Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Gerek yok ahi, ben hallederim:) Size gerek kalmaz umarım
ya hu harbiden öyle ya insanlar memuriyete geçince bi rahatlık sarıyor hepsini, devlet işini yan gelip yatma işi sanıyorlar ya da öyle görüyorlar, halka karşı böle bi afra bi tafra...

Bende bi kere tartışmıştım bu yüzden biri ile millet yatmanın peşinde bilader bende buna tutuluyorum...
dikkat et aqhi yaş geçti artık kavga mavga bize göre değil, ama özlemiyorda değilim hodri meydan içinde sakaryada bursada ettiğimiz kavgaları, adamlar takım otobüsüne molotof atmışlardı yaa
:kptmya: döner bıçakları falan havada uçuşuyodu, iyi o dönemde ölmemişim yoksa bedavaya gidecektik :):)

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Otobüsteyim, ön koltuktaki bebek annesinin kucağında(annesinin başı kapalı) bana bakıp gülüyordu, ben de ona bakıp güldüm bu sefer sesli güldü çocuk. Annesi farkedince bana baktı yüzü saçma sapan değişik bi hale girdi(büyük ihtimal sakaldan dolayı). Çocuğun kafasını çevirdi çocuk yine bakmaya çalışıyor. Çocuk direndi direndi yine bakmaya çalışıyor. En son çocuğun beresini indirdi gözünü kapattı çocuğun.
Vay otobüs macerası ha gözümden kaçmış mesajın :) Belki de Annesi çocuk sesli gülünce nazar değmesin diye yüzünü kapatmıştır, çocuğa kim bilir ne komiklikler yaptıysan ,el kadar yavrucağa kahkaha attırmışsın :ssrtcbya: