Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Geçenlerde (birbuçuk ay kadar önce) eğitime gittim oryantasyon beni ve ekibimdeki diğer arkadaşları johari testi ve kişilik testine soktular johari testinde %10 açık alan benim ve insanların benim hakkımda bildikleri çıktı, % 5 tepkisel alan bunun ne olduğunu tam anlayamadım, % 5 kör alan benim kendi hakkımda bilmediğim insanların bildiği buna dikkat etmek lazım % 80 gizli alan insanların benim hakkımda bilmedikleri sadece benim bildiklerim çıktı oysaki çok sosyalimdir ;) kişilik testide % 100 yeşil çıktı.
Hadi hayırlısı.

Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
A Haber'e tahammül edebilen var mı?:mad:
404 error not found
images (3).png

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Şuanda hissettiğim forumdaki bayanlar tarafından yanlız bırakılmak :acpsnr:

Ümmü Yasir, vardı ablamız o yok.
Alketa, bizi takmıyor.
Eslem Berire, o muhatap almak istemiyor.
Gerisi zaten konuşmaz :snzdglsn:
Bilmiyorum ki gitsek mi kalsak mı kardeşlerin arasında bilemedim :confused:

Hiç sinirlenmeyin bana! Bacılarla iki ayet, iki hadis, bir mevzu hakkında bilgi alışverişinde bulunmayı istemek suçmu :(
Güzel bacım ben buralardayım sadece biraz netten uzak duruyorum, durmaya çalışıyorum diyelim. Ama buradan ayrılmak zor ikinci evim gibi...Sizler de kardeşlerim gibisiniz...İhtiyacınız olduğunda özelden yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım İnşaAllah. Sizleri Allah için çok seviyorum bunu bilin:)

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Geçenlerde (birbuçuk ay kadar önce) eğitime gittim oryantasyon beni ve ekibimdeki diğer arkadaşları johari testi ve kişilik testine soktular johari testinde %10 açık alan benim ve insanların benim hakkımda bildikleri çıktı, % 5 tepkisel alan bunun ne olduğunu tam anlayamadım, % 5 kör alan benim kendi hakkımda bilmediğim insanların bildiği buna dikkat etmek lazım % 80 gizli alan insanların benim hakkımda bilmedikleri sadece benim bildiklerim çıktı oysaki çok sosyalimdir ;) kişilik testide % 100 yeşil çıktı.
Hadi hayırlısı.

Johari penceresinden bakinca
Hakikatten bir yeşillik var sizde

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hayret bir olay arkadaş yaa....İşyerinde aynı odada çalıştığım eleman dün işyerine birisini çağırdı, beni ona gösteriyor, aklı sıra beni ona dövdürecek...Bugün biraz önce dünkü gelen kişinin yanına bir kişi daha geldi, dışardan 2 adam getirmiş beni dövdürmek için, bi de kendisi 3 kişi olmuşlar. Ulan 3'ünüzü birden, topunuzu birden döverim ulan ben, alayınız gelsin...Özel güvenliği çağırdım, hepsini def ettim, arkadan giderken parmaklarını sallayarak beni tehdit ediyorlar...Ulan bende sizden korkacak göz var mı yaaa? Ben Angara bebesiyim, ben gecekondu bebesiyim...Gelmişler mesai saatinde beni dövecekler, akılları sıra baskına gelmiş salaklar.

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Güzel bacım ben buralardayım sadece biraz netten uzak duruyorum, durmaya çalışıyorum diyelim. Ama buradan ayrılmak zor ikinci evim gibi...Sizler de kardeşlerim gibisiniz...İhtiyacınız olduğunda özelden yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım İnşaAllah. Sizleri Allah için çok seviyorum bunu bilin:)

Bizleri kendisi için sevdiğin Allah subhanehu ve teala da seni sevsin :)

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hayret bir olay arkadaş yaa....İşyerinde aynı odada çalıştığım eleman dün işyerine birisini çağırdı, beni ona gösteriyor, aklı sıra beni ona dövdürecek...Bugün biraz önce dünkü gelen kişinin yanına bir kişi daha geldi, dışardan 2 adam getirmiş beni dövdürmek için, bi de kendisi 3 kişi olmuşlar. Ulan 3'ünüzü birden, topunuzu birden döverim ulan ben, alayınız gelsin...Özel güvenliği çağırdım, hepsini def ettim, arkadan giderken parmaklarını sallayarak beni tehdit ediyorlar...Ulan bende sizden korkacak göz var mı yaaa? Ben Angara bebesiyim, ben gecekondu bebesiyim...Gelmişler mesai saatinde beni dövecekler, akılları sıra baskına gelmiş salaklar.

Medeni cesaret :)

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Yaww bacım sıkıntı ne biliyor musun; İnsanların yatarak ve hakk etmeden maaş alması, ben de buna karşı olduğum içim başıma bunlar geliyor. Ben hastanenin arşivinde çalışıyorum, bu forumda bilen bilir, bilmeyen de öğrenmiş oldu bu vesileyle...Ben elimden geldiğince kuruşuna kadar hakkını vermeye çalışarak aylık 2.700 TL maaş alıyorum Rabbime hamdolsun, belki Türkiyenin ortalamasının üzerinde bu miktar. Aynı odada çalıştığım eski elemanım vardı, ben onun sorumlusuydum, o da yatarak ve fazla da hakk etmeden 2.650 alıyodu. Bak dedim bu maaşı hakk et, işten kaytarma, dosyaları düzenli olarak ve sırayla raflara koy. Orasını salladı, burasını salladı, uyarılarımı dikkate almadı, idareyle konuştum 20 gün önce odadan def ettim. Çünkü çoluğuna çocuğuna hakk etmeden para götürüyordu, ben daha fazla öyle birisinin hakk etmeden maaş almasına göz yumamazdım, göz yumarsam Allah katında vebale girerdim. O gitti, onun yerine 1-2 hafta önce birisini verdiler, o da ondan beter, o da yatarak maaş almak istiyor, iş yapmıyor, işten kaçıyor, bi dosyayı bile raftan vermiyor gelen hastalara. Onla da ipler gerildi, o da beni dışardan adam getirerek dövdürmeye çalışıyor aklı sıra. Ulan bu 2.650 maaş Türkiye şartlarında yüksek bi miktar, adamlara rahat batıyor, ben adama yatarak ve hakk etmeden maaş aldırmam arkadaş. Bak asgari ücretliler 1.300 alıyor, Suriyelerin eline aylık 1.000 TL ya geçiyor ya geçmiyor, Suriyelilerin bi kısmı çöplerden kağıt toplayarak aylık 400-500 zor kazanıyorlar. Bu forumda dul olan bacılar var, aylık 700-800-900 TL ile geçimini döndürmeye çalışanlar var. Adamlar da 3.000'e yakın maaş alıyor, adamlara rahat batıyor...Ben bunları söyleyince adamların gözünde düşman oldum. Benim altımda çalışan adam maaşını kuruşuna kadar hakk edecek arkadaş...

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Forumca gelip dövelim abi

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Yaww bacım sıkıntı ne biliyor musun; İnsanların yatarak ve hakk etmeden maaş alması, ben de buna karşı olduğum içim başıma bunlar geliyor. Ben hastanenin arşivinde çalışıyorum, bu forumda bilen bilir, bilmeyen de öğrenmiş oldu bu vesileyle...Ben elimden geldiğince kuruşuna kadar hakkını vermeye çalışarak aylık 2.700 TL maaş alıyorum Rabbime hamdolsun, belki Türkiyenin ortalamasının üzerinde bu miktar. Aynı odada çalıştığım eski elemanım vardı, ben onun sorumlusuydum, o da yatarak ve fazla da hakk etmeden 2.650 alıyodu. Bak dedim bu maaşı hakk et, işten kaytarma, dosyaları düzenli olarak ve sırayla raflara koy. Orasını salladı, burasını salladı, uyarılarımı dikkate almadı, idareyle konuştum 20 gün önce odadan def ettim. Çünkü çoluğuna çocuğuna hakk etmeden para götürüyordu, ben daha fazla öyle birisinin hakk etmeden maaş almasına göz yumamazdım, göz yumarsam Allah katında vebale girerdim. O gitti, onun yerine 1-2 hafta önce birisini verdiler, o da ondan beter, o da yatarak maaş almak istiyor, iş yapmıyor, işten kaçıyor, bi dosyayı bile raftan vermiyor gelen hastalara. Onla da ipler gerildi, o da beni dışardan adam getirerek dövdürmeye çalışıyor aklı sıra. Ulan bu 2.650 maaş Türkiye şartlarında yüksek bi miktar, adamlara rahat batıyor, ben adama yatarak ve hakk etmeden maaş aldırmam arkadaş. Bak asgari ücretliler 1.300 alıyor, Suriyelerin eline aylık 1.000 TL geçiyor ya geçmiyor, Suriyelilerin bi kısmı çöplerden kağıt toplayarak aylık 400-500 zor kazanıyorlar. Bu forumda dul olan bacılar var, aylık 700-800-900 TL ile geçimini döndürmeye çalışanlar var. Adamlar da 3.000'e yakın maaş alıyor, adamlara rahat batıyor...Ben bunları söyleyince adamların gözünde düşman oldum. Benim altımda çalışan adam maaşını kuruşuna kadar hakk edecek arkadaş...

Haklısınız kardeşim sonuna kadar emin olun. Şuan bu maaş ile iki üç aile rahat yaşar ki ben 500 nafaka ile herşeyi yapıyorsam Elhamdülillah. İnsanların helal hak edilen para anlayışı farklı ahi. Bana bir adam faceden ulaşmıştı bir ara işte diplomanızı çalıştıralım diye hatta siz verin bize biz size maaşınızı yatıracaz falan demişti ne üretimi yapacaksınız dedim işte sebze görümü altında tütün ve arada çok az bazen esrar olabilir dedi düşünün direk bunu diyince ben koptum. İnsanları zehirliyecek ve harama bulaşıp para kazanacaktım. Kabul etmedim nasihat ettim adama ama iki gün sonra kabul eden birini bulup yazışmasının resmini attı gururla. Böylesi de var işte..

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Otobüsteyim, ön koltuktaki bebek annesinin kucağında(annesinin başı kapalı) bana bakıp gülüyordu, ben de ona bakıp güldüm bu sefer sesli güldü çocuk. Annesi farkedince bana baktı yüzü saçma sapan değişik bi hale girdi(büyük ihtimal sakaldan dolayı). Çocuğun kafasını çevirdi çocuk yine bakmaya çalışıyor. Çocuk direndi direndi yine bakmaya çalışıyor. En son çocuğun beresini indirdi gözünü kapattı çocuğun.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi

Kardesim sikinti varsa ben buralardayim
Musluman sahipsiz degildir
Zaten halepin durumuna uzgunum
Bi stress atayim

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kardesim sikinti varsa ben buralardayim
Musluman sahipsiz degildir
Zaten halepin durumuna uzgunum
Bi stress atayim
Allah razı olsun abicim, şuan için bi sıkıntı yok gibi...Ama eğerki yardım istenecek bi durum olduğunda ilk yardım isteyeceğim kişilerden birisin, bundan emin ol:)

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi

Kimin mahallesinde kimi dövüyorsunuz siz ??.)

Kendinize dikkat edin mervah abi.