çalışarak aylık 2.700 TL maaş alıyorum Rabbime hamdolsun, belki Türkiyenin ortalamasının üzerinde bu miktar. Aynı odada çalıştığım eski elemanım vardı, ben onun sorumlusuydum, o da yatarak ve fazla da hakk etmeden 2.650 alıyodu. Bak dedim bu maaşı hakk et, işten kaytarma, dosyaları düzenli olarak ve sırayla raflara koy. Orasını salladı, burasını salladı, uyarılarımı dikkate almadı, idareyle konuştum 20 gün önce odadan def ettim. Çünkü çoluğuna çocuğuna hakk etmeden para götürüyordu, ben daha fazla öyle birisinin hakk etmeden maaş almasına göz yumamazdım, göz yumarsam Allah katında vebale girerdim. O gitti, onun yerine 1-2 hafta önce birisini verdiler, o da ondan beter, o da yatarak maaş almak istiyor, iş yapmıyor, işten kaçıyor, bi dosyayı bile raftan vermiyor gelen hastalara. Onla da ipler gerildi, o da beni dışardan adam getirerek dövdürmeye çalışıyor aklı sıra. Ulan bu 2.650 maaş Türkiye şartlarında yüksek bi miktar, adamlara rahat batıyor, ben adama yatarak ve hakk etmeden maaş aldırmam arkadaş. Bak asgari ücretliler 1.300 alıyor, Suriyelerin eline aylık 1.000 TL geçiyor ya geçmiyor, Suriyelilerin bi kısmı çöplerden kağıt toplayarak aylık 400-500 zor kazanıyorlar. Bu forumda dul olan bacılar var, aylık 700-800-900 TL ile geçimini döndürmeye çalışanlar var. Adamlar da 3.000'e yakın maaş alıyor, adamlara rahat batıyor...Ben bunları söyleyince adamların gözünde düşman oldum. Benim altımda çalışan adam maaşını kuruşuna kadar hakk edecek arkadaş...