Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
son dakika

Facebook'un Beğeni ve yorumlarını taşıyan ilk tırlar bugün HALEP'e ulaştı..

Haber ajanslarına göre Halepliler tırlardaki beğeni ve yorumların en iyisini almak için adeta birebirleriyle yarıştı.Yorumların en güzeli yaşlı muhtaçlara verilirken, begenileri alan çocuklar tırların etrafında oyun oynadılar.

Belki çoğu 1 haftadır ekmek ve yeterince yemek yiyemiyor ve ısınamıyor ama bugün ulaşan yorum ve beğeniler onlardaki bu sıkıntıyı unutturmuş durumda.

alıntı
Allah Subhane ve Teala bizleri bagislasin :(
Affet bizi ya Rabbi :(

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
son dakika

Facebook'un Beğeni ve yorumlarını taşıyan ilk tırlar bugün HALEP'e ulaştı..

Haber ajanslarına göre Halepliler tırlardaki beğeni ve yorumların en iyisini almak için adeta birebirleriyle yarıştı.Yorumların en güzeli yaşlı muhtaçlara verilirken, begenileri alan çocuklar tırların etrafında oyun oynadılar.

Belki çoğu 1 haftadır ekmek ve yeterince yemek yiyemiyor ve ısınamıyor ama bugün ulaşan yorum ve beğeniler onlardaki bu sıkıntıyı unutturmuş durumda.

alıntı
Allah Subhane ve Teala bizleri bagislasin :(
ErY91q.jpg

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
hastanedeydm kadının telefon arama müziği ilahi kızı açık makyajlı kendiside açık :mad:

Ne olmuş? Açık olsun makyajli olsun telinde ilahi çalsin ne olacak yani?
Ne biliyorsunuz arayış içinde olmadığını?
Ya hu dışardan bakarak bu sekilde sekilcilik mantığı nedir ?

Nihat Hatipoğlu'nun müridlerinden olmasınlar :)

Abla velevki hatipoğlu muridi olsun ne olacak?
Bahsetmiyor muyuz burda cahiliye donemlerimizden? Hadi sizin olmadi diyelim
E burada onlarca insan değişik yollar gecerek gelmiş. Kimi sofilikten gelmis kimi baska yollardan.

Bu sekilcilik,etiketleme ve dahi dışlama ile nasil kazanacaz insanlari Allah aşkına.

Anlayamıyorum cidden.

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kalbinizi gözden geçirin. Başkalarına karşı kibirli olmaktan sakının, onları küçük görmekten sakının. Bu din için fedakarlıkta bulunan nice insanlar var; çoğu zaman senin feda ettiklerinden fazlasını veriyorlar. Fakat bu sadece onlar ve Alemlerin Rabbi arasında kalıyor. Vallahi senin onlardan sözlerini reddedip kendisini küçük gördüğün biri bile senin bu din için feda etmek isteyeceğinden bir dünya dolusu feda etmiş olabilir. Şu durumda nefsine dikkat et.

Şehid İmam Abdullah Azzam

Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
Kalbinizi gözden geçirin. Başkalarına karşı kibirli olmaktan sakının, onları küçük görmekten sakının. Bu din için fedakarlıkta bulunan nice insanlar var; çoğu zaman senin feda ettiklerinden fazlasını veriyorlar. Fakat bu sadece onlar ve Alemlerin Rabbi arasında kalıyor. Vallahi senin onlardan sözlerini reddedip kendisini küçük gördüğün biri bile senin bu din için feda etmek isteyeceğinden bir dünya dolusu feda etmiş olabilir. Şu durumda nefsine dikkat et.

Budur.

Bilinç baska birsey.

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

Alimlerin olaya bakışları çok farklı oluyor gerçekten, Abdullah Azzam Allah ona rahmet etsin noktayı koymuş...
Özlemle anı/yorum.

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ne olmuş? Açık olsun makyajli olsun telinde ilahi çalsin ne olacak yani?
Ne biliyorsunuz arayış içinde olmadığını?
Ya hu dışardan bakarak bu sekilde sekilcilik mantığı nedir ?

Abla velevki hatipoğlu muridi olsun ne olacak?
Bahsetmiyor muyuz burda cahiliye donemlerimizden? Hadi sizin olmadi diyelim
E burada onlarca insan değişik yollar gecerek gelmiş. Kimi sofilikten gelmis kimi baska yollardan.

Bu sekilcilik,etiketleme ve dahi dışlama ile nasil kazanacaz insanlari Allah aşkına.

Anlayamıyorum cidden.

Dışlama maksatlı söylenmiş bir söz değil benim ki. Şuan TV'lerde islamı sadece böyle şekilciliğe sokan onlar değil mi?
Bize bucu şucu yakıştırmaları yapan onlar değil mi? Etiketli olan da biziz emin ol. Herkesi aynı kefeye koymak değil niyetim kesinlikle ama bu gözardı edilemez, yani ben edemem.

Sırf peçeli olduğum için, dinimi yaşamak istediğim için iki çocuğumdan ayırdılar,onlara göre nedeni bucu şucu olmuş olduğum..

Daha 2 ay önce Ankara Kızılay'da bir açık bayanın hakaretlerine uğradım durduk yere, karşıma geçip bana sen neden böylesin hiç tv izlemiyorsun hangi hoca böyle yap diyor diye başladı gerisi hakaret ile sonuçlandı..

Şimdi ben bu belamları öveyim mi burda, tebrik mi edeyim yaptıkları bu dine verdikleri tahribattan dolayı?

Vallahi bugüne kadar Elhamdülillah hiç bir şekilde kendi nefsimi övüp kibirlilik yapmadım en ufak nasihatte bile önce kendi nefsime dedim. Ben kibirlilikten Allah'a sığınırım. Yanlış varsa nasihat edin bende dinlerim inşâAllah kim olursa olsun ama bu konuda ben katıyım kimse kusura bakmasın..

Yanlış anlamayın sakın katı olduğum nokta kendini islama nispet eden belamlar ve o belamlara uşaklık yapanlardır yoksa burda avam halka dediğim bir şey yok..

Yani orda ki yorumdaki incelik Nihat Hatipoğlu denen belama geldi şahıslara değil vesselâm..

Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
Dışlama maksatlı söylenmiş bir söz değil benim ki. Şuan TV'lerde islamı sadece böyle şekilciliğe sokan onlar değil mi?
Bize bucu şucu yakıştırmaları yapan onlar değil mi? Etiketli olan da biziz emin ol. Herkesi aynı kefeye koymak değil niyetim kesinlikle ama bu gözardı edilemez, yani ben edemem.

Sırf peçeli olduğum için, dinimi yaşamak istediğim için iki çocuğumdan ayırdılar,onlara göre nedeni bucu şucu olmuş olduğum..

Daha 2 ay önce Ankara Kızılay'da bir açık bayanın hakaretlerine uğradım durduk yere, karşıma geçip bana sen neden böylesin hiç tv izlemiyorsun hangi hoca böyle yap diyor diye başladı gerisi hakaret ile sonuçlandı..

Şimdi ben bu belamları öveyim mi burda, tebrik mi edeyim yaptıkları bu dine verdikleri tahribattan dolayı?

Vallahi bugüne kadar Elhamdülillah hiç bir şekilde kendi nefsimi övüp kibirlilik yapmadım en ufak nasihatte bile önce kendi nefsime dedim. Ben kibirlilikten Allah'a sığınırım. Yanlış varsa nasihat edin bende dinlerim inşâAllah kim olursa olsun ama bu konuda ben katıyım kimse kusura bakmasın..

Yanlış anlamayın sakın katı olduğum nokta kendini islama nispet eden belamlar ve o belamlara uşaklık yapanlardır yoksa burda avam halka dediğim bir şey yok..

Yani orda ki yorumdaki incelik Nihat Hatipoğlu denen belama geldi şahıslara değil vesselâm..

Abla etiketli olmanin ne demek olduğunu bende gayet iyi biliyorum.
Su an ailemden bende ayri yaşıyorum.

Ya ben anlatamadim ya sen fazla alınganlık yaptin.

Birak aileyi dışarıyı muslumanlar icinde bile dislanmisken kalkip kimseye belami ovelim kucak açalım su bu demedim.

Herhangi bir vatandasin acik ama telindeki ilahi orneklemesi üzerine idi yorumum

Ocular bucular değil mevzu.

Bile isteye tahrik hakaret edene had bildirilir,mesele o değil. Kastim o kitle hiç değil.

Benim önceki hayatim buradiklere de benzemez.

Lakin ben cok cabaladim hala da cabaliyorum.
Ve benim gibiler de cok.

Neyse
Vazgeciyorum derdimi anlatmaktan.

Sizler en doğrusunu bilirsiniz.
Ben hakikatten bilmiyorum.

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Abla etiketli olmanin ne demek olduğunu bende gayet iyi biliyorum.
Su an ailemden bende ayri yaşıyorum.

Ya ben anlatamadim ya sen fazla alınganlık yaptin.

Birak aileyi dışarıyı muslumanlar icinde bile dislanmisken kalkip kimseye belami ovelim kucak açalım su bu demedim.

Herhangi bir vatandasin acik ama telindeki ilahi orneklemesi üzerine idi yorumum

Ocular bucular değil mevzu.

Bile isteye tahrik hakaret edene had bildirilir,mesele o değil. Kastim o kitle hiç değil.

Benim önceki hayatim buradiklere de benzemez.

Lakin ben cok cabaladim hala da cabaliyorum.
Ve benim gibiler de cok.

Neyse
Vazgeciyorum derdimi anlatmaktan.

Sizler en doğrusunu bilirsiniz.
Ben hakikatten bilmiyorum.

Canım hakkını helal et niyetim seni kırmak değil. Olabilir ben yanlış anlamış olabilirim kusuruma bakma..

Ben olayı orda vermiş olduğum isme yönelik olarak yaptım çünkü şu günlerde o insanların anlattığı yanlışları düzeltmekle geçiyor zamanım..

Tekrar söylüyorum kırmak veya üzmek değil niyetim yanlış anladım seni Allahualem hakkını helal et..

Arada fevri davranıp hemen yorum yapmamam gerektiğini de anlamış oldum evet :)

Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
Canım hakkını helal et niyetim seni kırmak değil. Olabilir ben yanlış anlamış olabilirim kusuruma bakma..

Ben olayı orda vermiş olduğum isme yönelik olarak yaptım çünkü şu günlerde o insanların anlattığı yanlışları düzeltmekle geçiyor zamanım..

Tekrar söylüyorum kırmak veya üzmek değil niyetim yanlış anladım seni Allahualem hakkını helal et..

Arada fevri davranıp hemen yorum yapmamam gerektiğini de anlamış oldum evet :)

Estağfurullah.
Anladim ben seni
Allah razi olsun, vermiş olduğun mucadelede yardimcin olsun, tez elden çocuklarina kavuştursun Insallah.

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
tarikatçının biri akşam namazında arkamda namaza durdu sonradan namazı iade etti yakalıyamadım soracam o yavşak herife .....sinirliyimm tarikatçıları sevmiyorum koyunlar aklıma geliyor tarikatçı dediklerinde güdülecek koyunlar sürüsü....

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Gecenin bu vaktinde
tarikatçının biri akşam namazında arkamda namaza durdu sonradan namazı iade etti yakalıyamadım soracam o yavşak herife .....sinirliyimm tarikatçıları sevmiyorum koyunlar aklıma geliyor tarikatçı dediklerinde güdülecek koyunlar sürüsü....
Namazını iade edecek ne yapmış olabilirsinki , en fazla rüku ya giderken tekbir almışsındır, bu da onlar için tekfir sebebi değildir herhalde. :)